Şimdi Ara

EGM tarifesini uzatma yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
6
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Sene başında forumdan birinin yardımı ile EGM 20GB tarifesine geçmiştim. SMS geldi, Ocak ayının 2. haftası taahhüt bitecek. Vergiler vb. dahil 20 GB 115 TL ödüyorum ve her yönüyle harika benim için.

Aynı tarifeyi (15 gb olsa bile olur) tekrar yakın fiyatlara almanın bir yolu var mı acaba?

• Daha az GB içeren tarifeye geçemiyorsun,20 GB yada daha fazla GB içeren Yeni EGM tarifelerine geçip uzatılabiliyor.

Tabi yeni fiyatlardan.

Forumda yeni EGM tarifelerine geçiş için hangi sms yazılıp nereye gönderildiğini yazanlar oldu daha geçen hafta. 20 GB olana SMS ile daha yeni geçip taahhhüt yenilediğini yazan 2 üye olmuştu geçen hafta. Beni ilgilendirmediği için SMS yazısını ezberlemedim. Bi kurcala konuları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Eski emniyet tarifeleri “değerli kamu” oldu ve taahhüt bitiminde fatura detaylarında yazan ücretten taahhüty yenileyebilirsiniz ama ücret yüksek
    Yemi emniyet te ise aynı pakete değil bir üst pakete geçip taahhüt verebilirsiniz k
    Emniyet yeni 30/40 GB geçebilirsiniz ( 20GB olduğunuzdan)
    Onların fiyatları ise 14.10 da zamlandı, diğer konudan bakabilirsiniz ama değerli kamudan daha uyguna geliyor diye hatırlıyorum ama bakmak da fayda var gene tam fiyatlara…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan TT mobilde mevcut tarife Emniyet 20GB görünüyor. Telsiz vergiler vb dahil 115 TL ödüyorum

Güncel fiyat 228 TL olarak güncellenmiş.

Link:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-mobil/tarife-ve-paketler/Sayfalar/diger-teklifler/emniyet-yeni-20-tarifesi.aspx

Kamu çalışan 20 GB buldum. 178 TL gösteriyor. Buna mobilden geçiş yapmak mümkün mü? Üst tarafta yeni müşteriye kapalı tarife yazıyor.

Link:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kamu-calisan-20-gb-tarifesi

20 GB bana yetip artıyor. Yine EGM20'ye taahhüt vermek en mantıklısı mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 27 Kasım 2024; 0:22:10 >

• Geçen seneki 20 GB EGM tarifem ,değerli kamu olmuş yeni olan üst paket EGM geçmek icin emniyet yeni 30 yazıp gönderdim

Degerli Musterimiz,tarifemizden sadece Icisleri Bakanligi ve Emniyet Genel Mudurlugu calisanlari yararlanabilmektedir. Eger Icisleri Bakanligi ve ya Emniyet Genel Mudurlugu calisaniysaniz kurum kimlig

Şeklinde Dönüş mesajı yapıldı ,geçmiyormuyuz varmı başına gelen

• @ciddi0 hocam bilgilendirir misiniz

• EGM tarifesinde olan arkadaşlar 12 aylık tahutlerinin bitmesini beklemeden yeni EGM tariflerine gecislerini yapsınlar

12 aylik dönem Dun itibariyle taahhütüm bitti yenileme isteyince kabul etmiyor

İki arkadaşımın hatlarının 12 aylık taahutleri Aralık 9 da bitiyor ,,biraz önce 4 tane değerli kamu 5gb hattını emniyet yeni 10 tarifesine sorunsuz mesajla geçiş tamamlandı

1 fatura dönemi kaybettik ama 11 ay rahatsız gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 4 gun once arkadasin uzerinden gecis yaptim emniyet 15 gb tarifesi tanimlandi.Mobil tarifenizi taahhutsuz kullaniyorsunuz, 12 fatura donemi Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuze tarifeden 450 TL yerine ayda 309,38 TL'ye yararlanmak icin SOZ yazip 5555'e gonderin. Bu mesaji soz yazarak cevapladim su an faturam 246.97₺ benim %25 ek indirimde var.Mh aradiginda 31 gun sonra tarife degisebilecegimi belirtti ve kamu 20 gb olan 177.74₺ olan tarifeye gecebilecegimi belirtti mevcut olan 15 gb pahali kaliyor mh tarafindan verilen bilgi fogrumu 31 gun sonra ust paket degisikligimi oluyor ve en uygun su anda hangisi

• sarigol45 kullanıcısına yanıt

Referans ile geçiş yapmadan önce Turk Telekomda faturasız mıydınız faturalımıydınız.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Faturali gecis 20 tahhutlu tarifesindeydim gecis olunca tahhut bitmesine 3 gun olmasina ragmen emniyet 15 gecisim oldu

Referans ile nasıl geçiş ysptınız,sırayla anlatır mısınız. Siz nereye ne yazıp sms gönderdiniz,referans olan nasıl onayladı.

Görselde ki Bu tarife eski egm tarifesi

hangi yolla geçiş yaptınız peki ?

sizin fiyatlandırma farklılıklar var faturanızda ek birşeyler yoksa 15 gb

yeni egm taahhütlü 205.20 görünüyor

değerli kamu 15 ise 186 olarak

tarife değişikli yapabilirler istedikleri zaman alt tarifelerede geçiş yapabiliyorlar

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam turktelekom online islem merkezine tarayici üzerinden girin resimdeki yerden emniyet tarifesindeki arkadasin numarasini referans gosteriyorsunuz ona mesaj gidiyor ve onay verince size mesaj geliyor ben o sekilde yaptim gelen sms ve yapilan islem resimlerinide atiyorum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Resimdeki islemleri yaptim hocam 31 gun sonrada 20 gb olan 177₺ tarifeye gececegim musteti hizmetleri bizi ararsaniz bizde gecirebiliriz dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ayrica referans gosterdigim arkadas eski emniyet 15 gb tarifesinde ve aralik icinde onunda tahhutu bitecek yukardada belirtildigi gibi referans gosterilen hat sahibi hangi tarifeyse ona geciliyor otomatik galiba yoksa ben tarife secmedim

Siz geçiş yapmadan önce kamu tarifesindemiydiniz ?

Hayir eski vestelcell den gecis 20 tarifesindeydim ve 27 kasimda tahhut bitecekti

Görselde Bunlarda sıkıntı yok bunlar yapılan bilinen işlemler

sadece fiyatlandırmada fazlalık var

Bende birde %25 engelli indirimide var onla beraber bu fiyat EGM tarifesini uzatma yolu var mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.