Şimdi Ara

EGM tarifesini uzatma yolu var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler bilgilendirme için.

Kamu tarifelerine referans ile geçiş ile ilgili sıkıntılar ve anlaşılmazlıklar var. Denilenleri yapıyorum yine de geçiş olmuyor yazanlar oluyor.

Demek ki zaten Turk Telekom faturalıda olanlar referans bulursa Kamu tarifelerine turktelekom.com.tr üzerinden online işlemlere girip Referans işlemleri menüsünden geçiş işlemini sağlayabiliyor.

Başka operatörden hattını taşıyarak Turk Telekom kamu tarifesinde referans ile hattının açılması konusunda sıkıntı ve çözümsüzlük şikayetleri çok. Onda da İl yada İlçe Türk Telekom Müdürlüklerinden hat taşıyarak direk kamu tarifelerine hat taşınabildiğini yazanlar oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt

Kamu tarifesi olmadığı zaman kabul etmiyordu o yüzden

Fiyat yüksek 30 gün sonra kamu olmazsa

yeni egm 20 ye geçiş yaparsınız 228 Tl %25 indirim ile daha uyguna gelir

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Burda 30 gun bekleme zorunlulugu var o zaman demek yoksa tekrar arasam simdi kamu 20 tarifesine gecirmezlermi beni 30 gün beklemeden hocam

Deneyin şansını ama zor görünüyor

isteseler yaparlar ama prosedür gereği yapmıyorlar

• Bir benim soruya cevap yok heralde EGM tarifesini uzatma yolu var mı?  EGM 20'deydim. Değerli Kamu 20 olarak değişti adı.

Şimdi SOZ yazıp 5555 göndersem 228 TL'den 1 yıl taahhüt yapacak mı?

Daha mantıklı bir seçenek yok galiba. Ona göre sms atacağım

• phorever kullanıcısına yanıt
    Üstad değerli kamu 20 nın fiyatı değişti, yeni.fiyattan taahhüt verebilirsiniz ama eömlyet yeni 30 daha uygun gelecektir
    Son faturanızda yeni tarife ücreti yazar...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Üstad eski emmiyet 15 e zam gelmişti şubat ayında sanırım ücretlendirme o olmasın...
    İlginç yanı;
    Sistem kapalı bir tarife ye( emniyet 15 gb) referans ile müşteri almış
    Ve diğer ilginç yan ise
    Kamu çalışan 20 gb a geçişe izin vermesi (müşteri alımına kapalı demesine rağmen)
    Sorum şu;
    Eski emniyet tarifelerindeki müşteri çalışan kamu x GB tariflerine ( çok farklı tarife var, arkadşın attığı link deki gibi) geçebilir mi?

• @krkmz1666
    aynı tarife türünün 8 GB ve 4GB olanın linkleri aşağıda;
    Yeni müşteri için ama müşteri alımına kapalı diyor

177,74₺
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Kamu çalışan 8 GB Tarifesi Fiyatı | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kamu-calisan-8-gb-tarifesi

116,80₺
    96,49₺
    Not: çok farklı kamu çaloşan tarifeleri var, arkadşın linkini attığı 20 gb ile aynı formatta olanı bulmaya çalıştım)
    Kamu çalışanlarona özel diyecek
    Kamu çalışan...GB tarifesi
    ...GB internet
    Aşağıdaki görsel deki gibi

EGM tarifesini uzatma yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 2 Aralık 2024; 17:17:6 >

• selamlar, mevcutta "Değerli Kamu 10GB" tarifesindeyim. 26 gün sonra sona eriyor. Uygulama "Yeni Değerli 15 GB" Tarifesini aylık 333 TL sunuyor 12 ay taahhüt ile. Bu telefonumu hiç kullanmıyorum internetle işim yok veya konuşma ile. Türk telekom faturasız tarifelere geçiş yapabilir miyim ? Alternatif çözüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim

Hocam eminmisiniz sizi tarifeye geçireceklerine?

• alperenugur kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba sizinle aynı durumdayım egm tarifem değerli kamu 20 olmuş aynı şekilde yenilemek istiyorum 20 veya 30 GB önemli değil 4 gün sonra taahütüm bitiyor hangi işlemler nereden nasıl yaptınız nereye hangi mesajı attınız veya aradınız detay verebilir misiniz?

Bir de kaç GB kaç dk ücret olarak tam kaç lira oldu acaba?

teşekkür ederim🙏🏻

• @alperenugur Hocam merhaba sizinle aynı durumdayım egm tarifem değerli kamu 20 olmuş aynı şekilde yenilemek istiyorum 20 veya 30 GB önemli değil 4 gün sonra taahütüm bitiyor hangi işlemler nereden nasıl yaptınız nereye hangi mesajı attınız veya aradınız detay verebilir misiniz?
    Bir de kaç GB kaç dk ücret olarak tam kaç lira oldu acaba?

teşekkür ederim🙏🏻

• phorever kullanıcısına yanıt

Bitince deneyin belki yapar geçmiş aylarda yapmıyordu

sms at birşey olmaz

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt

üye öğrenmek istemiyor bende birşey diyemem

Eski emniyet , kamu tarifesi olarak göründüğünden kamu tarifeleri arasında referans yolu ile geçiş yaptırmış zaten adıda kamu tarifesi olarak değişmişti

• nightmare46 N kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159763894

fiyatlar yazılı sms ile geçiş yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bkmçvş

@krkmz1666
    aynı tarife türünün 8 GB ve 4GB olanın linkleri aşağıda;
    Yeni müşteri için ama müşteri alımına kapalı diyor

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kamu-calisan-20-gb-tarifesi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    177,74₺https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kamu-calisan-8-gb-tarifesi
    116,80₺https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kamu-calisan-4-gb-tarifesi
    96,49₺
    Not: çok farklı kamu çaloşan tarifeleri var, arkadşın linkini attığı 20 gb ile aynı formatta olanı bulmaya çalıştım)
    Kamu çalışanlarona özel diyecek
    Kamu çalışan...GB tarifesi
    ...GB internet
    Aşağıdaki görsel deki gibi

Üstad bu konuda bir yorumun olur mu? EGM ilgili kamu tariflerine geçebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 2 Aralık 2024; 19:16:56 >

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt

Bu tarifeleri kullanan biri refefasn olursa geçer muhtemelen, EGM tarifesini uzatma yolu var mı? 

Diğer arkadaş MH ile geçebileceğini söyleyince merak ettim açıkcası ( 30 günün dolmasını bekleyen)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.