Realme 10 kullanan varsa?
Merhaba. Realme 10 modelini anneme almak istiyorum. Özelliklere bakınca her şey harika görünüyor. Sosyal medya ve iletişim dışında bir şey kullanılmayacak. Android sürümü vb. çok önemi yok. Kullanan varsa eksi artı yönlerinden bahsedebilir mi lütfen. Mediamartk'ta 128 GB modeli 6000 TL ama stok yok gösteriyor. n11'de 7400 TL'ye buldum.
10 yıllık Samsung J5 kullanıyor. telefon son günlerini yaşıyor. Var mı destek olabilecek
Elektrikten biraz anlayan bakabilir mi lütfen
Merhaba. Bende fanlı ve suyu buharlaştıran bir cihaz var. Yazın Çin'den almıştım. Astımım olduğu için içerisini sürekli nemli tutmam gerek, yoksa gece tıkanıyorum. Type-c güç girişi bozuldu. 2 uçlu kablosu var, elektriçiye götürdüm, type-c girişine gerek yok, elektronik parçaya da gerek yok, 2 kabloya 10watt adaptör takın, prize takıp kullansam yeter dedim. 2 elektrikçi de biz bunu beceremeyiz servise verin dediler.
Fotoğraf da ekledim. Yeşil kartı söküp atacağım, uhu değdiği için bozuldu. Bu kırmızı ve siyah kabloya kablolu adaptör bağlamak cidden bu kadar zor yada mantıksız mı? Tak kullan olsun kolay olsun diye adaptör düşünmüştüm. İnternetten 10 watt adaptör alıp kablolara bağlasam olmaz mı?
Tek odayı ısıtabilecek fan önerisi
Merhaba.
Evde klima, doğalgaz ve 2000 watt'lık ısıtıcı fan var. Ev kara tuğladan yapıldığı için olsa gerek yazın çok sıcak, kışın çok soğuk oluyor. Duvarlar buz gibi. Bazen ev dışarıdan bile soğuk oluyor desem bilmem inanır mısınız...
Sabah kalkınca hemen ısınmak için 2000 watt'lık fanı çalıştırıyorum işimi görüyor ama gece hiç bir şey çalışmadığı için buz gibi oluyorum, sabah kafa tasım donuyor sanki.
Fatura çok gelecek korkusu da bir başka.
Gece açık bırakabileceğim yanma patlama derdi vb. olmayan bir çözüm arıyorum. Sadece 1 odayı ısıtma değil de hafif kırsa yeter diyebileceğim bir ısıtıcıya ihtiyacım var.
Aliexprensten böyle bir seçenek buldum. Fiş ile prize mi takılıyor bilmiyorum ama acil tavsiyeye ihtiyacım var.
link:
EGM tarifesini uzatma yolu var mı?
Merhaba. Sene başında forumdan birinin yardımı ile EGM 20GB tarifesine geçmiştim. SMS geldi, Ocak ayının 2. haftası taahhüt bitecek. Vergiler vb. dahil 20 GB 115 TL ödüyorum ve her yönüyle harika benim için.
Aynı tarifeyi (15 gb olsa bile olur) tekrar yakın fiyatlara almanın bir yolu var mı acaba?
Madencipro kripto sitesi
Merhaba. İnstagramda gezinirken bu siteye denk geldim ve araştırmaya başladım.
Mevcut sitesi bu:
Yazılanlara göre belli bir miktar para yatırıyorsunuz, 20-30 dk sonra size bir miktar fazlası ile geri ödeme yapıyorlar. 2 defa Papara ile para yatırdım geri ödeme aldım.
Ancak bedava peynir fare kapanında mı bulunur şüphe ettiriyor tabi. Telegramdan kripto para üretim yapan cihazların fotoğrafını istedim, bulut madencilik olduğu için fotoğraf imkansız dediler. Örneğin 1. seviye 240 TL yatırdınız 275 TL ödeme aldınız. Bir daha 1. seviye seçemiyorsunuz fakat 5000 TL üzerini tekrar tekrar alabilirsiniz dediler. İletişim bilgilerinde İngiltere merkezli gösteriyor.
İnstagram yorumlarında bir sıkıntı yok, bir çok kişi parayı büyüttüm tarzında yorumlar yapmış. Aranızda bu siteyi kullanan var mı?
Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi veya referans vb. içermez. Sadece danışmak için konu açtım
Siteden örnek görsel
Acil telefon önerisi
Merhaba. 8 yıllık telefonum bozuldu. Günlük kullanım için ( sosyal medya, whatsapp vb. ) uzun yıllar iş görebilecek fiyat performans ürünü android telefona ihtiyacım var. Reeder ve huawei hariç öneriye ihtiyacım var. inç boyutu çok büyük olmasın yeter
İstiridye, inci vb. hilesi var mı?
Merhaba. Bir süredir M2Remastered oynuyorum. Hangi pazara baksam toptan istiridye, kılçık, inci vb. ürünler sınırsız satılıyor. Aynı kişi benzer isimlerde onlarca pazar açmış. Hepsinde istiridye, inciler vb. Bu oyunda istiridye çıkarmak bu kadar kolay mı? Bug yada bot vb. sistem var da ben mi bilmiyorum. Bu adamlar yang kasarak ve yangları satarak paraya para katıyorlar diye tahmin ediyorum içim içimi yiyor. Ne zaman o pazarları görsem hevesim artıyor. Kimse saatlerce balık tutarak o kadar istiridyeyi çıkaramaz. İstiridye kopyalama, bot veya bug vb. var mı gerçekten?
USD temettü veren fonlar
Merhaba.
1 maaşı nasdaq hisselerine ( tesla, amazon, apple vb.) yatıracaktım fakat hisse fiyatları, usd kuru vb. derken gerçekten hayal gibi. 3-5 yıl tutabileceğim, mümkünse usd temettü ödeyen abd fonlarına ihtiyacım var. Hisse yerine fonlar daha mantıklı gibi.
Bana yıllar sonra iyi ki dedirtecek, arkana bile bakma al diyebileceğiniz abd fonları var mı? Yapı kredi hesabım var
Metin2 oyun forumuna üye olumu
|
Fiyat için TT'den vazgeçilir mi?
Merhaba.
13-14 yıldırdır TT kullanıyorum. Eylül ayında 2 yıllık taahhüt bitecek. ( 16 mbps / 120 TL / ay )
TT sürekli arıyor. 16 Mbps seçenekler:
Seçenek 1: 18 ay taahhüt ilk 6 ay 260 TL, sonraki 12 ay 520 TL.
Toplam 7800 TL, aylık ortalama 430 TL
Seçenek 2 : Mobil uygulamaya özel 12 ay taahhüt ilk 3 ay 300 TL, sonraki 9 ay 480 TL
Toplam 5200 TL, aylık ortalama 435 TL
TT fiyatları gerçekten cep yakıyor, diğer alternatifler
Seçenek 3 Türknet:
35 mbps, peşin ödersem aylık 370 TL ( 12 ay toplam 4450 TL )
Seçenek 4 Netspeed
35 mbps 350 TL
Seçenek 4 Millenicom
35 Mbps 260 TL
Bursa Osmangazi Kanalboyu bölgesindeyim. Oldukça merkezi altyapısı bence iyi bir yer. Max 61 mbps gösteriyor ama ben 35 terhic edeceğim. Daha önce TT 35 Mbps sorunsuz kullanmıştım.
TT'nin verdiği tp link w9970v3 model modem var. 4-5 sene önce vermişlerdi.
TT hariç diğer İSS'leri seçersem sizce başıma iş gelir mi? Hız, ping, müşteri hizmetleri vb.
Taahhüt yok ama sizce memnun kalmazsam para iadesi, işlemler vb. süründürürler mi?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.672
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 351.779 (Bu ay: 9.062)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 391 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic