Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 453 (Bu ay: 13)
EGM tarifesini uzatma yolu var mı?
Merhaba. Sene başında forumdan birinin yardımı ile EGM 20GB tarifesine geçmiştim. SMS geldi, Ocak ayının 2. haftası taahhüt bitecek. Vergiler vb. dahil 20 GB 115 TL ödüyorum ve her yönüyle harika benim için.
Aynı tarifeyi (15 gb olsa bile olur) tekrar yakın fiyatlara almanın bir yolu var mı acaba?
Madencipro kripto sitesi
Merhaba. İnstagramda gezinirken bu siteye denk geldim ve araştırmaya başladım.
Mevcut sitesi bu:
Yazılanlara göre belli bir miktar para yatırıyorsunuz, 20-30 dk sonra size bir miktar fazlası ile geri ödeme yapıyorlar. 2 defa Papara ile para yatırdım geri ödeme aldım.
Ancak bedava peynir fare kapanında mı bulunur şüphe ettiriyor tabi. Telegramdan kripto para üretim yapan cihazların fotoğrafını istedim, bulut madencilik olduğu için fotoğraf imkansız dediler. Örneğin 1. seviye 240 TL yatırdınız 275 TL ödeme aldınız. Bir daha 1. seviye seçemiyorsunuz fakat 5000 TL üzerini tekrar tekrar alabilirsiniz dediler. İletişim bilgilerinde İngiltere merkezli gösteriyor.
İnstagram yorumlarında bir sıkıntı yok, bir çok kişi parayı büyüttüm tarzında yorumlar yapmış. Aranızda bu siteyi kullanan var mı?
Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi veya referans vb. içermez. Sadece danışmak için konu açtım
Siteden örnek görsel
Acil telefon önerisi
Merhaba. 8 yıllık telefonum bozuldu. Günlük kullanım için ( sosyal medya, whatsapp vb. ) uzun yıllar iş görebilecek fiyat performans ürünü android telefona ihtiyacım var. Reeder ve huawei hariç öneriye ihtiyacım var. inç boyutu çok büyük olmasın yeter
İstiridye, inci vb. hilesi var mı?
Merhaba. Bir süredir M2Remastered oynuyorum. Hangi pazara baksam toptan istiridye, kılçık, inci vb. ürünler sınırsız satılıyor. Aynı kişi benzer isimlerde onlarca pazar açmış. Hepsinde istiridye, inciler vb. Bu oyunda istiridye çıkarmak bu kadar kolay mı? Bug yada bot vb. sistem var da ben mi bilmiyorum. Bu adamlar yang kasarak ve yangları satarak paraya para katıyorlar diye tahmin ediyorum içim içimi yiyor. Ne zaman o pazarları görsem hevesim artıyor. Kimse saatlerce balık tutarak o kadar istiridyeyi çıkaramaz. İstiridye kopyalama, bot veya bug vb. var mı gerçekten?
USD temettü veren fonlar
Merhaba.
1 maaşı nasdaq hisselerine ( tesla, amazon, apple vb.) yatıracaktım fakat hisse fiyatları, usd kuru vb. derken gerçekten hayal gibi. 3-5 yıl tutabileceğim, mümkünse usd temettü ödeyen abd fonlarına ihtiyacım var. Hisse yerine fonlar daha mantıklı gibi.
Bana yıllar sonra iyi ki dedirtecek, arkana bile bakma al diyebileceğiniz abd fonları var mı? Yapı kredi hesabım var
Metin2 oyun forumuna üye olumu
|
Fiyat için TT'den vazgeçilir mi?
Merhaba.
13-14 yıldırdır TT kullanıyorum. Eylül ayında 2 yıllık taahhüt bitecek. ( 16 mbps / 120 TL / ay )
TT sürekli arıyor. 16 Mbps seçenekler:
Seçenek 1: 18 ay taahhüt ilk 6 ay 260 TL, sonraki 12 ay 520 TL.
Toplam 7800 TL, aylık ortalama 430 TL
Seçenek 2 : Mobil uygulamaya özel 12 ay taahhüt ilk 3 ay 300 TL, sonraki 9 ay 480 TL
Toplam 5200 TL, aylık ortalama 435 TL
TT fiyatları gerçekten cep yakıyor, diğer alternatifler
Seçenek 3 Türknet:
35 mbps, peşin ödersem aylık 370 TL ( 12 ay toplam 4450 TL )
Seçenek 4 Netspeed
35 mbps 350 TL
Seçenek 4 Millenicom
35 Mbps 260 TL
Bursa Osmangazi Kanalboyu bölgesindeyim. Oldukça merkezi altyapısı bence iyi bir yer. Max 61 mbps gösteriyor ama ben 35 terhic edeceğim. Daha önce TT 35 Mbps sorunsuz kullanmıştım.
TT'nin verdiği tp link w9970v3 model modem var. 4-5 sene önce vermişlerdi.
TT hariç diğer İSS'leri seçersem sizce başıma iş gelir mi? Hız, ping, müşteri hizmetleri vb.
Taahhüt yok ama sizce memnun kalmazsam para iadesi, işlemler vb. süründürürler mi?
Her hangi bir coin'in madenciliği yapılabilir mi?
Merhaba. 12 yıllık dizüstü bilgisayarım var. Ekran kartı bozuk olduğu için BİOS'tan pasif hale getirmiştim.
Günümüzde akmasa da damlayacak şekilde her hangi bir coinin madenciliğini yapma şansı hala var mı? Dizüstü, telefon veya bulut madencilik fark etmez, kesin kazandıran bir mining yolu var mı?
TL kazanılabilecek PvP önerisi
Merhaba. Şu an HardMT2 oynuyorum fakat emek olduğu için çok ilerleyemedim. Her hangi bir itemi, eşyayı vb. farm yapıp kasarak yang veya TL olarak satabileceğim bir PvP önerisine ihtiyacım var. TR'de zindan vb. yerlerde yere düşen itemleri alıp satarak yang kasan da vardı ama ne kadar karlı olur bilinmez. Önerisi olan buyursun şimdiden teşekkürler
Ezel'de beni 30 level yapabilecek var mı?
Merhaba. Yıllar sonra oyuna tekrar merak saldım fakat 0'dan 30 level olmak biraz zor. Ezel serverinde 21 level savaşçı karakterim var. Tek isteğim 30 levek olup balıkçılık ve madencilik yapmak. Silah ve zırh yok denecek kadar kötü, beni hızlıca 30 levele yükseltemez maalesef. Aranızda Ezel mavi bayrakta oynayan varsa ve beni vadide 30 level yaparım diyen varsa özelden yazabilir, teşekkürler
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.649
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 334.532 (Bu ay: 5.626)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 389 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic