Şimdi Ara

Elektrikten biraz anlayan bakabilir mi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrikten biraz anlayan bakabilir mi lütfen

Merhaba. Bende fanlı ve suyu buharlaştıran bir cihaz var. Yazın Çin'den almıştım. Astımım olduğu için içerisini sürekli nemli tutmam gerek, yoksa gece tıkanıyorum. Type-c güç girişi bozuldu. 2 uçlu kablosu var, elektriçiye götürdüm, type-c girişine gerek yok, elektronik parçaya da gerek yok, 2 kabloya 10watt adaptör takın, prize takıp kullansam yeter dedim. 2 elektrikçi de biz bunu beceremeyiz servise verin dediler.

Fotoğraf da ekledim. Yeşil kartı söküp atacağım, uhu değdiği için bozuldu. Bu kırmızı ve siyah kabloya kablolu adaptör bağlamak cidden bu kadar zor yada mantıksız mı? Tak kullan olsun kolay olsun diye adaptör düşünmüştüm. İnternetten 10 watt adaptör alıp kablolara bağlasam olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 29 Kasım 2024; 2:47:18 >

• Olur. Eski bir usb kablosunun ucunu kesip kırmızı ve siyah kabloya direk bağlayabilirsin mevcut şarj aletinle çalıştırılabilir olur.

• type söküp kırmızı artı, siyah eksi 5volt güç adaptörü bağlayın çalışır lehime gerek yok makasla kes uç bakırlarını aç bağlantıyı bantla o kadar. 2dklık basit işlem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni USB Type-c soket lehimlensin.
    TV tamircisi, elektrik tamirci vs. Vardır.
    Cihazın orijinalliğini bozmadan kullanin.
    Kaç paralık aparat ki...
    Farklı çözümlere gerek yok.
    Yeriniz nerede,? yakınlardaysaniz ücretsiz değiştiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 30 Kasım 2024; 13:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah kablo = eksi (-)

Kırmızı kablo = artı (+)

Type c li devreyi lehimlerden söküp +5Volt vererek çalıştırabilirsiniz.

• bu parçayı Karaköy'deki elektronikçilerde bulabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.