< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
arabadan hiç anlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
-
-
Kim ne derse desin bir ekspere sok bence. Arkadaş veya tanıdık lafıyla iş yapılmaz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi kaportacıya göster. büyük kazası yoksa şasesi yamuk çekilmiş kaynaklı değilse sorun olmaz. kaportayı takma kafana . ama motora iyi baktık turbo ne alemde ? motor nasıl ? dpf katalizör nasıl onu da iyi bir motor ustasına göster. eksperler bi halttan anlamıyor.
-
Muhakkak tramerini ve değişen parçalarını sorgula .
Exper şart hem satarken de elinde yazılı belgen olur ne sattığını bilirsin.
Eski araba alırken manuel kullanabiliyorsan manuel almak daha mantıklı otomatik şanzıman arıza verirse masrafı çok olur.
Ayrıca yaşlı ve yüksek kmli araçlarda dizel yerine benzinli daha mantıklı .
Bu yaştaki araçlarda triger vs değişimi olmuş mu ağır bakımları yapılmış mı bunlar kaç km de yapılmış elinde belge var mı bunlar önemli.
Aracı ve piyasayı bilmediğim için fiyat hakkında yorumum yok .
-
Millet sıfır aldığı aracı ekspere sokuyor, söyleyeceklerim bu kadar
Eski nesil dizel otomatik çok yakar .Benzinli araçlara bak . o fiyatlara corollla -honda -focus bulmaya çalış.
-
ben olsam yaşı olan özellikle otomatik vites araç almazdım.şanzımanın bakımları vs yapıldımı yapılmadımı belli değil,manuel vites bi şey alın
-
ne arkadaşına güven ne satana. insan şaşar beşer. en yakın tarcanlara ya da onların önermediği kendi seçtiğin ekspere göster. dondurma seçer gibi paket seçtiren exper olmasın. tarcanlara bence git. adama ben anlamam bana neyi eksik neyi var anlayabileceğim gibi anlat de ekspere. yarın öbür gün başıma iş çıkmasın de. kendine alıyomuş gibi bak de. km sorgu vs ben anlamam yardımcı olun de.
-
Standart ekspere değil, Tarcanlar otoya gideceksin
Birader ben arabadan anlamıyorum incik cıncık bakın diyeceksin
tramer sorgusu yapacaksın
Sonra alacaksin
Ekspere gerek yok diyen adam ya sahtekardır, ya da ahmak
Tarcanlarda da paket seçiyosun
Arkadaşım araba alacaktı expere götürün diye ben ısrar ederek götürdüler. Tramer cart curt sorgulat dememe rağmen. Sorgulama yapmadan almış. Araç taksi çıkması çıktı. Km bayağı bir düşürülmüş. Aracı alırken yanında araçtan anlayan arkadaşı vardı göya.
hocam bahsettiğim 10 paket arasından seçimi yaptıranlar. anlamayan bilmez şuda olsun mu sosta koyayım mı gibi paket seçtirenler. tarcanlar gibi yerlerde belli başlı paket var diye biliyorum. kaporta mekanik vs. bazı yerlerin paket içeriğini anlamıyor alıp satacak adam haklı olarak herkes bilmek zorunda değil kendisi için hangi paket doğru diye. ona dikkat etmeli.
-
Tarcanlar da paket yok benim bildiğim
Eğer gerçekten anlayan biriyse arkadaş göz ucuyla bakarak bile anlar. Ancak ben anlıyorum diyip de anladığını sanan çok insan da var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arac temiz,satan guvenilir,expertize gerek yok...boyle hissederek arac alinmaz.
550 bin tl verip 2-3 bin liradan kacmayin.araci expertiz yaptirip öyle alin.
sana bir anımı anlatayım sonra karar ver. Herkes aynı demiyorum ama:
Ben yıllardır ailemin lokanta işlettiği sanayide tanıdık bir esnafın yönlendirmesi ile 1 parça boyalı araç aldım. Satarken alan adam expertize soktu ve tavan hariç boyalı çıktı araç.
Sonra gidip esnafa söyledim ve bilmiyordum yanıtını aldım. Bilmiyor olabilirsin ama bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin.
Bu senaryo ile karşılaşma ihtimalini kabul ediyorsan ekspertiz yaptırma. Yoksa kimseye güvenme derim. Belki ekspertiz maliyetinden kaçıyorsun ama daha büyük masraflarla karşılaşabilirsin.
-
aldıgınız 550 binlik araca 10 bin sigorta yapacaksınız ama 2000 ekspertiz yapmayacak mısınız
-
Kardeşim yürek mi yedin?
İlk araç için japon grubuna bak, tüplü birşey al geç. Birkaç yıl acemiliği üstünden at ve araba kullanmaya alış sonra alırsın ne alacaksan.
Unutma trafik dediğimiz şey yaşayan bir organizma, sadece kendine değil etrafına da hakim olman lazim.
Yakıtı doldur geç, aracı kullan değil bu is.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle şimdiden hayırlı olsun diyelim,
Eksper meselesi bence önemli, temiz olduğunu iddia eden arkadaşınız aracın olası bir sıkıntısında (sonrasında satarken hatalı olduğunu anladığınızda mesela) yaşadığınız zararı telafi eder mi ? Bu devirde abi kardeş değilse kimse etmez. Bu olaydan dolayı bi ekspere sokmakta fayda var, bir diğer husus eksper yüzeysel olarak boyayla alakalı şeyleri tespit etmekte iyi, güzel bir mekanikçi aracın motoruyla ilgili sana bilgi versin bu sayede aracı alır almaz elinde arıza çıkma şansı düşük olur.
Araçların forumları, grupları vs. olur buralara üye olup aracın kronik bir arızası var mı, bakım ve parça fiyatları ne alemde bunlarla ilgili bilgi sahibi olursun. Tavsiye ederim.
Dizel arabaların arızası, ağır bakımı biraz bezdirebilir.
Şahsi tavsiyem eski model dizel otomatik bir araç seni yoracaktır, hem km den dolayı falan ağır bakımları da yaklaşmış olabilir. İlk araban için bakım ve işletim maliyetleri düşük bir araç seçmen senin açından daha iyi olabilir.
-
İmkanın varsa tarcanlara git, video malzemesi çıkar adamlara :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kim ne derse desin bir ekspere sok bence. Arkadaş veya tanıdık lafıyla iş yapılmaz .
|
Millet sıfır aldığı aracı ekspere sokuyor, söyleyeceklerim bu kadar
|
Benzer içerikler
- kaput nasıl açılır
- sarı dişli içinde ünlem işareti
- android auto youtube
- mercedes c serisi hangi segment
- eat6 şanzıman nasıl
- peugeot 408 ıcı
- volkswagen tayron 2025
- telegram indirim kanalları
- byd dolphin menzil
- byd u8
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X