Şimdi Ara

Madencipro kripto sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İnstagramda gezinirken bu siteye denk geldim ve araştırmaya başladım.

Mevcut sitesi bu:

https://madenciprovip.com

Yazılanlara göre belli bir miktar para yatırıyorsunuz, 20-30 dk sonra size bir miktar fazlası ile geri ödeme yapıyorlar. 2 defa Papara ile para yatırdım geri ödeme aldım.

Ancak bedava peynir fare kapanında mı bulunur şüphe ettiriyor tabi. Telegramdan kripto para üretim yapan cihazların fotoğrafını istedim, bulut madencilik olduğu için fotoğraf imkansız dediler. Örneğin 1. seviye 240 TL yatırdınız 275 TL ödeme aldınız. Bir daha 1. seviye seçemiyorsunuz fakat 5000 TL üzerini tekrar tekrar alabilirsiniz dediler. İletişim bilgilerinde İngiltere merkezli gösteriyor.

İnstagram yorumlarında bir sıkıntı yok, bir çok kişi parayı büyüttüm tarzında yorumlar yapmış. Aranızda bu siteyi kullanan var mı?

Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi veya referans vb. içermez. Sadece danışmak için konu açtım

Siteden örnek görsel

Madencipro kripto sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 2 Kasım 2024; 1:15:57 >

• Site ponzi arkadaşlar. Bir miktar çekim talebi verdim 1600 TL vergi ödemeniz gerekmekte dedi. Niye diye iletişime geçtiğimde vergiyi size geri iade edeceğiz ama ödemeniz gerek diyor. Arada site ismini değiştirirler bilginiz olsun, dolandırıcılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.