Hocam dakika olarak 25+5 olan tarife 2000 dk 500dk daha fazla ve arada 2₺ var yeni emniyet 20 gb ile aradaki fark icin degmez 5+5 gb internet ve extra prime avantajlari var ben vodafone tasima yaptım bu gun acilsin 230₺ olan turktelekom tarifeye gececegim |
EGM tarifesini uzatma yolu var mı? (4. sayfa)
-
-
Merhaba bir sorum olacak. Mevcutta eski egm20 tarifesini kullanıyorum şuan değerli kamu 20 görünüyor. Bugün taahhüt bitiyor son günü yeni tarifelerde egm olarak gb yükselytiliyor ve biliyorsunuz ki operatör geçişlerinde şuan indirim var. Bende vodafone a geçmeyi düşünüyorum fakat şöyle bir durum var geçiş yapacağım hat diğer hattıma referans ve 1 ay oldu referans olalı onada söz yazıp taahhüt verdim 12 aylık taşıma işleminde referans olduğum numara aynı tarifeden devam edecek mi bilgisi olan var mı? Sorduğumda biri boş paketli hatta düşer diğeri referans olduğunuz numara aynı paketten devam eder diyor kafam karıştı geçiş yapamadım.
-
Referans olduktan sonra operatör değiştirmek veya tarife değiştimek referans olunan hattı etkilemez hocam.
Onay verdikten sonra referans olacak hat, artık onunla işiniz kalmıyor…. -
Kullandığını bir kere tarife siz değiştirmediğiniz sürece değişmez
Tarife olan hat pakete ve boş pakete nasıl düşecekmiş söyleyen yaptığı işi biliyor mu acaba?
-
Cevabınız için teşekkür ederim bende aynısını dedim ısrarla paketi sıfırlanır taahhüt düşer dedi anlatmaya çalıştım ama sanırım taşıtmamak için yapıyorlar. Malum şuan bana teklif ettikleri bana özel diye indirimli 350 dediler aynı paketi bir üst paket zaten 273 dedim. Değişikler gerçekten. Taşıdım hattımı bilgilendirme için sağolun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X