Şimdi Ara

EGM tarifesini uzatma yolu var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
6
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam dakika olarak 25+5 olan tarife 2000 dk 500dk daha fazla ve arada 2₺ var yeni emniyet 20 gb ile aradaki fark icin degmez 5+5 gb internet ve extra prime avantajlari var ben vodafone tasima yaptım bu gun acilsin 230₺ olan turktelekom tarifeye gececegim

EGM tarifesini uzatma yolu var mı?

EGM tarifesini uzatma yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bir sorum olacak. Mevcutta eski egm20 tarifesini kullanıyorum şuan değerli kamu 20 görünüyor. Bugün taahhüt bitiyor son günü yeni tarifelerde egm olarak gb yükselytiliyor ve biliyorsunuz ki operatör geçişlerinde şuan indirim var. Bende vodafone a geçmeyi düşünüyorum fakat şöyle bir durum var geçiş yapacağım hat diğer hattıma referans ve 1 ay oldu referans olalı onada söz yazıp taahhüt verdim 12 aylık taşıma işleminde referans olduğum numara aynı tarifeden devam edecek mi bilgisi olan var mı? Sorduğumda biri boş paketli hatta düşer diğeri referans olduğunuz numara aynı paketten devam eder diyor kafam karıştı geçiş yapamadım.

• hknkuL kullanıcısına yanıt
    Referans olduktan sonra operatör değiştirmek veya tarife değiştimek referans olunan hattı etkilemez hocam.

Onay verdikten sonra referans olacak hat, artık onunla işiniz kalmıyor….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hknkuL kullanıcısına yanıt

Kullandığını bir kere tarife siz değiştirmediğiniz sürece değişmez

Tarife olan hat pakete ve boş pakete nasıl düşecekmiş söyleyen yaptığı işi biliyor mu acaba?

• Cevabınız için teşekkür ederim bende aynısını dedim ısrarla paketi sıfırlanır taahhüt düşer dedi anlatmaya çalıştım ama sanırım taşıtmamak için yapıyorlar. Malum şuan bana teklif ettikleri bana özel diye indirimli 350 dediler aynı paketi bir üst paket zaten 273 dedim. Değişikler gerçekten. Taşıdım hattımı bilgilendirme için sağolun.

• Eski egm tarifesindeyim (değerli kamu 10) Yeni emniyet 15 e geçmek için taahhutum 9 ocak ta gece 12 de bitiyor, ne zaman sms atmalıyım. Telefon ile yapabilirmiyim. Degerli cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

Yeni EGM yerine yıldızlı günlere geçseydiniz ya

9 Ocakta Yeni EGM ye geçip

10 Ocakta Taahhüt verin

Emniyet yeni 15 yaz 5555 Yollayın

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam, 1 gunluk taahhutsuz ücret yansıtılır değil mi? 410.30 lira taahhutsuz ücreti, taahhütlü 205.20 ucreti

Aynen

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yarın Değerli kamu 10GB tarifem bitiyor. Müşteri hizmetleri Rakipsiz kamu 12GB paketi sundu 217 TL / Aylık 12 ay taahhüt ile. 2. hattım olduğu için internet ve konuşma tüketimim hiç yok. En uygun hangi tarifeye geçebilirim SMS yoluyla ? MH sunabildiği en uygun paket 217 TL aylık. Daha uygun paket seçmeye çalışıyorum.

• interiordesign35 kullanıcısına yanıt

Paket değil tarife kullanıyorsunuz tarife seçeceksiniz

Ya yarın yeni EGM 15gb ve üzeri tarifeye geçip 27 si de taahhüt vereceksin 205, 20TL +vergi

Ya 27 sinde müşteri hizmetleri teklifini kabul edeceksiniz

Yada 26 sı 23:59 dan önce Faturasıza geçeceksiniz

İlk sayfada geçiş ile ilgili bilgi var

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

• interiordesign35 kullanıcısına yanıt

Tüketim yoksa faturasıza geçir tarifeye para ödeme en temizi. Yok birkaç GB kullanır biraz arama yaparım dersen o başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Yeni EGM yerine yıldızlı günlere geçseydiniz ya

9 Ocakta Yeni EGM ye geçip

10 Ocakta Taahhüt verin

Emniyet yeni 15 yaz 5555 Yollayın

Hocam 10 ocak günü müsteri hizmetlerini arayıp, yeni emniyet 15 tarifesine geçip, taahhüt versem sorun olur mu? Musteri hizmetleri yolu ile de oluyormuş sanırım.

Taahhüt bitince geçemeyenler oldu bilginiz olsun

Sizede denk gelirse geçemeyebilirsiniz

Geçerseniz de müşteri hizmetleri ile uğraşırsınız.

Karar sizin ben kolay yolunu yazdım.

• EGM 20 tarifesi var..fatura, bu gece 12 den sonra ki kesiliyor yoksa yarın gece 12den sonra? Üst paketlere yarın mi gecmeliyim bugün mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27sinde fatura kesilecek.. değerli 20den 30 yada 40a geçmek için bugün SMS attım..lakin olmadı..evrak istiyor...ne yapmalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

İlk defa denk geldim ne evrağı peki?

Gönderdiğiniz mesajları paylaşır mısınız?

Bugün değiştirip yarın taahhüt verirsiniz.

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Eski emniyet tarifesindemiydiniz (degerli kamu oldu) Yeni egm yebgecmek için bir üst tarifeye geçmen gerekiyor. 20 deysen 30 a sms atacaksin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.