Şimdi Ara

Uydunet'e devam mı yoksa SuperOnline mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 6 yıldır Uydunet üyesiyim. 10 Mbps 75GB Ekosınırsız kullanıyorum. Fakat modemim eski olduğundan 2 yıldır router ile dağıtıyorum kablolu interneti. Velhasıl artık kablosuz modeme geçeceğim. Uydunet altyapısından pek memnun değilim 1-2 yıldır. Çok sık kopmalar yaşanıyor, bazen yeri geliyor WiFi bağlantısı görünüyor ancak bağlanmıyor, kablodan çıkartıp takınca bağlanıyor.

Şu anki tarifemi devam ettirip üstüne 144 TL Docsis 3.0 modem alsam, ayda 53-54 liraya tekabül ediyor.

Aynı şekilde SuperOnline Yalın ADSL 16 Mbps 75GB Ekosınırsız (yeni üye olduğumdan modem hediyeli) 66 TL'ye geliyor.

10 lira fark için hangisini seçmem daha mantıklı?

Keza Uydunet'in kablosuz modemleri hakkında da pek iyi şeyler söylemiyorlar forumda, bağlantı kopmaları vs.
    SuperOnline da ise henüz elle tutulur bir eleştiri yazısı görmedim

• Superonline hediye modem vermiyor, abonelik bitince geri alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Superonline hediye modem vermiyor, abonelik bitince geri alıyor.

Bahsettiğim buydu zaten. Abonelik bittikten sonra o modem bende dursa ne olur
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    taahhütnamede yazıyor parasını son faturaya ekliyorlar
  • quote:

taahhütnamede yazıyor parasını son faturaya ekliyorlar

hocam anlamadınız, ben de modemi istemiyorum zaten onların olsun. en azından ekstra bir de modem ücreti vermiyoruz. uydunette aboneliğimiz olduğu için modemi size verelim abonelik bitince alırız demiyorlar, aynı fiyata geliyor. hadi uydunet modemi bende kaldı diyelim, zaten başka ISSde kullanamıyorum onların modemini, ne işime yarar ki elimde patlar Neyse konu kaynamasın.. konumuza dönelim

millet keşke bizim bölgede uydunet olsa da türk telekomun dandik dsl altyapısından kurtulsak diyor, siz tam tersini istiyorsunuz
  • quote:

millet keşke bizim bölgede uydunet olsa da türk telekomun dandik dsl altyapısından kurtulsak diyor, siz tam tersini istiyorsunuz

tam ben diyecektim doktorcum :) dsl de sorun yaşarsanız 48 saat bekliyebilirsiniz ama türksatın ekipleri hemen geliyor çapraz apartmanımızda altyapı var bize gelmesi için uğraşıyoruz sözde 16 mb adsl kullanıyoruz aylık 73 tl ödüyoruz ama alabıldıgımız hiz 8 mb seçim sizin aksiyon arıyorsanız geçin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam ama TTNET'den bahsetmiyorum, SuperOnlinedan bahsediyorum :)
    İkisinin altyapıları farklı diye biliyorum. TTNET'e katiyen bulaşmam. Ona bulaşacağıma Uydunet'in ceremesini çekmeyi tercih ederim
  • üstteki mesaj :)
  • Superonline ADSL'e bulaşmayın güzelim Turksat fiber dururken. Size tavsiyem yeni bir modem alınız kendiniz ISS'den bağımsız olarak. Uydunetten de güzel bir teklif alırsınız taahhüt sonunda (150 - 200 GB'lık) 6 yıldır kullanıyormuşsunuz 2 senedir problem yaşıyormuşsunuz modem bozulmuş olabilir hem..

SO ADSL'de çok geç geri dönüşler var fiber olsa sadece ping yönünden SO Tavsiye edebilirdim.
    İyi bir ADSL Altyapısı varsa VDSL'de alabilirsiniz daha güzel ve yuksek kotalı bir tarifesi var ise. Bu arada üstte ki arkadaşın dediği gibi SO Modemi üyelik sonunda geri almakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    fiberde farklı, adsl/vdsl için tek altyapı sahibi türk telekom
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Superonline ADSL'e bulaşmayın güzelim Turksat fiber dururken. Size tavsiyem yeni bir modem alınız kendiniz ISS'den bağımsız olarak. Uydunetten de güzel bir teklif alırsınız taahhüt sonunda (150 - 200 GB'lık) 6 yıldır kullanıyormuşsunuz 2 senedir problem yaşıyormuşsunuz modem bozulmuş olabilir hem..

SO ADSL'de çok geç geri dönüşler var fiber olsa sadece ping yönünden SO Tavsiye edebilirdim.
    İyi bir ADSL Altyapısı varsa VDSL'de alabilirsiniz daha güzel ve yuksek kotalı bir tarifesi var ise. Bu arada üstte ki arkadaşın dediği gibi SO Modemi üyelik sonunda geri almakta.

60 TL'yi aşamıyorum hocam. O kadar bütçem yok malesef.. Fiber bağlatamam, bu durumda halen Uydunet ADSL'e devam et mi diyorsunuz? Kişiye özel teklifi oluyor mu uydunetin? Eğer öyleyse varolan kampanyalardan faydalanmayalım boş yere. Uydunet'in modemlerinin de bağlantı sorunları çok oluyor vs diye duyuyorum

Uydunet sadece kendi altyapısından fiber hizmeti verir yani halihazırda sizin kullandığınız hizmet evet uydunette devam edin taahhüt biterken de ikna sisteminden size özel teklif sunarlar. İptal ettireceğim derseniz daha iyi bir teklifte gelebilir Modemi de kendiniz ayrı alın keyfinize bakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydu nette sorun yaşamanız tamamen modem kaynaklı... değiştirmelerini iste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

uydu nette sorun yaşamanız tamamen modem kaynaklı... değiştirmelerini iste...

tarife yenileyeceğim zaten, modem de vermiyorlar kendi cebimden almam gerekecek sanırım.
  • Kardeşim Uydunet varken Sonline da ne demek!!!

Sonline da sadece internete ödeyeceğin paraya Uydunette TV+Telefon+İnternet+Cihaz bedeli vs hepsini öder üstüne de 20 Tl para artırırsın.

Uydunet Modemi ZN modeli çok iyi ben hiç bir sorun yaşamadım. Kampanyaları hakkında bilgi içinhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar adresine göz at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Kardeşim Uydunet varken Sonline da ne demek!!!

Sonline da sadece internete ödeyeceğin paraya Uydunette TV+Telefon+İnternet+Cihaz bedeli vs hepsini öder üstüne de 20 Tl para artırırsın.

Uydunet Modemi ZN modeli çok iyi ben hiç bir sorun yaşamadım. Kampanyaları hakkında bilgi içinhttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar adresine göz at.

Hatta son kampanyası bence çok mantıklı. Fiyat çok uygun.

Günde 1 TL ye Sınırsız İnternet + TV + Telefon

Uydunet'e devam mı yoksa SuperOnline mı?

• Uydunet'in geçen günkü kasıtlı yavaşlatması sebebiyle uydunetten taahhütüm bittiği an ayrılacağım. SuperOnline'a geçeceğim. En azından modemleri iyi!
    383-Z4 veriyorlar, ZN ise piyasada yok. Onu geçtim sürekli IP Çakışması sebebiyle routerı bile fişten çıkartıp takmak zorunda kalıyorum. Modemleri hakkında da pek farklı şey söylememişler netmaster için. Sırf modemleri berbat diye bile değiştirmeye değer bence. ADSL altyapısı madem aynı, SuperOnline'a geçmemde bir sakınca yok
    Geç arkadaşım geç
    Bende avcılardayım 5 gün kısıtlandık sonra daha açılır açılmaz dün saat 14.00 dan beri
    Evde net yok arıyorum bölgede arıza var dediler gece aradım arıza düzeldi dediler
    Bende hala yok ekip gönereceğiz dedilet suaat oldu ne internet var nede ekip geldi
    Lanet olsun uydunetede
    50 mbhız 250 gb akn kullanıyordum
    Az önce süper onlını aradım bulnduğum yerde fiber yokmuş fakat 24 mbh hız varmış
    Yani vdsl kayıt yaptırdım 24 mbh hız 100 gb akn 72 tl
    Bağlandıktan sonrada limitimi 200 gb a çıkartabilirmişim toplam 85 tl odeyeceğim

Bıktım artık bu uydunetin hız dalgalanmalarından modem kötülüğünden
    Ve kesintilerinden daraldım

Tt net den sonra uydu netinde üzerini çizdim bakalım süper onlıne vdsl den memnun
    Kalacakmıyım artık bundan sonnra neti kapatırım herhalde memnun kalmasam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ev telefonu kullanmadığım için vdsl'e geçemiyorum. adsl olarak alacağım sanırım hizmeti.
    hocam şu kadarını söyliyim; modemleri için bile bırakırım uyduneti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.