Şimdi Ara

TURKCELL’İ İPTAL EDİP VODAFONE’A GEÇERSEM NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 14 yıldır Turkcell faturalı hat kullanıyorum…

En son olarak 20 Ocak 2011’de başlayan ayda her yöne 500 dk. Her gece 21.00 – 09.00 arası Turkcell’lilerle bedava 12 ay taahhütlü olarak ayda 51 TL ödüyorum…Adı da süper paket (diğer operatörlerdeki tarifelere bakınca süper olan sadece fiyatı gibi duruyor…)

Artık yeter deyip Vodafone faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum…

Öğrenmek istediğim şey;

1. Taahhütten cayma bedeli olarak Turkcell’e ne ödemem gerekir?

2. Vodafone faturalı da her yöne paketi olarak ne önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TURKCELL'DEN VODAFONE'A GEÇİŞ: Cayma Bedeli ve Diğer Bilgiler

TURKCELL aboneliğinden VODAFONE'a geçmeyi düşünüyorsan, göz önünde bulundurman gereken bazı hususlar var, özellikle de cayma bedeli.

Cayma Bedeli

• Mevcut TURKCELL sözleşmen kapsamındaki taahhüt süren varsa, sözleşmeni feshetmek için bir cayma bedeli ödemen gerekebilir.
    • Cayma bedeli, kalan taahhüt süresi ve kullandığın hizmetlere göre değişir.
    • Ayrıntılı bilgi için TURKCELL müşteri hizmetlerine başvurabilirsin.

Vodafone'un Desteği

• Vodafone, bazı durumlarda TURKCELL'den kaynaklanan cayma bedelini karşılayabilir.
    • Vodafone'un cayma bedeli karşılama politikası hakkında bilgi almak için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.
    • Vodafone'un cayma bedelini karşılaması için belirli koşulların geçerli olabileceğini unutma.

Diğer Hususlar

• Numaranı TURKCELL'den VODAFONE'a taşıyabilirsin.
    • Taşıma işlemi genellikle birkaç gün sürer.
    • VODAFONE'a geçiş yaptıktan sonra, yeni bir sözleşme imzalaman ve muhtemelen bir kurulum ücreti ödemen gerekebilir.

Önemli Not: Cayma bedeli tutarı ve Vodafone'un cayma bedelini karşılama koşulları zaman içinde değişebilir. En güncel bilgiler için lütfen TURKCELL ve VODAFONE'un resmi web sitelerini veya müşteri hizmetlerini kontrol et.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.bilmiyorum ne kadar ödersiniz ama tahminim kalan ay çarpı tarifeniz olabılır

2.vodafone önerebileceğim tarife ise şu şekilde

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu-1000.php?default_id=cepkamu1000

• benim bildiğim tarife indirimleri ile birlikte ( şu ana kadar kaç ay kullanmış ve ne kadar indirim aldıysanız onu ve sözleşmede belirtiliyorsa+ cayma bedeli kesilen son faturanıza yansıtılacaktır.
  • Galiba taahhütten caymanın nasıl olduğunu ve maddi olarak sonuçlarını pek bilen yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Galiba taahhütten caymanın nasıl olduğunu ve maddi olarak sonuçlarını pek bilen yok...

bizim bunu bilmediğimizi iddaa ediyorsanız sözleşmenizi okuyun yada zahmet olmazsa 4440532 den çok net bilgi alabilirsiniz.Buradaki bir çok kişi ilgilendikleri alanda bilgili insanlar.
    indirim aldığınız ay X indirim tutarı dedim daha ne demeliyiz bilmem.
    en iyisi 4440532 yi arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Galiba taahhütten caymanın nasıl olduğunu ve maddi olarak sonuçlarını pek bilen yok...

bizim bunu bilmediğimizi iddaa ediyorsanız sözleşmenizi okuyun yada zahmet olmazsa 4440532 den çok net bilgi alabilirsiniz.Buradaki bir çok kişi ilgilendikleri alanda bilgili insanlar.
    indirim aldığınız ay X indirim tutarı dedim daha ne demeliyiz bilmem.
    en iyisi 4440532 yi arayın

Hocam hemen alınganlık göstermeyin...

Her şeyden önce pek çok Turkcell müşterisi gibi benimde elimde yazılı sözleşme yok... Bu iş telefonla yapılıyor...

Evet müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek mantıklı... Ancak ben forumda da bu işi bilen hatta başına gelen deneyimli arkadaşlar vardır diye düşündüm...

Benim öğrenmek istediğim; benden geçmiş 6 ayın farkını mı alırlar yoksa hem onu hemde kalan 6 ayın parasını birlikte mi alırlar?

Bildiğim tek şey müşteri hizmetlerinin Tukcell'den ayrılmamam için bu işi bana abartarak anlatacağıdır...

• Kampanya iptal edildiğinde cayma bedeli yansır mı? Hangi durumlarda yansır?

12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, ödeme tipi değişikliği yapılması (faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi), hattın devredilmesi veya paketin iptal edilmesi durumunda, kullanılan dönemde alınan indirim toplamı bir sonraki faturaya cayma bedeli olarak yansıtılacaktır.

10 TL indirim var ise 6 ay kullanım sağladı iseniz 60TL alınır + olarak son faturanıza eklenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paradox1026 Haklı.

dammak Oim den kendinizde kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

Kampanya iptal edildiğinde cayma bedeli yansır mı? Hangi durumlarda yansır?

12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, ödeme tipi değişikliği yapılması (faturalı hattan ön ödemeli hatta geçilmesi), hattın devredilmesi veya paketin iptal edilmesi durumunda, kullanılan dönemde alınan indirim toplamı bir sonraki faturaya cayma bedeli olarak yansıtılacaktır.

10 TL indirim var ise 6 ay kullanım sağladı iseniz 60TL alınır + olarak son faturanıza eklenir.

Haklı olabilirsiniz...

Kontrol edeceğim...

• vodafone a gec rahat et cep kamu yada cep avantajdan yararlanabılırsın... bn 1000 dk (29tl)+ 500sms her yone(8tl)+sınırsız ınternet(8tl) toplam 45 tl oduyorum ve cok mutluyum ustelık bulundugum yerde kapsaması daha ustun turkcelle gore... gercı son faturam 100 tl geldı ama yurdısı aramalrım ve msajlarım vardı on agore bıle normal...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.