Merhaba değerli arkadaşlar. Bilindiği üzere Vodafone ve Türk Telekom'un mobil kapsama haritaları bulunmaktadır. Bilmeyenler için; Ancak Turkcell'in mobil kapsama haritası bulunmamaktadır. Bu hususta Turkcell'e ulaşarak bu haritanın neden olmadığını ve ne zaman yayınlanacağını soralım diyorum. Ulaşım sağlanabilecek adresler; tuketici.btk.gov.tr https://twitter.com/turkcellhizmet https://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/iletisim Not: Söz konusu haritaların ortalama bir veri sunduğunu bilmekle beraber, Turkcell'in de bu tarz bir harita yapmasını bir vatandaş olarak talep ediyorum. Turkcell müşterisi değilim. Örnek bir metin belirlemedim arkadaşlar, herkes kendi lisan-ı hâl i ile yazabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Mayıs 2021; 21:34:25 > |
Turkcell Kapsama Haritası ile Çekim Gücünü Sorgula
Turkcell'in kapsamlı kapsama haritası, cihazının nerede ve ne zaman en iyi çekimi alacağını belirlemene yardımcı olur. Turkcell baz istasyonları haritası olarak da bilinen bu harita, ülke çapındaki baz istasyonlarının konumunu gösterir ve çekim gücü hakkında bilgi sağlar.
Turkcell çekim haritası, bulunduğun bölgede mevcut olan şebeke kapsamını görüntülemeni sağlar. İster şehir merkezinde ister kırsal bir alanda ol, Turkcell kapsama alanı haritası en yakın baz istasyonuna olan mesafeni ve sinyal gücünü görebilmeni sağlar. Bu sayede, en iyi çekimi alacağın yerleri belirleyebilir ve iletişimini sorunsuz bir şekilde sürdürebilirsin.
Üstelik Turkcell 4.5G kapsama haritası, yüksek hızlı internet bağlantısına sahip olduğun bölgeleri de gösterir. Böylece, hızlı indirme ve yükleme hızları gerektiren uygulamaları kullanırken kesintisiz bir deneyim yaşayabilirsin.
Turkcell çekim gücü sorgulama özelliği, bulunduğun konumdaki sinyal gücünü gerçek zamanlı olarak görüntüler. Bu özellik, sinyal zayıflığı yaşıyorsan sorun gidermeye yardımcı olur.
Turkcell kapsama haritasına web sitesinden veya mobil uygulamadan erişebilirsin. Haritayı kullanmak için bulunduğun yeri girmen veya konum servislerini etkinleştirmen yeterlidir.
Turkcell kapsama haritası, en iyi çekim deneyimini yaşaman için değerli bir araçtır. Çekim gücünü kontrol et, kapsama alanını keşfet ve iletişimini kesintisiz sürdür.