Şimdi Ara

iPhone-Vodafone 'dan kişisel erişim noktası sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
12.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brightstar garantili iphone 5 sahibiyim ve 6.1.3 sürüm ile kullanıyorum.Kişisel erişim noktasını etkinleştirmek istediğimde vodafone tr ile görüşmeniz gerekiyor diye uyarı mesajı veriyor.

2 kez müşteri hizmetlerini aradım ve apn kaydını oluşturduk.Buna rağmen hala aynı hatayı veriyor.

Bazen hücresel veri ağı ayarlarını sıfırlayarak kişisel erişim noktası menüsünü ayarlar menüsüne alarak telefonu ve vodafone'u kandırabiliyorum ancak bu 15 sefer denemede bir sefer denk gelebiliyor yani kesinlikle bir çözüm değil.

Diğer operatörlerde ise böyle bir sorun görülmüyor.

Kısacası Vodafone burada müşterilerini mağdur ediyor.Faturasını ödediğim interneti istediğim gibi kullanamıyorum.Neden ben her seferinde hücresel veri ağı ayarlarını sıfırlamak zorundayım.Bu sefer bağlanabilecek miyim bağlanamayacak mıyım endişesi çekeyim?

APN kaydı oluşturmak zorunda bırakılmamız bile Vodafone'un büyük bir ayıbıdır.Kaldı ki sorunu çözmüyor.Her ay 80 TL fatura öde (telefon hariç) bir de üzerine internet paketini bilgisayarına aktarmakta problem yaşa.

Sizden ricam Vodafone ve Jailbreak olmayan iphone sahipleri kişisel erişim noktasını deneyebilirlerse ve sonucu yazarlarsa çok iyi olur.Tahminimce büyük kitleleri ilgilendiren bir problem.

Normalde olması gereken hücresel veri ağı ayarlarında kullanıcı adı : iphone olduğunda kişisel erişim noktası menüsünün ayarlar menüsüne gelmesi ve buradan kolaylıkla kişisel erişim noktasının kullanılabilmesi.

Ama olan şey: APN kaydı oluşturulmasına rağmen kişisel erişim noktası menüsünün ayarlar menüsünde gözükmemesi, hücresel veri menüsünde bulunması burada da açılmak istenildiğinde "Vodafone TR ile iletişime geçiniz" uyarısı vermesi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone ile Vodafone Kişisel Erişim Noktası Sorunu

Vodafone kişisel erişim noktası, iPhone cihazlarını bir Wi-Fi erişim noktası olarak kullanmanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu özellik, yakındaki diğer cihazların iPhone'unuzun internet bağlantısına bağlanmasına olanak tanır. Ancak bazı durumlarda, Vodafone kişisel erişim noktası ile ilgili sorunlar yaşanabilir.

Sorun Giderme

Vodafone kişisel erişim noktası sorunlarını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• iPhone'unun ve bağlanmaya çalışan cihazın Wi-Fi ve Bluetooth'unun açık olduğundan emin ol.
    • İki cihazın da birbirine yakın olduğundan emin ol.
    • iPhone'unun yazılımının en son sürüme güncellendiğinden emin ol.
    • Vodafone kişisel erişim noktasının açık olduğundan emin ol. Bunu Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'ndan kontrol edebilirsin.
    • Vodafone ile iletişime geç ve bu hesapta kişisel erişim noktasını etkinleştirmek istediğini belirt.

Vodafone Kişisel Erişim Noktası Nasıl Açılır

Vodafone kişisel erişim noktasını açmak için şu adımları izle:

• iPhone'unun Ayarlar uygulamasını aç.
    • "Kişisel Erişim Noktası"na dokun.
    • "Kişisel Erişim Noktası" anahtarını etkinleştir.

Turkcell Kişisel Erişim Noktası

Bu hesapta kişisel erişim noktasını etkinleştirmek için Turkcell ile iletişime geçmelisin.

Önemli Notlar

• Kişisel erişim noktası kullanmak ek veri tüketimine neden olabilir.
    • Bazı cihazlar Vodafone kişisel erişim noktası ile uyumlu olmayabilir.
    • Kişisel erişim noktası şifreni güvenli tut.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Selam, iPhone 4S ile Vodafone kullanıyorum ama herhangi bir kısıtlama yaşamadım bu tarzda, iPad ile paylaştırıyorum sürekli internetimi. 6.1.3 versiyon.
  • Hocam bu isler skici cidden bn olayi soyle cozdum winn wifi aldim ve kendime gidip herhangibir operatorder de hattini al tak ve bnlarla ugrasma hem telin sarji gitmez hemde istedigin cihazda rahat rahat kullanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende de vodofone den alma İphone 5 var. Denedim ipodumdan bağlanabiliyorum. Ancak arkadaşın nokia C7 sinden bağlanamadım heralde onun telefon dandik
  • Arkadaşlar olay modem alarak veri hattı alarak durumu çözmek değil.Olay Vodafone'un haksız kısıtlaması.4S varken jailbreak varken tether me ile rahatlıkla bu kısıtlamayı aşabiliyordum ama o zamanlar bile vardı bu.

Cihazımın doğru çalıştığına adım gibi eminim.Çünkü Vodafone'u kandırmaya çalışırken bilgisayar iphone'a sorunsuz ve hızlıca bağlanıyor ama 30saniye içinde vodafone durumu anlayıp veri gönderimin kesiyor ve kişisel erişim noktası menüsü ayarlar altından kayboluyor.

İşin can sıkıcı kısmı müşteri hizmetleri daha yapabileceğimiz bir şey yok diyor.

@stingwormhole ;sorun yaşamadığınıza sevindim.apn kaydı yapmış mıydınız müşteri hizmetlerinden? Bir de bilgisayar ile deneyebilirseniz sevinirim.Belki mobil-sabit ayrımı yapıyor olabilirler.
  • kişisel erişim noktasındaki apn kısmını iphone olarak değiştirin

donanımhaber forum
    Kisisel erişim noktası yok oluyor (%100 çözdüm gameover onaylı) » Sayfa 1 - 4
    http://forum.donanimhaber.com/m_58072988/tm.htm

bu konuda ben çözümünü yaptım

• Zaten iphone hocam. iphone olmadığında kişisel erişim noktası hiç çıkmıyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Zaten iphone hocam. iphone olmadığında kişisel erişim noktası hiç çıkmıyor zaten.

tmm iphone apn'nini aktif hale getirtirsen iphone üzerinden internete bağlancaksın ve haliylede bir daha sorun olmuycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Zaten iphone hocam. iphone olmadığında kişisel erişim noktası hiç çıkmıyor zaten.

tmm iphone apn'nini aktif hale getirtirsen iphone üzerinden internete bağlancaksın ve haliylede bir daha sorun olmuycak

Müşteri hizmetleri apn'yi iphone olarak tanımladı.Ancak vodafone TR ile irtibata geçin diye uyarı veriyor hala.Değişen bir şey olmadı yani.

• Arkadaşlar vodafone için yaptığım ve başarı ile test ettiğim sonuç şudur. ayarlar kısmında profil kısmı var. bunu ben ilk telefonu aldığımda vodafone tarafından gönderilen internet ayarları mesajı ile kurmuştum. bunu silin. hücreseldeki vodafone iphone falan bunlara dokunmayın ,sadece profili bende "iphone" olarak görünüyordu onu silin işlem tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.