Şimdi Ara

*E-sim Mobil yabancı operatör Kullanım Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz ki son zamanlarda e-sim üzerinden yurt dışı internet,konuşma,sms paketleri mevcut ve bu paketler döviz üzerinden yurt dışı kaynaklı olarak alınabiliyor.Bende BNESIM üzerinden TT Operatörü ile anlaşmalı olan esim 10GB internet paketini satın aldım.Normal fiyatı döviz kuru üzerinden hesapladığı için 232.32 krş ama Kod ile denemek ve tecrübe etmek amacı ile 35 TL ye satın almış oldum.Şimdi asıl konuya değinmek istiyorum;Yaklaşık 7 günlük aktif kullanımım oldu ve hiç bir şekilde kesinti,ping vs bir durumla karşılaşmadım ve beni şaşırtan bir olay ise 480 P ile yaklaşık epey bir video izledim ve 6.45 GB daha paketim mevcut..Biliyorsunuz ki data kullanım ücreti çoğu operatörler de 100 kbps olarak ücretlendiriliyor bu netgsm'de 64 kbps olarak hesaplanıyorDiğer operatörlerde bildiğim kadarıyla 100 kbps olması lazım.Yurt dışı operatörlerin de 1 kbps ye kadar ücretlendirme mevcut bu bnesim ise yurt dışı kaynaklı olduğu için normalde bana 3 gün gitmeyecek paket 7"inci gününde ve daha yarısına bile gelmedim..Şimdi buradan bu 3 büyük operatöre sormak istiyorum neden Bu data kullanım istatistiklerini Afrika standardında tutup ücret kısmını Avrupa standardında tutuyorsunuz?Şimdiye kadar ben hep düdüklendiğimi hissettim ve teknoloji ilerledikçe bunların yaptığı oyunlar daha fazla nasıl iteleriz muhabbetleri hepsi ortaya çıkmaya başladı..Bunun sorumlusu tabikide bunlara çanak tutan kişiler siyasi olaylara fazla girmek ve ağzımı bozmak istemiyorum ama gerçekten yıllarca insanları suistimal edip kullanmak ve birilerinin ceplerini doldurmaktan başka bu ülkede ne oldu diye size soruyorum arkadaşlar..Gerçekten üzülüyorum elimden geldiğince bazı şeyleri görmüyorum ama bu gerçekler son zamanlarda göstere göstere yapılmaya başlandı ve bazı şeylerin değişmesini temenni ediyorum..Denemeyen varsa BNESIM ve farklı yurt dışı kaynaklı paket sınırsız veri sağlayan firmalar mevcut ücretlendirme döviz üzerinden ama deneyin anlayacaksınız ne demek istediğimi.
    *E-sim Mobil yabancı operatör Kullanım Deneyimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de taahhut biter bitmez limitsiz e sime gececegim. 34 euroya limitsiz satiyor adamlar.
    En azindan su konudaki gibi problemlerle ugrasmam
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-sinirsiz-youtune-paketi-kotadan-harcama-problemi-yasayanlar-ve-cozumu--159116802

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.

Aldığınız e-simde size numara veriliyor mu hocam çağrı veya sms alabilmeniz için ? Numara TR numarasımı yoksa avrupa veya farklı ülke numarasımı?

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.