Günümüzde birçok kişi hem iş hattı hem de kişisel hatları için çift hat kullanıyor. Bu kullanıcılar genellikle iki ayrı telefon taşımak yerine çift hatlı cep telefonlarını tercih ediyorlar. Ancak, iPhone gibi cihazları kullanan biri için durum biraz karmaşık hale geliyor. Çünkü iPhone kullanıcılarından biri hatlarını Sim Kart olarak cep telefonuna takarken, diğer hattını E-SIM olarak yapmak zorunda kalıyor. Türkiye'nin yeni nesil dijital operatörlerinden biri olarak kendisini tanıtan bir firmanın hala E-SIM hizmeti sunamaması bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratıyor. Ben ve çevremdeki birçok kişi, bu nedenle NETGSM gibi firmaları tercih etmiyoruz. E-SIM, kullanıcıların fiziksel olarak bir SIM kartı takmalarına gerek kalmadan birden fazla hat kullanmalarını sağlayan bir teknolojidir. Bu, kullanıcıların cihazlarını daha az karmaşık hale getirirken, aynı zamanda birden fazla operatörle çalışabilmelerine olanak tanır. Bu nedenle, çift hat kullanıcıları için E-SIM hizmetinin sunulması önemlidir ve bu hizmeti sunamayan operatörler, bazı potansiyel müşterileri kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Dijitalleşmenin hızla ilerlediği bir dönemde, kullanıcıların beklentileri de değişiyor ve teknolojiye uyumlu hizmetler sunan operatörler daha fazla tercih ediliyor. E-SIM gibi yenilikçi hizmetlerin sunulması, operatörlerin rekabet gücünü artırabilir ve kullanıcıların memnuniyetini sağlayabilir. Sonuç olarak, çift hat kullanıcıları için E-SIM hizmeti sunmayan dijital operatörlerin, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun hizmetler sunma konusunda daha fazla çaba göstermeleri gerekebilir. Bu, hem kullanıcı deneyimini artırabilir hem de operatörlerin müşteri tabanını genişletmelerine yardımcı olabilir. |
NETGSM - Çift Hat Kullanıcıları İçin E-SIM Desteği olmaması
-
-
E-SIM desteği geldi mi ?
-
Gelmedi malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E sim desteği geldi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef gelmedi, halbuki ilk yapmaları gereken iş. Şirket hatlarında ciddi önemi olan bir konu bu.
Ayrıca, yönetim portallerinde ortak merkezi hat yönetimi ve tek fatura gibi özellikler bile yok ki. Çok eksikleri var daha
-
Tüm sürecin dijital olmasının hiçbir önemi kalmıyor e-sim olmadığı için....
-
Valla komedi durum. e-sim olsa hatta Turkcell gibi direkt tamamen dijital olması lazım QR ı bile sipariş etmemek lazımda işte :D
-
Çok yakın bir arkadaşım Turkcell bayisinde çalışıyor, Turkcell'de bile E-SIM'e geçmek oldukça sorunlu, işlemi yaparken hata veriyormuş sürekli, yapıyorsun çalışmıyor, müşteri kapıdan çıkıp 5dk sonra geri geliyor E-SIM bozuldu diye, o yüzden bu E-SIM işine çok da meraklı olmayın, başa dert açmaktan başka bir işe yaradığı yok.
-
Tüm dünyada sorunsuz cayır cayır çalışıyorken sorun yaşanıyorsa beceriksizlik vardır ortada. Bu tüketiciyi bağlamaz hizmet beklemek en doğal hakkımız. Bedava değil parasıyla…
Evet parasıyla ama Türkiye'de işler öyle yürümüyor. Turkcell bayisinde çalışan arkadaşımın müşterilere söylediği cümleyi aktarıyorum size
'' E-SIM ücretimiz 150 TL'dir, fakat ESIM tanımlanması sırasında hata olur ve ESIM tanımlamazsa bile biz sisteme girdiğimiz için 150 TL'yi almak zorundayız. İşlemin başarılı olmama ihtimalini de kabul ederseniz 150 TL'yi rica edeyim''
Yani Turkcell ESIM tanımlamasa bile 150 TL'yi alıyor, resmen komedi.
-
O bayinin beceriksizliği yada çakallığı diyelim. Turkcell de ve Telekom da birçok tanıdığım kişi şirket hattı dolayısı ile çift hat olunca şahsi numarasını esim e taşıdı daha sorun yaşadım diyen yok
Sanal SIM doğrulama hizmeti nasıl "parasıyla" onu da ben anlamıyorum. En kısa sürede düzenleme şart.
-
En mantıklı çözüm normal hattı e-sime çevirip bunu fiziksel kullanmak gibi duruyor.
-
Çift hat kullanıp biri şirket hattı olunca şirket hattını e-sim yapamıyoruz. NetGSM de de e-sim olmadığından geçiş yapma şansımız yok.
ABD den alınma iphone var elimde ikiside e-sim, istesende yapamıyoruz.
2025 yılına gireceğiz, fiziki simden daha basit bir dönüşümü yapamamaları acizlik.
Şubat ayındaki haberlerine bakın, tipe gel.
https://www.aa.com.tr/tr/isdunyasi/sirketler/netgsm-esim-yatirimi-yapacak/685648
Neyse, bizi bu pahalılığa düşürenlere hakkım haram zıkkım olsun.
-
Bende inceledim bu dijital operatör yolunda e-sim den en başta bahsedip daha sonrasın da kamuoyunla hiçbir şey paylaşmamaları komedi bir durum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X