Şimdi Ara

'KAMPANYA BİTTİ' Bimcell Numara Taşımaya 13 GB +750 DK +250 SMS 160 TL+TKÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamayı şu şekilde yaptım;

Numaranızı Bimcell'e taşıyın,

ŞART 1: Abonelerin kampanyadan faydalanabilmesi için pazarlama izni ile veri paylaşım izni vermiş olmaları gerekmektedir. (EVET yazıp 8070 'e göndererek izni verebilirsiniz) Hatta Telekom müşterisi iseniz izni hattı taşımadan da verebilirsiniz.

Otomatik olarak BİMcell’le Tanış Kampanyasına dahil oluyorsunuz,

https://www.bimcell.com.tr/Content/266/bimcellle-tanis-kampanyasi.aspx

Sonrasında mevcutta Bimcelli bir abone ile Dostum Kampanyasına katılın (DOSTUM boşluk 10 haneli mevcut Bimcelli numarası 4551 e sms)

https://www.bimcell.com.tr/Content/261/dostum-kampanyasi.aspx

En son Dost paketlerden ihtiyacınıza göre seçim yapıp yükleyin (Kredi kartı ile Lira yüklemeden de Paket yükleniyor)

https://www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx

ŞART 2: 6 ay boyunca Dost Küçük, Dost Orta, Dost Büyük, Dost Mega, Dost Ultra, Dost Konuşan veya Dost Genç faturasız Bimcell paketlerinden biri tanımlı olan aboneler faydalanabilecektir.

Ben Telekom'dan taşıdım ve Dost Küçük paketi seçtim, 3 GB + 750 DK + 250 SMS + 5 GB + 5GB şeklinde kampanyalar tanımlandı. (Sil süpür de var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HızırBey -- 7 Kasım 2024; 22:44:36 >

• 6 aydan sonra 3 gb işi sıkıntı başkan o paraya 😁
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt

Haklısınız, + zam gelme riski de var. Ben Telekom uzun dönemli paketlere de baktım, zam gelme riski yok, tek seferde ödeme sıkıntı.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/faturasiz-paketler-2

6 ay sonra tekrar bakacağız  

• Faturalı Turkcell kullanıyorum;

BiM CELL numara taşıma için;

öncelikle Turkcell’de faturasıza geçmem gerekiyor mu?
  • OxBlue kullanıcısına yanıt

Hayır. Doğrudan Bim'e gidip numara taşıma başvurusu yapabilirsiniz.

• smksahin S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • Bu çok iyi olmuş. En makul olanı bu gibi.

• dostum yazıp gönderdik kaç gün oldu maalesef karşı tarafa sms gitmedi. mh aradık şikayet yazdık ama asla olmadı. yazıklar olsun!

• 6 ay boyunca tanımlı olması için lira ile almak gerek miyor mu?

Kredi kartı ile her ay otomatik yüklenmiyor sanki?

• HızırBey kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam dediklerinizi harfiyen uyguladım. Hediye internet paketleri 5+5 toplamda 10 gb gelmedi. Size hemen geldi mi? Müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı?
  • effect68 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bizde sıralama hatası kaynaklı 1-2 hat sorun oldu. Mesela birine Tanış kampanyasından gelmedi, diğerine Dostum kampanyasından gelmedi (toplam 6 hat) Ben MH ile konuşarak çözemedim, iş yapmamak için direten MH maalesef çok (1-2 tanesi hariç) Web online işlemler üzerinden şikayetimi ileterek çözdüm. Sadece yeni taşıdığım 1 hattın Dostum kampanyası yüklenmedi (hata bende) 72 saat dediler bekliyorum.

Türk Telekom Online İşlemler (turktelekom.com.tr)

Sol en alt menü Tüketici Şikayetleri, kampanyalarınızı açık açık yazın yoksa anlaşmak çok zor.

Dün müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım. Bugün sabah manuel ayrı ayrı 1 gb toplamda 5 gb yüklemişler. Daha başlamadan bir sürü teknik sorunlarla siftahı çektik ;) ben gelecek aylarda da yükleneceğini sanmıyorum. Kasım ayında iyi kampanyalar olursa başka operatöre geçerim.
  • Numara taşımada süre yok mu?

Haklı çıkarsanız yandık   İyisini bulursanız buradan yazın bende taşırım, hiç birine acımam. Sorun ve zam olmazsa 6 ay buradayız. Netgsm banka sorunlarını ve görüşme kalitesini çözse en iyisi o ama...

5 gb yükleyip kendilerince sorun çözdüklerini zannediyorlar. İnternette önceliklendirme ana paketten gidiyor. Hediye verdikleri paket öylece duruyor 😀

İnterneti/telefonu kapatıp açmayı deneyin, aynısını Telekomda yaşadım 3 GB interneti yediler, hattı 3 gün erken taşımak zorunda kaldım. Bence web üzerinden de kayıt açın, ben öyle çözdüm

Hat resetlemede dahil hepsini yaptım olmadı. Webden yazıcam artık.
  • akikara kullanıcısına yanıt

Var, yarın kampanya bitiyor.

Bimcell'le Tanış Kampanyası’ndan, kampanya geçerlilik süresi içerisinde (18 Eylül-31 Ekim) numara taşıma, yeni hat tesisi veya TT Mobil Aş hizmetinin sunduğu tarifelerden BİMcell faturasız tarifelere dahil olan aboneler içerisinden hattına 6 ay boyunca Dost Küçük, Dost Orta, Dost Büyük, Dost Mega, Dost Ultra, Dost Konuşan veya Dost Genç faturasız Bimcell paketlerinden biri tanımlı olan aboneler faydalanabilecektir. Ek olarak abonelerin kampanyadan faydalanabilmesi için pazarlama izni ile veri paylaşım izni vermiş olmaları gerekmektedir.

Üstteki mesajınızı görmemişim, kredi kartı ile otomatik paket yenileme yok diye biliyorum, her ay manuel almak lazım. Yada Lira yüklemek

• Bugün başvursak faydalanabiliyor muyuz sanırım?

Ya da hattın taşınma tarihi geçerli olacağından olmaz mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.