Şimdi Ara

turkcellde faturalıya 10 ya da 20 gb hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell faturalıysanız seçtiğiniz pakete göre, 12 ay kalma sözüne ilk ay 10 ya da 20 gb hediye veriyomuş. yeni kampanya sıcak sıcak

kampanyanın detayları şurda

• 1 aylık sadece
  • 1 ay için değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden uzak olsun. 2 hafta hediye yarışına kafa yorar alırım kafam rahat olur. Bu ne 1 yıl kalacaksın, ayrılırsan 39tl. Oldu evide üstüne yapalım mı?
  • Benim tahahhüt şubatta bitiyordu, aradım teklifiniz nedir diye 49,99 a 5GB teklif ettiler pazartesi günü dedim bunları geçin ben başka operatöre geçiyorum yok mu başka teklifiniz diye. Dediler yok. 3 gün sonra bildirim geldi Turbo 8GB a geçin 49,99 1 yıl tahahhüt diye. Aradım 3 gün önce böyle söylüyordunuz bugün böyle aslı astarı var mı, dediler evet size özel tanımlanmış (yav he he) geçmek isterseniz hemen yapabiliriz diye. Dedim geçin 8 GB + bu tahahhüt için 20GB tanımlandı hattıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrinova

Benim tahahhüt şubatta bitiyordu, aradım teklifiniz nedir diye 49,99 a 5GB teklif ettiler pazartesi günü dedim bunları geçin ben başka operatöre geçiyorum yok mu başka teklifiniz diye. Dediler yok. 3 gün sonra bildirim geldi Turbo 8GB a geçin 49,99 1 yıl tahahhüt diye. Aradım 3 gün önce böyle söylüyordunuz bugün böyle aslı astarı var mı, dediler evet size özel tanımlanmış (yav he he) geçmek isterseniz hemen yapabiliriz diye. Dedim geçin 8 GB + bu tahahhüt için 20GB tanımlandı hattıma.
    Firmaların geneli böyle hocam. İptal başvurusu yapana kadar yok mok çekerler. Bende 3gb 35TL'ye kullanıyordum Turkcell'de. Şansa 10gb Turbo paketi 49'a diye mesaj geldi ona geçtim. İlk ay da 20gb verdiler. Geçenlerde 8 senelik Digitürk'ümü iptal başvurusunda bulundum. O güne kadar zerre önemsemeyen Digitürk 3 kere aradılar 3 gün içinde. 12 ay sözüme ilk 9 ay 10 TL ve hali hazırda açık olan kanallardan daha da fazla kanal açıcaz size dediler ama istemedim. Uzak olsun bir zahmet yeter artık Katarlılara kazandırdığımız.
    Superonline 35 Platin paketini kullanıyordum 119 TL'ye. Adamlar 12 ay sözüme aynı fiyat + 1 sene geçerli TV+ hediye ettiler. Evime getirip tertemiz kurdular. Şahsen TV+'ı çok beğendim. İnternet televizyonu olduğu için hddsiz ileri geri sarma, yayın kaydetme vs. çok güzel. TV+'ın neti de ayrıymış. Yani 35mbts hızın hepsini dosya indirmede kullansam da yayınları etkilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 20 Ocak 2020; 18:14:16 >

• Dun aksam uygulamada buldum hemen yaptım 15 GB internet 500 dk 1000sms 55tl
    turkcellde faturalıya 10 ya da 20 gb hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 20 Ocak 2020; 18:32:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Dun aksam uygulamada buldum hemen yaptım 15 GB internet 500 dk 1000sms 55tl
    Aynısı T. Telekom da 35 lira
    Konudaki 10 GB mevzuu aylardır var. Bizim işyerine alınan hatta vermişlerdi(1aylık).Yönlendirme yaparak kullanmıştım kendi cihazımda...

• 3-4 kez aradilar acmadim bile. 5gb 30tl.den kullaniyorum. taahhud bitsin bimcelle gececem. cok yuksek bu tarifeler

• Sazan avına çıkan Turkcell

• Kazık arayan varsa daha kallavisini daha uyguna temin edebilirim.
    Faturaliya geçtim sonra faturasıza geçerim demeyim. 30 lira kitliyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.