Şimdi Ara

Turkcele numara taşıma ile gelenlere 6 ay 1gb internet toplam 6 gb internet kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir ay içinde numara taşıma Yolu ile türkcele gelenlere resimdeki 3 kod dan birini TAVSIYE KATILIM .....(kod) yazıp 2200 gönderilerse aylık 1 gb toplam 6 ay 6 gb internet kazanıyor

Turkcele numara taşıma ile gelenlere  6 ay 1gb internet toplam 6 gb internet kodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haftaya geçiyorum hocam turkcelle ben denerim tabi benden önce başkaları almazsa :)
  • Şimdiye kadar deneyen Yok :) bakalım

• Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmek istiyorum, fakat cazip bir kampanya bulamadım.

Bildiğiniz kampanya var mı ya da yakın zamanda yıl sonu kampanyası gelir mi? (25 yaş altı kampanyasına dahil olamıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatrox -- 4 Aralık 2017; 16:57:21 >
  • 59 tl ye 1000 dk 1000sms 7 gb internet var benim kullandığım tabi hediyesi de çok turbo ekstra paketi

• Bir kodu yolladım

• Bana da geldi tşk kaldı iki kod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.celik_63 -- 4 Aralık 2017; 22:23:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu 3 kod dan da 1 i kullanılmış 2 si kullanılmamış isteyen deneyebilir

Turkcele numara taşıma ile gelenlere  6 ay 1gb internet toplam 6 gb internet kodu

• Tavsiye edenler 3 promocode gönderilmesine rağmen sadece 1 defa hediye kazanabilir
  • Iste size ozel 3 kod: T3KW9A/YYPM3R/379NMP Bu kodlari Turkcell'e davet etmek istediginiz 3 sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste size ozel kod: FAW3EN Bu kodu Turkcell'e davet etmek istediginiz sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002
  • Iste size ozel 3 kod: EZWPAF/3NFYAN/TNEKNY Bu kodlari Turkcell'e davet etmek istediginiz 3 sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002

• quote:

Orijinalden alıntı: trakonic

Iste size ozel kod: FAW3EN Bu kodu Turkcell'e davet etmek istediginiz sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002

Birisi paylaştığım kodu kullanıp numarasını taşıyıp Turkcell'e geçmiş. Hattıma Tavsiye 1GB yüklendi. Arkadaşa teşekkür ederim.
  • Üç kad da benden

Iste size ozel 3 kod:

AHTX7P

9XFNMF

MYR3XZ

TAVSIYE KATILIM XXXXX şeklinde yazıp 2200'a gönderin kazanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Üç kad da benden

Iste size ozel 3 kod:

AHTX7P

9XFNMF

MYR3XZ

Telekomdan gecis yapicam ancak telsiz kullanim ucreti borcu silinecek mi bilginiz var mi? 2018 e 3 gun kala tasimayi düşünüyorum. 3 gune anca biter sanirim gecme.

• Mevcut borcunuz silinir. Yeni yılda geçiş yapılacak şekilde yapın müracaatınızı, bir yıl boyunca vergi ödemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Mevcut borcunuz silinir. Yeni yılda geçiş yapılacak şekilde yapın müracaatınızı, bir yıl boyunca vergi ödemezsiniz.

Yeni yıla nasıl denk getireceğim peki? Bahsettigim gibi 3 gun onceden basvurmayi düşünüyorum. Baska bir yöntem varsa haberim yok acikcasi.

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    9XFNMF

MYR3XZ

• 29 Aralık cuma günü başvurun, Ocak ayının ilk haftasının içinde geçmiş olursunuz.
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Turkcell’e tavsiye üzerine gelen müşterinin, sms ile promosyon kodu gönderiminden sonra ön ödemeli müşteriler için hem tavsiye eden hem de tavsiye üzerine gelen müşterinin 6 ay boyunca 20TL ve üzeri bir paket satın aldıkları aylarda, aylık 1GB hediye internet hakları hatlarına yüklenir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.