Bildirim
Turkcele numara taşıma ile gelenlere 6 ay 1gb internet toplam 6 gb internet kodu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
haftaya geçiyorum hocam turkcelle ben denerim tabi benden önce başkaları almazsa :) -
Şimdiye kadar deneyen Yok :) bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmek istiyorum, fakat cazip bir kampanya bulamadım.
Bildiğiniz kampanya var mı ya da yakın zamanda yıl sonu kampanyası gelir mi? (25 yaş altı kampanyasına dahil olamıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatrox -- 4 Aralık 2017; 16:57:21 > -
59 tl ye 1000 dk 1000sms 7 gb internet var benim kullandığım tabi hediyesi de çok turbo ekstra paketi
Bir kodu yolladım
Bana da geldi tşk kaldı iki kod
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.celik_63 -- 4 Aralık 2017; 22:23:41 >
-
Tavsiye edenler 3 promocode gönderilmesine rağmen sadece 1 defa hediye kazanabilir -
Iste size ozel 3 kod: T3KW9A/YYPM3R/379NMP Bu kodlari Turkcell'e davet etmek istediginiz 3 sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iste size ozel kod: FAW3EN Bu kodu Turkcell'e davet etmek istediginiz sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002 -
Iste size ozel 3 kod: EZWPAF/3NFYAN/TNEKNY Bu kodlari Turkcell'e davet etmek istediginiz 3 sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002
quote:
Orijinalden alıntı: trakonic
Iste size ozel kod: FAW3EN Bu kodu Turkcell'e davet etmek istediginiz sevdiginiz ile paylasabilirsiniz. Davet ettiginiz yakininiz Turkcell'e gelip, bu kodlardan birini 2200'a gonderdiginde kampanya avantajiniz baslayacak. Hem size hem de Turkcell'e gelen yakininiza 6 ay boyunca aylik 1GB internet hediyemiz. Detayli bilgiwww.turkcell.com.tr B002
Birisi paylaştığım kodu kullanıp numarasını taşıyıp Turkcell'e geçmiş. Hattıma Tavsiye 1GB yüklendi. Arkadaşa teşekkür ederim. -
Üç kad da benden
Iste size ozel 3 kod:
AHTX7P
9XFNMF
MYR3XZ
TAVSIYE KATILIM XXXXX şeklinde yazıp 2200'a gönderin kazanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Üç kad da benden
Iste size ozel 3 kod:
AHTX7P
9XFNMF
MYR3XZ
TAVSIYE KATILIM XXXXX şeklinde yazıp 2200'a gönderin kazanın.
Telekomdan gecis yapicam ancak telsiz kullanim ucreti borcu silinecek mi bilginiz var mi? 2018 e 3 gun kala tasimayi düşünüyorum. 3 gune anca biter sanirim gecme.
Mevcut borcunuz silinir. Yeni yılda geçiş yapılacak şekilde yapın müracaatınızı, bir yıl boyunca vergi ödemezsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Mevcut borcunuz silinir. Yeni yılda geçiş yapılacak şekilde yapın müracaatınızı, bir yıl boyunca vergi ödemezsiniz.
Yeni yıla nasıl denk getireceğim peki? Bahsettigim gibi 3 gun onceden basvurmayi düşünüyorum. Baska bir yöntem varsa haberim yok acikcasi.
9XFNMF
MYR3XZ
TAVSIYE KATILIM XXXXX şeklinde yazıp 2200'a gönderin kazanın. -
29 Aralık cuma günü başvurun, Ocak ayının ilk haftasının içinde geçmiş olursunuz. -
Turkcell’e tavsiye üzerine gelen müşterinin, sms ile promosyon kodu gönderiminden sonra ön ödemeli müşteriler için hem tavsiye eden hem de tavsiye üzerine gelen müşterinin 6 ay boyunca 20TL ve üzeri bir paket satın aldıkları aylarda, aylık 1GB hediye internet hakları hatlarına yüklenir.
Benzer içerikler
- turkcell mi türk telekom mu
- hazır kart nedir
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- turkcell pin kodu değiştirme
- turkcell kara listeden nasıl çıkılır
- gizli numaradan arama
- vodafone mobil imza
- wifi araması nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- özel numara bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X