Superbox’a alternatif arıyorum?
|
Depolama Alanı Problemi “Belgeler ve veriler”
|
Epeydir kullanmadığım ve birine verdiğim bir icloud hesabım vardı. Dün elime yeni bir iphone geçince, bilgisayara bağlayıp o hesabın yedeğini telefona yükledim. Telefondan da hesabın şifresini girmeye çalıştım ama maalesef arkadaş şifreyi değiştirmiş. Kendisine de ulaşamıyorum. Telefon numarasına kadar değiştirmiş. Şu an telefonu ne kullanabiliyorum, ne sıfırlayabiliyorum. Apple servisi aradım daha doğrusu destek kısmından kendimi arattım, çıkan bayan eminim hayatında hiç iphone bile kullanmamış. Hımmm hımm diye durdu ve bir sonuca da ulaşamadık. Bunun çözümü nedir, hem telefonumu kurtarmak, hemde hesabımı geri almak istiyorum. Teşekkürler.
2 Yıllık taahhütüm bitmiş. 75 lira olan internetimi şu an 270 liraya kullanıyormuşum! (Soyguna bak)
Yeni taahhüt içinde bende aylık 100 TL isteniyor. 12 Megabit hız. Yalnız ben 4 megabit üstü hız alamıyorum, bağlantı kopma sorunu yaşanıyor.
Daha iyi fiyatlı, sınırsız bir abonelik düşünüyorum ama, bu konuda bilgisizim.
Tavsiyelerinizi rica ederim.
Turkcell eSIM 4 Ocak 2021 Tarihinde Mağazalarda
Nihayet Turkcell de eSİM olayına başlıyor.
Telefonunuz destekliyorsa, herhangi bir turkcell mağazasına gidip esim'e geçiş yapabilirsiniz, 4 Ocak 2021 itibariyle.
35 TL civarı bir ücretlendirme olacak tahminimce.
Size bir karekod okutulup, hattınız anında aktif edilecek, ya da karekod e-mail adresinize gönderilecek, oradan da okutabilirsiniz.
Kötü yanları neler derseniz; Bu karekod tek kullanımlık. Olası bir arıza, telefon değiştirme, ya da telefonda yüklü esimi sildiğinizde, tekrar aynı parayı verip, yeni bir kod alacaksınız.
İyi tarafı ne derseniz; Ben henüz iyi bar yan göremedim, gören ya da bilen olursa beni de aydınlatsın.
Hayırlı olsun memlekete.
Bu sorun bende aylardır var ama, bazen fotoğraf ya da videoları teker teker, ya da tekrar tekrar deneyerek bilgisayara taşımaya çalıştım. Yazılımla alakalıdır diye düşünüp hep bekledim ama, hala devam etmekte. Özellikle yüksek boyutlu videoları atabilmek imkansız. Küçük parçalar halinde fotoğraflar ise bazen aktarılabiliyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir acaba arkadaşlar?
Cihaz iphone 11 (Yazılım güncel)
Bilgisayar Win 7 Ultimate
Paycell Kart Pişmanlıktır !!!
|
İPAD Mini Hakkında İki Sorum Olacak?
|
TURKCELL MOBİL ÖDEME VURGUNU
Paycell indirim kuponu rezilliği
|
Meslek: Çiftçi
İlgi Alanları: Pc, Cep Telefonlari
Noxco |
Noxco Katılım tarihim 2005 |
Kusurunu söylemeden bir malı satan kimse, daima Allah'ın gazabı altındadır ve melekler o adamın Allah'ın rahmetinden uzak kalmasını dilerler Yüzlerce alışverişte %100 memnuniyet... Referanslarımın ufak bir kısmı için TIKLA
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23.896
İkinci El Bölümü Mesajları: 8.271
Konularının görüntülenme sayısı: 213.125 (Bu ay: 2.805)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El