Şimdi Ara

Turkcell den şimdi simkart degişimine 4.5 gb internet hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.5G'ye hazır mısınız? Uyumlu SIM kartınız henüz yok ise SIM kartınızı hemen ÜCRETSİZ değiştirin! Üstelik 4.5G akıllı cihaz sahiplerimize özel, değişime tam 4.5 GB internet hediye!
    Hemen en yakın Turkcell İletişim Merkezi'ne giderek, 4.5G uyumlu olmayan SIM kartınızı, ücretsiz değiştirebilirsiniz. Üstelik değişiminizde, 4.5 GB internet tam 30 gün boyunca hediye! Uyumlu olup olmadığınızı hemen öğrenmek için 4.5G yazıp 2222'ye SMS gönderin! 31 Mart 2016 tarihine kadar geçerli.
    SIM kart değişikliğiniz sonrası, 4.5 GB internet faydamızdan yararlanmak için HAZIRIM yazıp 2222'ye gönderebilirsiniz.
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5gye-hazirlik-kampanyasi?place=banner-1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taşıma olurmu acaba tam taşımayı düşünüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Malesef hayır zaten numara taşıdıgınızda size uyumlu simkart veriyorlar o yüzden katılamazsınız ama yinede bir deneyin belki verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 16 Mart 2016; 18:05:50 >
  • yeumyang01 kullanıcısına yanıt
    Geçen şubat ayındaki kampanyadan taşıma ile 4 gb almıştım bu da olur diye düşünüyorum deneyip alan olursa paylaşım bekliyoruz

Öncekinde verdiyse yine verecektir denemekte fayda var

• 1gb değilmiydi bu ? 4,5 a mı çıkarmışlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5G uyumlu sim kartın ücretsiz verilmesi ve hediye 4,5 GB internet vermesi güzel fırsat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1 hafta önce numara taşıma yaptım ve kabul etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: LİVERPOOLYWNA

1gb değilmiydi bu ? 4,5 a mı çıkarmışlar ?

Evet 1 gb tı sonra yarı yıl tatilinde 4 gb verdi şimdi 4.5 gb veriyor

• Abimin telefonundan demedim. Telefon ve hattın 4.5 g destekli olduğuna dair SMS geldi. Hediye internet 1 nisanda mı gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoMaX -- 17 Mart 2016; 14:20:17 >
  • ReCoMaX R kullanıcısına yanıt
    Hayır hemen yükleniyor internet hediyesini alabilmek için 4.5g uyumlu olmayan simkartı degiştirdikten sonra sms göndermeniz gerekiyor

• Ben 5 ocakta yeni telefon aldım yanında da 4.5G sim kartta verdiler. Şimdi mesaj attım son 30 gün içinde yeni kart alanlar yararlanıyormuş. Şimdi birşey diyeceğimde forumdan banlayacaklar. Biz bilmemneyiz herlade. Anlayan anladı. Saçmalığın daniskası. Premium müşterisiyim ve 99 yılından beri Turkcell kullanıyorum. Ayıp ayıp. Bu sözlerim Turkcell yönetimine gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Malesef hayır zaten numara taşıdıgınızda size uyumlu simkart veriyorlar o yüzden katılamazsınız ama yinede bir deneyin belki verirler

Bu ayın 10 unda numaram taşındı.
    İlk gün 1GB GONDER filan yazdım.

10.04.2016 17:57 e kadar gecerli, hediye 1GB internetiniz hattiniza tanimlanmistir. Artik hem telefonunuz hem sim kartiniz 4.5G uyumlu! Essiz internet deneyimi icin 4.5G'yi bekleyin. Hediye paketinizde kalan miktari dilediginiz zaman Hesabim uygulamasihttp://trcll.im/hesabim45G ile takip edebilirsiniz.

Şimdide bu

18.04.2016 22:53 e kadar gecerli, hediye 4.5 GB internetiniz hattiniza tanimlanmistir. Artik hem telefonunuz hem sim kartiniz 4.5G uyumlu! Essiz internet deneyimi icin 4.5G'yi bekleyin. Hediye paketinizde kalan miktari dilediginiz zaman Hesabim uygulamasihttp://trcll.im/hesabim45G ile takip edebilirsiniz.

Tam 1 gb bitmek üzereydi. İlaç gibi geldi.

Yine de Allah Turkcell i ......
    Eski müşteriye önem yok. Ayıp etti diğer arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 19 Mart 2016; 23:01:10 >

• Geçen ay turkcell'de idim numara taşıma yaparak başka operatöre geçtim ardından tekrar turkcell'e geçtim HAZIRIM yazıp 2222'ye gönderdim 4.5 gb internet geldi.

• Turkcelle geçeli bir ay olmadı, sim kart 4,5g uyumlu telefon değil. Hattı babamın telefona takıp hazırım yazdım 4 gb internet geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.