Şimdi Ara

Türk Telekom dan e-SIM’e Özel Tarifeler! (20 GB 160₺, 30 GB 250₺)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom dan e-SIM’e Özel Tarifeler! (20 GB 160₺, 30 GB 250₺)

Türk Telekom, teknolojinin en yeni nimetlerinden biri olan e-SIM teknolojisini kullanan müşterileri için iki cazip tarife sunuyor. Bu paketler, taahhüt gerektirmeyen esnek kullanım imkanları ile dikkat çekiyor.

20 GB İnternet Paketi

- Aylık sadece 160 TL karşılığında
    - 20 GB yüksek hızda internet
    - Her yöne 100 dakika konuşma süresi
    - 100 SMS ile iletişim özgürlüğü

30 GB İnternet Paketi

- Aylık 250 TL ödeyerek
    - 30 GB serbest akış internet
    - Yine her yöne 100 dakika konuşma
    - Ve 100 SMS ile sınırları zorlayın

- Tarifelere numara taşıma, yeni hat alımı veya faturasız dan faturalı hatta geçiş ile mümkündür.

- Taahhüt bulunmamaktadır, her an fiyatı değişebilir.

Her iki tarife de günlük yaşamınızı kolaylaştıracak, iletişim ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Türk Telekom e-SIM tarifeleriyle, taahhüt endişesi olmadan, ihtiyacınıza uygun esnekliği ve konforu yaşayın.

Detaylı bilgi için;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İş'te kullandığım hattımı fiziksel SIM'den e-SIM'e geçirmek için Turk Telekom'a gittim, sitesinde de ilk geçişlerde ücretsiz denmesine rağmen bayii 450 TL gibi bir ücret istedi. Keyfiniz bilir dedim, dükkanın karşısındaki Vodafone'a gittim. Hattımı e-SIM olarak taşımak istiyorum dedim, taşıdım. Kağıt parçasına 450 TL isteyecek kadar açgözlü olmayın be Türkiye Operatörleri. Elin gavuru bile bizden insaflı.
  • E-sim olarak hattı alıp numara taşındıktan sonra normal sim karta geçilebilir mi ki?  

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    İlave ücret alınır öyle bir durum da hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2024 Yılında hala mağazaya çağırıyor :D

• AMC kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. e-SIM ile online olarak numara taşıma, yeni hat alma işini Turkcell başardı, darısı İnşallah diğer 2 operatörümüzün başına diyelim.

• Artık bu tür kampanyalar olacaktır. Yabancılar ülkemizde cayır cayır esim hizmeti verirken bizimkiler hala ayakta uyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100dk sms? herkes sinirsiz konusma yapiyor utanmasalar 5 dk diyecekler. 100 dk zaten sadece bankalari beklerken vs geciyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi hos kampanya fakat e sim işi bana kullanissiz gibi geliyor. Her seferinde farkli karekod almak zorunda kalmak ve bunun icin odeme yapmak durumunda kalmak pek pratik degil. Telefonum desteklemesine ragmen nanosim spor 😃

• Merhaba,
    TT’da 360 günlük faturasız 100 GB paketi yaptım. E-SIM’e geçtiğimde bu paket iptal oluyor mu? E-sim’deki tarifeleri mi yapmak gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?

• onuryildirim kullanıcısına yanıt
    E-SIM ve Fiziksel Sim tarifeleri/paketleri aynı kullanabilir, bir değişiklik olmaz.

• İş'te kullandığım hattımı fiziksel SIM'den e-SIM'e geçirmek için Turk Telekom'a gittim, sitesinde de ilk geçişlerde ücretsiz denmesine rağmen bayii 450 TL gibi bir ücret istedi. Keyfiniz bilir dedim, dükkanın karşısındaki Vodafone'a gittim. Hattımı e-SIM olarak taşımak istiyorum dedim, taşıdım. Kağıt parçasına 450 TL isteyecek kadar açgözlü olmayın be Türkiye Operatörleri. Elin gavuru bile bizden insaflı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 16 Nisan 2024; 5:14:20 >
  • 2. Hattım ile geçiş yaptım bakalım fiyatlandırma değişmeden sözleşme teklifi gelecek mi

• mağazada direkt kod veriyorlar mı yoksa destekleyen bir telefonun imeisini falan istiyorlar mı?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Mağaza da PC da ki ekran da yer alan kodu okutup, E-SIM alınabiliyordu hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarifeye girerken destekleyen telefon şartı yok yani? Ben 5ber ile desteklemeyen telefonda kullanacağım çünkü.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Geçtiniz mi hocam ben de aynısını düşünüyorum

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

yok hocam geçmedim denemedim

• Esimin olayı zaten dijital olarak geçiş yapıp işleri hızlıca halletmek bayiye gittikten sonra ne önemi kalıyor anlamış değilim ayrıca komedi gibi 500₺ para istiyorlar 😂 Haberiniz olsun telefonunuzu yarın öbürgün değiştirdiğiniz zaman esimi aktaramıyorsunuz oda ayrı bir saçmalık gidip bayiye bidaha para bayılmak zorundasınız

• netten numara taşıma ile esim tarifesine başvurdum dün akşam. hatta cihaz imeisi sordu uyumlu mu kontrol etmek için onaylı dedi girince. bugün öğlen de evrak imzası için dijital kurye geldi onayladık. ondan sonra bir mesaj gelmedi tt'den. aradım ne oluyor diye, esim sadece bayiden oluyor dedi. peki ben nasıl başvurabildim esim tarifesi için numara taşımaya, üstelik evrak da geldi onayladık. evrakta da esim yazıyor tarife olarak. belki sistem değilmiştir olmaz dedi müşteri temsilcisi. kayıt açtılar müdürlüğe. ilginç gerçekten. başvurduğum yerde eminim ki yazıyordu referans kodu sms ile geldikten sonra şu linkten aktivasyon yaparak qr alabilrisiniz yazıyordu. şu an bulamıyorum nerede yazdığını. referans numarası var, oradan kontrol ettiğimde de dijital kurye onayı bekleniyor yazıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.