Herkese merhaba, Bu sabah itibari ile online işlemler aracılığı ile kontör yükleme gafletinde bulundum. Kredi kartıyla ödeme yapmama rağmen ve kredi kartı ekstremde ödeme yapıldığı görülmesine rağmen, kontör hattıma yüklenmedi!! Müşteri ilişkilerini aradığımda, hiçbir kontör yüklemesi gözükmemektedir şeklinde bilgi alıyorum. Ekstreme baktığımdada, kontör parasının Aveaya verildiği görülüyor. Siz siz olun, online işlemler aracılığıyla kontör yüklemeyin telefonunuza. Yarın gidip kredi kartı ekstresi çıkartıp, dillekçe yazmayla geçecek zamanım. Şu işten kurtulduktan sonra, ilk işim hattımı kapatmak olacak.!!!
dün aynı şey bana oldu. bunun yanında bir kartımla ödemeye onay verdim 3d şifremi grdim ama online işlemler giriş sayfasına yönlendirdi. bende olmamıştır diye baska kartımdan yükledim. bu sefer talebiniz alınmıştır dedi. dün 10.48 de yüklediğim bakiye bugun 7.30 civarı geldi ödeme yapılmadığını sandığım kartımdanda yüklemeyi yapmış
bari bu isi duzgun yapsinlar
daha önceden duymuytum böyle bişeylerde 3d şifre olayından sonra zannetmiyordum böyle bişey bende 4-5 seferdir burdan yükleme yapıyorum sorunsuz gerçekleşti bende sorun kalmadı diyodum şimdi içime kurt düştü
internet bankaciligi kullananlar internet subesinden yatirabilir. ben isbank internet subesinden hatta iscep'ten yukluyorum aninda tanimlaniyor..
Aynen, İş Bankası hesabından atıyorum. Işık hızıyla geliyor.
Arkadaşlar sonuç olarak, AVEA dan bir yetkili özel mesajla bana ulaştı ve oluşan bu sıkntının çözümü için elinden geldiğince çaba harcadı. Buna ek olarak kontörüm 15 temmuz sabahında kendiliğinden yüklenmiş oldu. AVEA nın değerli çalışanına ben teşekkür etmek istiyorum. Enazından bu forumu taakip ederek, oluşan bu sıkıntıyı çözmek için çaba harcadı. Güzel olan şeye güzel, kötü giden şeye kötü demesini bilmeliyiz!!!
Ben de İşbanktan yüklüyorum hiç sorun çıkmadı.
@svs iyi sizin sorununuz çözülmüş; bu sorunu yaşayan bir sürü insan var belki aveanın bu hatanın kaynağını düzeltmesi lazım.
Türkiye finans hesaptan, finansbank kredi kartı ile sorunsuz yükeme yapabiliyorum.
Bu tüm pos sistemlerinde genellikle banka kaynaklı olabilen bir durum diye biliyorum. Bayi poslarından, Bim gibi aracı firmalardan vs. yapılan yüklemelerde %1 oranında felan da olsa bazen yüklemeler 24 saat içerisinde ulaşabiliyor. Size de böyle birşey denk geldiğini düşünüyorum; geçmiş olsun..
Keza ben de sürekli online işlemlerden yüklüyorum bir kere dahi anında gelmediği olmadı, ama şans işi işte..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme