Bildirim
Türk Telekom çekim gücü yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu konuyla ilgili defalarca açılmış aynı içeriklerde başlıklar mevcut forumda…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarbayım merhaba konuyu araştırdım ancak benim söylediğim lokasyonla ilgili bilgi bulamadım destek olabilirsen memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell ttelekom Vodafone. Bukadar basit
Vodafone zaten kullanılacak hat değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcelk ttt vodafone
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone istanbul avrupa yakasında daha iyi . vodafone ile internetin çekmediği hiç olmadı konuşmada sorun yaşadığım hiç olmadı ama ttnet ile oluyor. anadolu yakasını bilmiyorum .
TTnet araç ile e5 de seyahet ederken internet hızı çok düşüyor vodafone da bu olmuyordu . çok hızlı değil ama en azında 10mb gördüğüm için hissetmiyordum ttnet de bu 2 3 mb .Ama dışarda otururken vodafone gene 10 mb TTnet 50 60 oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 15 Mart 2024; 15:41:8 > -
Yine geçtim Türk Telekoma. Bir adım ileri gidememiş 2 yıldır. Ses kesiliyor internet yavaş. Neyse ki faturasız geçtim. Geri dönüş türkcelle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X