Bildirim
Türk Telekom çekim gücü yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuyla ilgili defalarca açılmış aynı içeriklerde başlıklar mevcut forumda…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarbayım merhaba konuyu araştırdım ancak benim söylediğim lokasyonla ilgili bilgi bulamadım destek olabilirsen memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell ttelekom Vodafone. Bukadar basit
Vodafone zaten kullanılacak hat değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcelk ttt vodafone
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone istanbul avrupa yakasında daha iyi . vodafone ile internetin çekmediği hiç olmadı konuşmada sorun yaşadığım hiç olmadı ama ttnet ile oluyor. anadolu yakasını bilmiyorum .
TTnet araç ile e5 de seyahet ederken internet hızı çok düşüyor vodafone da bu olmuyordu . çok hızlı değil ama en azında 10mb gördüğüm için hissetmiyordum ttnet de bu 2 3 mb .Ama dışarda otururken vodafone gene 10 mb TTnet 50 60 oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 15 Mart 2024; 15:41:8 > -
Yine geçtim Türk Telekoma. Bir adım ileri gidememiş 2 yıldır. Ses kesiliyor internet yavaş. Neyse ki faturasız geçtim. Geri dönüş türkcelle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken whatsapp araması gelirse ne olur
- türk telekom iki kere fatura ödeme
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom şifre alma
- numara doğru ama yanlış diyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- vodafone mobil imza
- iphone şebeke sorunu
- gizli numara nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X