Şimdi Ara

Telefonla Konuşurken Arayanlar Benim Telefonla Konuştuğumu Bilmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anlatmak istediğim şu:

Telefonla ben x kişisi ile konuşuyorum. Eğer arama bekletme özelliği açıksa başka bir y kişisi aradığı zaman "aradığınız kişi şu anda başka bir kişi ile..." diye bir ses duyuluyor.

Eğer bu açık değilse direkt meşgul gözüküyor.

Benim istediğim ise şu:

Ben o x kişisi ile konuşurken y kişisi aradığı zaman sanki hiç kimse ile görüşmüyormuşum gibi normal bip sesini duysun.

Böyle bir şey mümkün mü

• Meşgulken başka bir numaraya hattı yönlendirirsen o numara boştaysa çalar
    Başka türlü olmaz yada telesekreter karşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Meşgulken başka bir numaraya hattı yönlendirirsen o numara boştaysa çalar
    Başka türlü olmaz yada telesekreter karşılar
    Teşekkürler.

Telekomun böyle bir numarası var mıdır? Sadece çalacak hiçbir şekilde açan olmayacak.
  • Mümkün değil
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

İlla kendi kullandıkları numara vardır

9263 e yönlendir müzik dinlesinler 😁

• Ulasilamiyor tonu yada telesekretere yönlendirme yapılabilir, ayrıca durumlarda FaceTime Whatsapp araması yaparsanız arayanlara normal çalıyor telefon, ben uzun is görüşmelerini güvenlik ve bu olaydan dolayı FaceTime ile yapıyorum
  • malesef suan istesiginiz sekilde operatorde yok yonlendirme yapabilirsiniz
  • Aslında sahibi olduğum ve LTE modeme ya da kısacası çalmayacak bir hatta meşgulken yönlendirme yapsam olur gibi ama o da yok.
  • Abi Allah aşkına bu tuhaf isteğin amacı nedir cok merak ettim
  • Hayır anlamadım, adamın keyfinin kahyası mısın, sanane ki, çok merakta iyi değildir...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Akşam akşam kafama takıldı. Belki günün birinde lazım olur diye sordum işte.
    O lazım olduğu gün didik didik aramak yerine şimdi öğrenmek daha kârlı.
  • Evet fazla merak iyi değildir, senin gibi aşağılanmaktan hoşlanan tipleri cekiyor, insan kısmı bu kadar nasıl haysiyetsiz yüzsüz onursuz oluyor anlamıyorum, seninle muhattap olmuyorum, konuşmuyorum, seninle hic bir diyaloğa girmek bile istemiyorum, bloklu yada bloksuz seninle alakadar olmak istemeyen birine utanmadan sürekli salça olacak kadar nasıl aciz oluyorsun…
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Adamlar upcall diye uygulama yapmış her tur böyle tuhaf olasılık icin opsiyonlar var, bi bu yok sanırım uygulamada uygulamanın bug ini bulmuşsun…
  • Kavurmanı yedin mi sen bakayım? İyice ye doyur karnını, bir daha bulamazsın..
    Evet Turkcell'de çok fazla özellik, işlem opsiyonu ya da adı her neyse ondan var. Online işlemler uygulamasında bile hissediliyor bu. Geçen hafta ttye geçtim o çok daha sade. Bu iyi midir kötü müdür bilmiyorum.

Benim de böyle bir ihtiyacım var. İş yerinde telefonum çok sık çalıyor. Bazen mesela öğle arasında özel bir telefon görüşmesi yapıyorum, ama o esnada birisi aradığında açmak veya dönmek zorundayım. Konuşmamı uzatamıyorum. Çünkü benim müsait olduğumu ve başkasıyla konuştuğumu anonstan anlıyor. Oysa telefon sadece çalsa, karşı tarafa anons vermese ne güzel olurdu. Eskiden Turkcell böyleydi, sonra bozdu ve anonsçular kervanına o da katıldı.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Bu durum için arama bekletmeyi kapatıp upcall kullanarak çözüm bulabilirsin, bende aynı sorununu yaşıyorum, böyle yaparsan arayana kişiye normal meşgul çalıyor, görüşmen bitince bildirimde arayan kişiyi sen görüyorsun
    Biliyorum da karşı taraf hiç bir şekilde konuşma yaptığımı bilmesin istiyorum. Meşgul de çalmasın. Bu yüzden konu sahibini çok iyi anlıyorum ve bu işin bir çözümü yok başka telefona numara yönlendirmek dışında.
  • Bu yüzden müşteri hizmetlerini aramisligim bile var 😅
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Yönlendirme yaparsan arayanları yönlendirme yaptığın telefondan kontrol etmek gerekiyor, bu durumda yine en mantıklı çözüm kişisel aramaları Whatsapp FaceTime gibi voip servisleri ile yapmak kalıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.