Bildirim
WhatsApp'ta Yabancı Biriyle Konuşmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir de benim telefon Android karşıdaki galiba iOS problem olmaz değil mi? -
Olmaz. Konusursun rehbere ekle yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relapse_ -- 27 Ekim 2012; 12:04:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mein Herz Brennt
Bir de benim telefon Android karşıdaki galiba iOS problem olmaz değil mi?
Rehbere eklemen yeterli olur. Hızın düşükse sorun olmaz ama eğer arada bağlantı koparsa mesajlar sana geç gelir geç gider vs. İşletim sistemide farketmiyo telefonda whatsapp yüklü olsun yeter ister android ister ios ister blackberry farketmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Relapse_
Telefonunu alıp rehbere eklersem direk WhatsApp'ın listesinde çıkar değil mi? Bir de Vodafone internet sorun çıkarır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mein Herz Brennt
quote:
Orijinalden alıntı: Relapse_
Telefonunu alıp rehbere eklersem direk WhatsApp'ın listesinde çıkar değil mi? Bir de Vodafone internet sorun çıkarır mı?
Cikar. Internetin yavasligi sorun olabilir arkadas aciklis yukarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır problem olmaz, rehbere kayıt etmen için başına ülke kodunu yazman lazım. misal numara 1778912283 ve bu arkadaş Almanya'da yaşıyor o zaman; +441778912283 olarak kaydedeceksin. 0177 diye verirse 0'ı yazmayacaksın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X