Şimdi Ara

WhatsApp'ta Yabancı Biriyle Konuşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
16.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumda WhatsApp yüklü ve bugüne kadar hiç kullanmadım. Şimdi yabancı biriyle konuşmak için onun numarasını alıp rehberime eklemek yeterli olacak mı? Karşıdaki kişi Almanya'da. Bir de ben de Vodafone CepNet250 var hızı 96 kb 2G ile bayağı düşüyor bu hız sorun teşkil eder mi?

• Bir de benim telefon Android karşıdaki galiba iOS problem olmaz değil mi?
  • Olmaz. Konusursun rehbere ekle yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relapse_ -- 27 Ekim 2012; 12:04:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Herz Brennt

Bir de benim telefon Android karşıdaki galiba iOS problem olmaz değil mi?

Rehbere eklemen yeterli olur. Hızın düşükse sorun olmaz ama eğer arada bağlantı koparsa mesajlar sana geç gelir geç gider vs. İşletim sistemide farketmiyo telefonda whatsapp yüklü olsun yeter ister android ister ios ister blackberry farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

Olmaz. Konusursun rehbere ekle yeter

Telefonunu alıp rehbere eklersem direk WhatsApp'ın listesinde çıkar değil mi? Bir de Vodafone internet sorun çıkarır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Herz Brennt

quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

Olmaz. Konusursun rehbere ekle yeter

Telefonunu alıp rehbere eklersem direk WhatsApp'ın listesinde çıkar değil mi? Bir de Vodafone internet sorun çıkarır mı?

Cikar. Internetin yavasligi sorun olabilir arkadas aciklis yukarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır problem olmaz, rehbere kayıt etmen için başına ülke kodunu yazman lazım. misal numara 1778912283 ve bu arkadaş Almanya'da yaşıyor o zaman; +441778912283 olarak kaydedeceksin. 0177 diye verirse 0'ı yazmayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.