Şimdi Ara

Kız arkadaşım sürekli konuşmak istiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler neredeyse bir yıllık bir ilişkim var ilk başlarda iyiydi herşey geziyorduk takılıyorduk eğleniyorduk sonra o okula gitti çok uzak bir yer değil iki saatlik yol hafta sonları görüşüyoruz iyi vakit geçiyoruz ama hafta içlerim mahvoluyor çalışıyorum saat yedide eve geliyorum geldiğim gibi beni görüntülü arıyor yatana kadar benimle görüntülü konuşuyor yada normal arıyor hiç bir şey yapamıyorum boş boş yatana kadar konuşuyorum başka bir şeyle ilgilenirsem trip atıyor işten geliyorum film izlicem hayatım diyorum tamam film bitsin konuşuruz diyor film bitene kadar elli kere arıyor bir şey soruyor kapatıyor film bitmedimi diye arıyor bir şey söyleyincede başlıyor kavgaya bu sefer yatana kadar kavga ediyoruz işten çıkınca 4-5 saat vaktim oluyor onunda hepsini onunla konuşarak geçirmeni istiyor bir şey söyleyince de sadece hafta sonları benimle takılmak içinmi çıkıyorsun diyor ses sistemi aldım yeni daha doğru durust ne film izleyelim bildim ne müzik dinleyebildim konuş anlat durumu demeyin defalarca anlattım kapatıyorum telefonu 20dk sonra bir daha çalıyor sizce ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen de onun hayatına müdahale et hocam O seni bir sıkıyorsa sen onu üç sık yaptığı işlere karış hayatını kısıtla o sana ne yapıyorsa aynısını ona uygula..

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Onu denedim hocam ne dersem tamam diyor tek derdi surkeli konuşmak başka işi gücü yok ne dışarı çıkıyor ne bir yere gidiyor okula gidip geliyor evde akşama kadar taklıyor dizi film nette ben işten gelince bana sarıyor gündüzleri hangi yakın arkadaşını müsait bulursa onu arıyor saatlerce konuşuyor bir ara 490tl telefon faturası ödedi paket bitiyor paket alıyor ben adam gibi konuşmuyorum geçiştitiyorum bu sefer adam gibi konuşmuyorsun diye başlıyor kavgaya

• Bi derdi mi var hatunun hocam? Acaba yalniz mi kalmis depresyonda olmasin? Yaşlar kaçtı bu arada

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Bir derdi yok ya annesini emekli öğretmen babası emekli müdür zor bir hayatlarıda yok her şeyi çok takıyor benim 23 onun 21 yaşı bağımlı gibi sanki konuşmasa deliriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan94

Bir derdi yok ya annesini emekli öğretmen babası emekli müdür zor bir hayatlarıda yok her şeyi çok takıyor benim 23 onun 21 yaşı bağımlı gibi sanki konuşmasa deliriyor

Kendisini yalniz hissediyordur bir de bagimli bi kisiligi varsa onu psikiyatriste gitmeye ikna et hocam bence derdini anlatsin hatta birlikte gidin yaninda ol sen de konuş

• seviyor işte seni kıymetini bil bunlar güzel bişe bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız problemli hocam ilerde başına bela olur. Benimde böyle bir nişanlım vardı zamanında yol verdim rahatladım. Sen onun oyuncağı değilsin. Herkesin bir özel hayatı kendisiyle baş başa kalacak vakti olması lazım. Yoksa sıkılırsınız zaten birbirinizden. Bence olmuyorsa yol yakınken ayrıl.

• Kızın yaptığı düşüncesizlik. Nereye kadar idare edebilirsin bu durumu? Ciddi bir uyarı şart. Ama uyarmakla da düzelecek gibi değil anlaşılan.
    İşin zor.
  • ilgisi tamamen sende gözüküyor. genelde bu miktarda ilgi istenen bir durumdur ama hayatını kısıtlaması senin zamanında verdiğin tavizlerle ilgili diye düşünüyorum. Umarım yakın zamanda sana çok ilgi duymayan bir kızdan hoşlanmaya başlamazsın çünkü genelde öyle olur
  • İlgi bombası ters teper.Abartmış kekini de kabartmış.Sen de psikolojiyi bozmadan şu işi çöz.Adam gibi al karşına konuş.Anlamıyorsa kendi bilir.Muhattap olma sallama kendi yola gelir kuzu olur.yok aynı davranıyosa güle güle dersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıbık erkek figürü klasik. O ne lan öyle telefonu uçak moduna alırım gene de haftaiçi yorgun gelmişim zaten konuşmam hayatta. Sadece whatsapp olur. Sen de zaten mesafe koy araya yoksa sıkılırsınız birbirinizden. Yakın zaman sonra ayrılır senden, kızlara her istediğini vermeyin.
  • Size ilgi duyması iyi gibi gözüküyor.Lakin bu kötü duruma dönüşebilir.Telefon yerine yüz yüze gorusmeleri arttırabilirsiniz.Boyle olması halinde biraz rahat bırakabilir sizi.Sorun su ki böyle davranmaya devam ederse sizin sevginiz sönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi Kötü ve Çomar -- 19 Ocak 2017; 8:42:23 >
  • bu kızlar neden böyle olmak zorunda?
  • Okurken ben darlandım hocam derdini anlatsan da kavgaya dönüşecektir büyük ihtimalle. Baktın anlamıyor yolları ayırın
  • Dostum yaşım 31

Eski kız arkadaşım öyleydi 6 yıl geçirdik her an ilgi isterdi. Birgün ayrılmak zorunda kaldık, çok pişman oldum. Keşke o hataları yapmasam dedim.

İlgi bekleyene ilgi, şefkat bekleyene şefkat ver. Erkeklik budur, ileride çok pişman olabilirsin
  • İlgiyi başkasında aramıyor işte ne güzel. Mesafe olduğu için böyledir yüzyüze görüşebilseniz sıkıntı olmaz.

• Ayrıl bunun çözümü yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen aynı durumdayız ama ben memnunum hocam halimden.Onu da öyle kabul etmen lazım gerçekten seviyorsan.Zaten her zaman olmaz o halleri, zamanla o da kendini geri çekecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala durum aynı ben konuşmak istemedikçe kavga ediyor dün bir film izlicem yine aradı durdu bitene kadar artık sallamamaya karar verdim bakalım ne olucak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.