Şimdi Ara

Kız arkadaşım sürekli konuşmak istiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam en basta konuşmak istemedikçe kavga ediyor demişsiniz sallamamakta aynı şey film izlerken fln telefonu uçak moduna al veya canını sıktığında telefonu kapatıp aynı şekil uçak moduna al tepkini görsün tartışmayı bile seni yokladığı için normal görüyor heralde

yerinde olsam yolunu hazırlardım bütün günü mahvedip sinir strese sokuyorsa sağlıklı bir muhabbette yok illaki bu iş bi yerde biter ne kadar erken o kadar iyi...

Her şeyin fazlası zarar seni seven insan üzülmez ama takıntı yapan insandan koşarak uzaklaşırsın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Hocam en basta konuşmak istemedikçe kavga ediyor demişsiniz sallamamakta aynı şey film izlerken fln telefonu uçak moduna al veya canını sıktığında telefonu kapatıp aynı şekil uçak moduna al tepkini görsün tartışmayı bile seni yokladığı için normal görüyor heralde

yerinde olsam yolunu hazırlardım bütün günü mahvedip sinir strese sokuyorsa sağlıklı bir muhabbette yok illaki bu iş bi yerde biter ne kadar erken o kadar iyi...

Her şeyin fazlası zarar seni seven insan üzülmez ama takıntı yapan insandan koşarak uzaklaşırsın...

Haklısın hocam takıntı artık bencede normal biri olsa elli kere ayrılmıştık şimdiye bu olaylardan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke benide böyle seven biri olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Üniversiteli- -- 27 Ocak 2017; 16:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Keşke benide böyle seven biri olsa

Kıymet bilmiyorlar Bu zamanda böyle kız bulmak zor. Hepsi elimi sallasam ellisi havalarında

• quote:

Orijinalden alıntı: -Üniversiteli-

Keşke benide böyle seven biri olsa

+1

• ilerde mumla ararsın o günleri. "ah o beni defalarca aramıştı da açmamıştım" "yeterince ilgi gösteremedim bi taneme" "o benim en değerlimdi, nasıl onunla vakit geçirmek yerine aptal bi film izledim" dersin kendi kendine ama iş işten geçmiş, giden çoktan gitmiştir.
  • Olmayınca olsun ne olursa olsun derler olunca da katlanamazlar tey yeni nesil

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: berkan94

Bir derdi yok ya annesini emekli öğretmen babası emekli müdür zor bir hayatlarıda yok her şeyi çok takıyor benim 23 onun 21 yaşı bağımlı gibi sanki konuşmasa deliriyor

Kendisini yalniz hissediyordur bir de bagimli bi kisiligi varsa onu psikiyatriste gitmeye ikna et hocam bence derdini anlatsin hatta birlikte gidin yaninda ol sen de konuş

sen psikolog adayı mısın, psikanaliz mi çalışıyorsun ?

seni kaç aydır, (yıl bile geçmiştir) konu dışı özelde insanların dertleriyle ilgili konularda görüyorum, tüm konularının içine yorulmadan bıkmadan girip, yardımcı olmaya çalışıyorsun

• Bırakın bu işleri hayatını elleri arasına almış resmen konuş anlat durumu ciddi bir şekilde anlamıyorsa bırak

• İlgiyi ayarında gösterip ayarında görmek iyidir. Şimdi siz evli falan değilsiniz yani bırakalım seni seviyorum,sen olmazsan ölürüm tarzdan cümleleri. Aranızda bir bağ yok. Sadece lafta sevgililik var.

Bende fazlasıyla zamanında ilgi gösterdim ama bir zamandan sonra huysuzlanmaya başladı. Şu hayatta tek olduğumu hissediyorum tarzdan laflar etti. Yaptığım şeyde ne idi biliyor musunuz? Erken uyumak erken dediğim 12de yani. Sabah 7 uyanma, saat 8den akşam 6ya kadarda soğukta ayakta çalışmak. Benim kız tek tip insan tipi biliyor. Cebimde para altımda araba ne isterse yerine geliyor. Hiç şükretmiyor üstüne üstlük daha fazlasını istiyor. Ben ir fabrika da çalışan işçi olabilirdim yada arabam param olmayabilirdi. Hiç bu tarz şeyleri düşünmüyor.

Herneyse daha fazla uzatmayayım. En çok kendinizi sevin. Bırak aranda ne geçmişse geçmiş ne yaşanmışsa yaşanmış. 30-40 yıllık çiftler ayrılıyor sen ben ayrılmışız ne olmuş..

• Veriyosa devam et vermiyosa baybay de

• Hayatinda eline kiz eli değmemişler gelmiş gene keske benim olsa moduna;))

Senin kizin yaptigi ilgi gormek sevmekle alakasi yok. Sapiklik. Eger ona katlanabilecek baska arkadaşları olsa senide aramaz demedi deme kendini kurtar kardeşim ilerde beni anarsin ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.