Şimdi Ara

Üniden 4 yıllık kız arkadaşım(sevgili değil) hiçbir şey yapmadığım halde beni engelledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Overmedia Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türbanlı, iyi bir kizdi, yani 4 yildir unide arkadastik, sadece arkadas yani ilerisi yok. Kiz benim tipim degil. O mezun oldu ben kaldim. Neyse, gecen dedim sende su dersin notu var miydi dedim. Var dedi verdi. Sonra iste naptin is buldun mu falan sohbet ettim. Bulamadim falan dedi ben de sakasina bosver sen kizsin en kotu durumda evlenebilirsin vs dedim. Hayirlisi nasip o isler dedi, sonra da engelledi. Artik hic sasirmiyorum bu kizlarin garip garip hareketlerinden, ama bu kizla iyi anlasiyorduk, cok sasirdim. Bir daha da benden bir yardim beklesin gorurum ben onu. Ben ona hic asilmadim bir sey yapmadim. Kizlardan iyi arkadas olmaz bence, boyle garip yaratiklar iste. Sizce de garip degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 12:33:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ciddi misin kız belki iş bulamadığı için depresyondaydı sende gidip kıza cinsiyet şakası yapmışsın ben olsam bende engellerdim valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Kasım 2019; 2:8:58 >

• Gg wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hak etmişsin

• Insanlar farklı farklı. Bu söylediğine gülüp dalgaya vuran bir kız da olabilirdi. Herkesin hassasiyeti ve tahammül sınırı bir değil. Karşı tarafın kötü bir niyeti olmadığını anlayıp tahammül edebilen insan aslında çok değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-288644A72 -- 16 Kasım 2019; 2:25:43 >
  • Türk kızları ilginç

• belki 4 yıl katlandı sana sonra dedi oh sonunda kurtuldum şundan diye ve telefonuna bir baktı ki tip yine mesaj atmış. bir şeyler deyip geçiştireyim okulda da görüşmüyoruz daha yazmaz diye baktı ki sen yazıp duruyorsun bastı engeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salak yazdığın şeye bak bide gelmiş konu açmış. hey allahım yarabbım ya
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

salak yazdığın şeye bak bide gelmiş konu açmış. hey allahım yarabbım ya
    O kadar yillik arkadasiz bunun lafi mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Hocam ciddi misin kız belki iş bulamadığı için depresyondaydı sende gidip kıza cinsiyet şakası yapmışsın ben olsam bende engellerdim valla.
    İs bulamadigi icin depresyon neymis ya? Ulan ben pazarda calisiyorum para kazaniyorum yazlari. Atalarimiz gunde 16 saat calisirlardi. Biz yine iyi durumdayiz. Ben oyle gucsuz insanlarla zaten arkadaslik etmem, gucsuz iradesiz insan sevmem. O yuzden blokladiysa iyi olmus. Ama sacma yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 3:7:47 >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    4 yıllık lıse arkadasıma yazın "doğum gunun kutlu olsun" yazmıstım. hala cevap beklıyorum ve bugun ne yapmıs bılıyor musun? beni takipçileri arasından cıkarmıs. al sana gerçek bi 4 senelık dost(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: impostoryw

4 yıllık lıse arkadasıma yazın "doğum gunun kutlu olsun" yazmıstım. hala cevap beklıyorum ve bugun ne yapmıs bılıyor musun? beni takipçileri arasından cıkarmıs. al sana gerçek bi 4 senelık dost(!)
    Sevgilisi falan olmustur bi nebze anlasilabilir. Burasi Turkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 3:20:7 >
  • Kadınlarda mantık aranmaz, onlar içgüdüleriyle hareket eder. Kadınların hareketlerinin matematiğini kurmaya kalkarsan ya delirirsin ya da işin sonunda kendinde sorun aramaya başlarsın.

• 1- Seni yürüyosun sandı veya
    2-Seni kullandı işi bitince de engelledi.

İkisi de kendi hatası,salla gitsin.

• Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Çok doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.