< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 12:33:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 12:33:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
belki 4 yıl katlandı sana sonra dedi oh sonunda kurtuldum şundan diye ve telefonuna bir baktı ki tip yine mesaj atmış. bir şeyler deyip geçiştireyim okulda da görüşmüyoruz daha yazmaz diye baktı ki sen yazıp duruyorsun bastı engeli
|
Hocam ciddi misin kız belki iş bulamadığı için depresyondaydı sende gidip kıza cinsiyet şakası yapmışsın ben olsam bende engellerdim valla.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Kasım 2019; 2:8:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-288644A72 -- 16 Kasım 2019; 2:25:43 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 3:7:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 16 Kasım 2019; 3:20:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |