Şimdi Ara

Üniversitedeyim hiç arkadaşım yok neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir gibi bir yerde yaşıyorum üstelik. abi okulda hiç arkadaşım yok, okul dışında da yok gerçi. olsun istiyorum ama olmuyor.

bir de bana yalan geliyor insanlar. sahte gülücükler sahte konuşmalar, piyasa peşinde koşturmalar vs.

kendi aralarında sanki sürekli "hadi starbucksa gidip facebookta check-in yapıp instagrama foto atalım ahahaha " diye konuşan insanlar oldukları canlanıyor kafamda. sevmiyorum insanları. problem bende muhtemelen. ne dersiniz ?

• önemli olan arkadaş bulmak değil dost bulmak , 10 arkadaşın olacagına 1 tane dostun olsun
  • 1. tüm hatayı karşındaki insanlarda arama
    2. kimse kusursuz değildir buna sende dahilsin
    3. ilk adımı senin atmanı küçüklük olarak görme
  • yarin kizin yanina gidiyorsu gunaydin burasi bos mu oturuyosun bugun ders neydi derken , ders bitince telini aliyorsun whatsappa girip muhabbetini yapiyorsun koc
  • Arkadaş edinmek çok zor olmasa gerek.

Ama mesela kız arkadaş için kıza şaklabanlık yapmak, sürekli g.tünde dolanmak, elini kolunu omzuna atmak sana hoş gelmiyor olabilir hoş da değil zaten.

Sen kendin ol insanlara kötü b
    ve soğuk davranmadığın sürece problem yok.

Ha buna rağmen yok mu koy gitsin gülüm oku okulunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölüm okuyosun ?

• hem insanları sevmiyorum diyorsun hem de arkadaşım olsun istiyorum diyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    10 ay önce açıldı
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piyasada gereksız insan çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

izmir gibi bir yerde yaşıyorum üstelik. abi okulda hiç arkadaşım yok, okul dışında da yok gerçi. olsun istiyorum ama olmuyor.

bir de bana yalan geliyor insanlar. sahte gülücükler sahte konuşmalar, piyasa peşinde koşturmalar vs.

kendi aralarında sanki sürekli "hadi starbucksa gidip facebookta check-in yapıp instagrama foto atalım ahahaha " diye konuşan insanlar oldukları canlanıyor kafamda. sevmiyorum insanları. problem bende muhtemelen. ne dersiniz ?

ben de senin gibiydim, hala yok arkadaşım öyle, adam gibi birkaç tane var. ama zaten hep yalnızsın ve öyle kalıyorsun.

git sahte de olsa gir o dünyaya yoksa sonun hastanelik olur demedi deme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

hem insanları sevmiyorum diyorsun hem de arkadaşım olsun istiyorum diyorsun

-Realist-
    arkadaş bulamıyorum ki dost bulayım

wntd1903
    eyvallah hocam

Gurkan
    şimdilik bir kız muhabbeti yok, genel olarak arkadaşlıktan bahsediyordum ama teşekkürler tavsiye için

House-M.D
    doğru diyorsun hocam da allahın her günü evde yalnız oturmak da adamı bitiriyor...

Neldoreth
    İşletme bölümündeyim hocam.

FunkyCE
    Bahsettiğim tipte insanları sevmiyorum, yoksa kendi kafama göre bir arkadaşım olsun çok isterim..
  • Çok arkadaş değil bir şey olduğunda senide gözeten bir arkadaş önemli...Üniversite arkadaşını üniversitede bırakmanı tavsiye ederim sadece orada takılırsan ne aran bozulur nede seviyesizlikler olur.

Bende de bir huy var o tarz yerlerde vakit öldüren herkesi ahmak olarak görüyorum,yani hayatı anca facebook ve kız olarak görenler bu tarz mekanlara bayılıyor...

Sana sakın yalan gelmesin kendi aralarındaki çoğunun 1gün içindeki tek amacı dediklerin den ötede değildir...
  • YOBAZSIN Ben gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

önemli olan arkadaş bulmak değil dost bulmak , 10 arkadaşın olacagına 1 tane dostun olsun

Kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

izmir gibi bir yerde yaşıyorum üstelik. abi okulda hiç arkadaşım yok, okul dışında da yok gerçi. olsun istiyorum ama olmuyor.

ben de senin gibiydim, hala yok arkadaşım öyle, adam gibi birkaç tane var. ama zaten hep yalnızsın ve öyle kalıyorsun.

git sahte de olsa gir o dünyaya yoksa sonun hastanelik olur demedi deme...

Benim de adam gibi bir iki arkadaşım var, memleketimden, tabi onlar farklı şehirdeler şu an. bir tanesi benim yanımda olsa arkadaş arama gibi bir işe girişmezdim.

ama burada yalnızlıktan çok sıkılıyorum hocam.

• lisede ben de öyleydim, iğrenç bir lise döneminden sonra üniversitede her şey liseye göre çok güzel ilerliyor, arkadaşsız zaman geçmez, okul sıkıcı gelir, bence tek olanlarla konuşmaya bak hocam, tanışın işte
  • şanssızlık olmuş belli, alışırsın bence 2 güne kalmaz.

• ne gerek var herkes saçma sapan şeyler konuşuyor benim başım ağrıyo insanlarla konuşurken, o yüzden arkadaş da aramıyorum böyle daha rahat oluyor
  • bornovadaysan playstationa gidebiliriz bi gun blur oynariz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

şanssızlık olmuş belli, alışırsın bence 2 güne kalmaz.

+1 bende alışamadım sınıfa bide devamsızlık yaptım
  • benim de 2. haftam. ben de doğru düzgün muhabbet kuramadım sınıftakilerle. ortama adapte olamadım sanki. bir de hazırlık sınıfı zaten lise gibi devam ediyoruz. allah'tan zil yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.