Evet arkadaşlar. |
Benim neden kız arkadaşım yok diye kendinizi sorguladığınız hiç oldu mu ?

-
-
Oldu Tipsizim tipsizlikten kaynaklı özgüven düşüklüğü içe kapaniklik çekingenlik olduğu için sevgilim olmaz parasal durum iyide değil ama bu ek sadece önemli olan tip iyi olucak ona oranla özgüven geliyo zaten Yakışıklı ozguvensiz olmaz ki yakışıklı adam özgüvenli adamdir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tipsizlikten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet iffetli namuslu antinatalist ailesi icin cirpinip duran parasini duzgun harcayan adam gibi adam oldugum için olmadi olmayacak kadinlar bana gore her turlu bas belasi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İş ve para olunca kız da olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SM01_VXG
Tipsizliktenbunu yazmaya geldim
-
Parasızlıktan kızlar yüzümün tatlı oldugunu söylüyolar kıza gel kafye gidelim vs desem gelir ama para yok acayip parasızım
Keşke hiç olmasaydı. Muhtemelen çirkinim ve asosyalim diye terk edildim, sevilmedim. Hadi çirkinim diye sevgilim olmasa neyse de, çirkinken sevildim sanılıp sonradan o insana alışıp kaybetmek çok kötü. Halbuki ben kendi yalnızlığımla da, çirkinliğimle de, asosyal hayatımla da mutlu olabiliyordum ondan önce. Şimdi hiçbir tesellim yok çünkü kendimi de sevmiyorum, asosyal bir şekilde mutlu olamıyorum artık
Ben elimdeki kızı başkasına nasıl kaptırdım diye sorguluyorum sürekli
-
Tipsizlik, psikolojik sorunlar, gözümün atması
vs. vs.
Sessizlikten. 8 tane kız geçti elime hiçbirini tavlayamadım. Sırf ağzım laf yapmadığı için.
daha cok kizlarin neden benim gibi erkek arkadaslari yok diye sordum sonra hak verdim yapacak bişey yok
Şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı ancak bunun görünüşümden ya da karakterimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, bunu ben istemedim. Gördüğüm ilişkilerin çoğu gerçekçilikten uzak yapmacık ilişkilerdi, karşı tarafın talep ettiği ilgiyi karşılamaya çalışmak için fazla üşengecim sanırım. Normalde soğuk biriyim ve sırf karşısını memnun etmek için farklı davranamam. Hiç olmadığı için istesem kolayca bulurum gibi iddialı bir söylemde bulunmayacağım ancak zor olduğunu düşünmüyorum. Olmaması beni mutsuz ettiğinde bir şekilde çaresine bakarız.
Olmadı
Çünkü istersem kız arkadaşım olur
agalar türkiyede yaşadığımız her gün hiç bir zaman kız arkadaşımız olmayacak çünkü ne tipimiz var ne paramız var ne de sosyal hayatta iyiyiz o yüzden kendinizi geliştirin yurtdışından kız bulun bu hayatta en çok iyi öğrendiğim
türkiyde kız arkadaşı çok boş iş çünkü bir kız için sigara ya bile başladım intihar etmeyi bile düşündüm ama o kızın umrunda olmadı ben ona dedim senin yüzünden eriyorum dedim hergün buna her gün attım bu mesajı sonra beni engelledi ve
maço parası olan erkeğe gitti işte türkiyede sonumuz böyle olacak keşke 15 yaşımda filan gözlerim açılmış olsaydı
-
Çok şükür o tarz şeylerden uzağım uzun bir süredir, uzun bir süre de böyle gidecek gibi
öyle ol aga harbi türkiyede efendi romantik adamı arkadan çok iyi seviyorlar
-
Yoo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Oldu Tipsizim tipsizlikten kaynaklı özgüven düşüklüğü içe kapaniklik çekingenlik olduğu için sevgilim olmaz parasal durum iyide değil ama bu ek sadece önemli olan tip iyi olucak ona oranla özgüven geliyo zaten Yakışıklı ozguvensiz olmaz ki yakışıklı adam özgüvenli adamdir.
|
Tipsizlikten
|
Benzer içerikler
- kalp krizi ecel midir
- polatlıdan kalktıda tren sözleri
- miyop astigmat lens kullanabilir mi
- sıva çatlağı nasıl anlaşılır
- kusmuk kokusu nasıl geçer
- en ilginç rekorlar
- bim para sayma makinesi markası
- penis nakli
- telegram indirim
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X