Şimdi Ara

Arkadaşlar Ben Çok mu Abazayım Bnim Gibi Olan var mı Cidden merak diyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Aklıma Geldi Sorayım dedim Benim gibi gerçi Çok kişi vardır bu forumda ama neyse.
    Şimdi Mesela Bir film izleyeyim orda oynuyan hatun da güzel olsun hemen netten araştırmaya başlıyorum.Diğer filmlerini felan hepsinini inceliyorum.Sonra İndiriyorum Fragmanı İzleyip Saglam sahneler var mı diye.Dizilerdede böle Türk Dizilerinde felan Güncel video sitelerinide takip ediyorum Hergün.

Sonra Bunları Araştırınca içim Gidiyor :D Sonrasıda Malum Zaten. Var mı böle benim gibi olan çok mu abaza kaldım anlamadım.
    Ama Güzel hatunlar olunca.Abazalık felan dinlemiyorum.

Kısacası Hatun Süper olunca Elimden Bişey gelmiyor Kendi Kendimi tatmin ediyorum.Resmen Bagımlılık yaptı Böle Hemen Araştırmak felan.

Yaş 20 :) Benim gibi olan var mı başka

• yok. sen bu alemde teksin koçum
  • Hocam böyle şeyleri aşman gerekiyor. yaşın 20 olmuş. Böyle seylerle tatmin etme kendini yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondakikahaberi

yok. sen bu alemde teksin koçum

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Hocam böyle şeyleri aşman gerekiyor. yaşın 20 olmuş. Böyle seylerle tatmin etme kendini yazık..

Dogru Diyosun napalım eldemi alışganlık oldu resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Hocam böyle şeyleri aşman gerekiyor. yaşın 20 olmuş. Böyle seylerle tatmin etme kendini yazık..

daha güzel alışkanlıklar edinebilirsin.. gel trabzona, götüreyim seni bak alışkanlık falan kalıyor mu
  • quote:

quote:

quote:

daha güzel alışkanlıklar edinebilirsin.. gel trabzona, götüreyim seni bak alışkanlık falan kalıyor mu

adam laz beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Gittim dostum o bahsettiğin yerlerede ama Bunun yeri ap ayrı gelioyr insana of uln

• quote:

Orijinalden alıntı: sondakikahaberi

quote:

quote:

quote:

adam laz beyler

en azından yaslı amcalar bakmıyor arkadamızdan

• Basligi gorunce bir ortak yonumuz oldugunu anladim ama icerigi okuyunca sanki benden bahsediyormussun gibi geldi, ayniyim diyebilirim ..

Hatta boyle begendigim hatunlarin odul torenleri vb. aktivitelerde ki fotograflarini arsivliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Basligi gorunce bir ortak yonumuz oldugunu anladim ama icerigi okuyunca sanki benden bahsediyormussun gibi geldi, ayniyim diyebilirim ..

Hatta boyle begendigim hatunlarin odul torenleri vb. aktivitelerde ki fotograflarini arsivliyorum

Dh'de bölesi çok vard yazmaya mı çekiniyolar nedir
  • quote:

Beyler Aklıma Geldi Sorayım dedim Benim gibi gerçi Çok kişi vardır bu forumda ama neyse.
    Şimdi Mesela Bir film izleyeyim orda oynuyan hatun da güzel olsun hemen netten araştırmaya başlıyorum.Diğer filmlerini felan hepsinini inceliyorum.Sonra İndiriyorum Fragmanı İzleyip Saglam sahneler var mı diye.Dizilerdede böle Türk Dizilerinde felan Güncel video sitelerinide takip ediyorum Hergün.

Sonra Bunları Araştırınca içim Gidiyor :D Sonrasıda Malum Zaten. Var mı böle benim gibi olan çok mu abaza kaldım anlamadım.

Kısacası Hatun Süper olunca Elimden Bişey gelmiyor Kendi Kendimi tatmin ediyorum.Resmen Bagımlılık yaptı Böle Hemen Araştırmak felan.

bence elinden baya bişeyler geliyodur

• nefes alsın yeter diyomusn peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestink

Basligi gorunce bir ortak yonumuz oldugunu anladim ama icerigi okuyunca sanki benden bahsediyormussun gibi geldi, ayniyim diyebilirim ..

seninki sapıklık olmuş artık
  • dilenciye razıyım
  • acaba kızlar da böylemidir? mesela filmde yakışıklı bir erkek oyuncu görünce hemen onu bulur,frikik pozlarını arar veya ne bileyim kaç cm vs diye bir araştırma yapar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

acaba kızlar da böylemidir? mesela filmde yakışıklı bir erkek oyuncu görünce hemen onu bulur,frikik pozlarını arar veya ne bileyim kaç cm vs diye bir araştırma yapar mı?

sen erkeklerinkinin kaç cm oldugunu mu araştırıyorsun ? kızlar o kadar detaya inmiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

quote:

Beyler Aklıma Geldi Sorayım dedim Benim gibi gerçi Çok kişi vardır bu forumda ama neyse.

bence elinden baya bişeyler geliyodur

Bkz.arkadaşın elleri
     Arkadaşlar Ben Çok mu Abazayım Bnim Gibi Olan var mı Cidden merak diyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

dilenciye razıyım

• yaşın 20 ve hala elizabeth misin yazık dostum çok yazık...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.