Şimdi Ara

Var Mı Benim Gibi Çok Duygusal Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duygusallıktan kastım her şeye ağlamak değil.

Çocukluk anılarım geliyor, hüzünleniyorum.

İlkokul, ortaokul günlerim geliyor aklıma hüzünleniyorum ne günlerdi şimdi asla yaşayamam diyorum.

Lise günlerim geliyor aklıma hüzünleniyorum ne günlerdi diyorum...

Oradaki arkadaşlarım aklıma gelince bile onları özlüyorum, sohbet etmek istiyorum. Ama hepsiyle... Öyle özlem duyuyorum. Eminim ki çoğu bunu aklına getirmiyordur.

Geçmişe çok dönük yaşıyorum bu da beni böyle bir hale sokuyor. Anı yaşamak en iyisi de bu aralar pek onu yapamıyorum maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önümüzde yaşanacak bir an yok ise geçmişi düşünmekten başka ne yapabiliriz ki ?

Geçenlerde 25. Saat filmini izlemiştim . Edward Norton "fuc* " performansı kayda değerdi. Şu anki ruh halim, aynı o ayna sahnesi gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-376631953 -- 30 Haziran 2017; 0:46:26 >
  • Maalesef...

• Bu hemen hemen hekeste vardır mesela lise arkadaşlarım ile buluşuruz sürekli.. Eski günleri yad ederiz hepimiz Üniversitelere gittik ama kopmadık birbirimizden

Tabi bazı şeyler aklına gelince insan üzülüyor ama sadece ufak bi üzüntü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bense tam tersiyim. Umarım kalan hayatımda eskiden kalma insanlarla karsilasmam

• Duygusuz birisiyim ne yazık ki, pozitif duygularım çok zayıf ama mesela, öfke, kin ve intikam gibi negatif duygularım oldukça yoğun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer Bunny

Duygusuz birisiyim ne yazık ki, pozitif duygularım çok zayıf ama mesela, öfke, kin ve intikam gibi negatif duygularım oldukça yoğun.

kayra dedected
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.