Şimdi Ara

Hayat bir tek bana mı anlamsız geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli hayatı sorguluyorum biz niye yaşıyoruz biz niye oksijen alıyoruz. Hayattan zevk alsam zaten bunları düşünmeyecem bile. Zevk almak bir yana acı çekiyorum, acı çektikçe bunları düşünüyorum daha da acı çekiyorum. Bu gidişin sonu intihar hadi hayırlısı.

• He bi tek sana anlamsız geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secrecy kullanıcısına yanıt
    benden başka herkes mutluymuş gibi hissediyorum. herkes tiktok videosu çekiyor ben onları izlemiyorum bile o kadar dipteyim.
  • Varoluş sancısı çekiyorsun işte ben neden varım niye varız yaşam niye var yaratıcıyı kim yarattı insanın aklını kemiren ve sıkıntıya sokan düşünceler herkeste olmuştur olmayanmı var..

insanın aklına saçma ve mantıksız olduğunu bildiği halde bazı düşünceler gelir buna (obsesyon) denir..

ve bu çok zeki ve herşeyi araştırıp bilmekten kaynaklanıyor mesela dinleri araştır diblere inersen uzay zamanı araştırıp dibe inersen yada hiç birşey yokken aklına bunlar gelirse (derelizasyon) var demektir ve geçicidir çevreye yabancılaşma olarak geçiyor..

yani vesvese var sende..şimdi yapman gereken doktora git ilerlemeden ve inancın varsa dualar oku dua konusunda yardımcı olucam inancın varsa..

ve sana kardeş tavsiyesi sakın sorgulama hiç birşeyi araştırma cehalet mutluluktur araştırdıkça beyin eror veriyor..bilgi sıhmıyor sende dayanamayıp yüne üstüne gidiyorsun
  • Hemen intihari dusunmek cok sacmalik
    Hayattan zevk alacaksin aga atraksiyon yaratacaksin
    Bunlari bana nasil yaparim diye sorma kendin ara bu germe beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler ağlamaz.

Güçlü duracaksınız, şikayet etmeyeceksiniz, sorumluluk alacaksınız, çözüm üreteceksiniz, size zarar verse bile verdiğiniz karar kesin ve net olacak.

Erkek olmanın doğası ve gereği bu. Erkekler hayatı imkansız seviyede yaşamak için varlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStorm

benden başka herkes mutluymuş gibi hissediyorum. herkes tiktok videosu çekiyor ben onları izlemiyorum bile o kadar dipteyim.
    Abi nerede görüyorsunuz bi tiktok'u ya?

Youtube reklamlarında ve dhde görmesem varlığından bile haberim olmayacak ciddi ciddi, çevrenizdeki insanlar mı çekiyor bunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Varoluş sancısı çekiyorsun işte ben neden varım niye varız yaşam niye var yaratıcıyı kim yarattı insanın aklını kemiren ve sıkıntıya sokan düşünceler herkeste olmuştur olmayanmı var..

insanın aklına saçma ve mantıksız olduğunu bildiği halde bazı düşünceler gelir buna (obsesyon) denir..

ve bu çok zeki ve herşeyi araştırıp bilmekten kaynaklanıyor mesela dinleri araştır diblere inersen uzay zamanı araştırıp dibe inersen yada hiç birşey yokken aklına bunlar gelirse (derelizasyon) var demektir ve geçicidir çevreye yabancılaşma olarak geçiyor..

yani vesvese var sende..şimdi yapman gereken doktora git ilerlemeden ve inancın varsa dualar oku dua konusunda yardımcı olucam inancın varsa..

ve sana kardeş tavsiyesi sakın sorgulama hiç birşeyi araştırma cehalet mutluluktur araştırdıkça beyin eror veriyor..bilgi sıhmıyor sende dayanamayıp yüne üstüne gidiyorsun
    Hay hocam alnını öpeyim noktasına kadar beni anlatmışsın. Tüm günüm böyle geçiyor. Geçenlerde 20 yaşıma girdim ama aşağı yukarı 3-4 senedir bu haldeyim. Kafamı yastığa koyuyorum bir türlü uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri düşünüyorum bu niye oldu niye olmadı diye. Aşırı düşünmekten saçlarım döküldü. Ben de düşünmemek istiyorum, ben de artık hiçbir şey araştırmamak cahil kalmak istiyorum. Böyle olduğu zaman da tüm bunları yenebileceğimi, stres yapmayacağımı düşünüyorum. Ama elimde değil beynim hiç boş durmuyor. İşin tuhaf tarafı beynim çok iyi çalışıyor ama keşke derslere yorabilsem bu kafayı iyi bir üniversite kazanırım ama boş şeyler düşünüyorum. Öyle ki bu durum beni asosyal, özgüvensiz, melankolik, depresyonlu birisi yaptı. Cinci hocaya bile gitmeyi düşünüyorum şu an.

• quote:

Hay hocam alnını öpeyim noktasına kadar beni anlatmışsın. Tüm günüm böyle geçiyor. Geçenlerde 20 yaşıma girdim ama aşağı yukarı 3-4 senedir bu haldeyim. Kafamı yastığa koyuyorum bir türlü uyuyamıyorum sürekli bir şeyleri düşünüyorum bu niye oldu niye olmadı diye. Aşırı düşünmekten saçlarım döküldü. Ben de düşünmemek istiyorum, ben de artık hiçbir şey araştırmamak cahil kalmak istiyorum. Böyle olduğu zaman da tüm bunları yenebileceğimi, stres yapmayacağımı düşünüyorum. Ama elimde değil beynim hiç boş durmuyor. İşin tuhaf tarafı beynim çok iyi çalışıyor ama keşke derslere yorabilsem bu kafayı iyi bir üniversite kazanırım ama boş şeyler düşünüyorum. Öyle ki bu durum beni asosyal, özgüvensiz, melankolik, depresyonlu birisi yaptı. Cinci hocaya bile gitmeyi düşünüyorum şu an.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bunları hep yaşadım yaşıyoruz ama daha fazla ilerlememesi için sana tavsiyem şudur...ailene herşeyi anlat sağlam güvenilir ilim bilim sahibi hoca illaki tanıdık vardır derdini anlat o sana tedavi verir dualar ile..ve piskiyatrise gidiyorsun hiç durma hemen rabdevunu al ve aile bireyinden anne veya baba kardeş hangisi daha anlayışlı destekçinse onunla git herşeyi anlat sanırım sendede beyinde serototin eksikliği var..tabi şifa yaratandan ama ilaç tedavisi beyinde yeteri derece salgılanmayan hormonun dışarıdan takviyesidir..

depresyon çağın hastalığı,yani sürekli radyasyon içinde yaşıyoruz sokakta çoklu yeşillikler yok ağaç kalmadı her yer kimyasak istasyonlar gazla dumanlar..elektrik akımları bunlar bile ressmen beden ve betin düşmanı yediğimiz yiyceklerin içine neler katıyorlar

merak etme iyi olucaksın ama dediklerimi acilen yap

• DeStorm kullanıcısına yanıt
    o videolari izlemedigin icin en yukseklerdesin bence
  • quote:

Kardeşim bunları hep yaşadım yaşıyoruz ama daha fazla ilerlememesi için sana tavsiyem şudur...ailene herşeyi anlat sağlam güvenilir ilim bilim sahibi hoca illaki tanıdık vardır derdini anlat o sana tedavi verir dualar ile..ve piskiyatrise gidiyorsun hiç durma hemen rabdevunu al ve aile bireyinden anne veya baba kardeş hangisi daha anlayışlı destekçinse onunla git herşeyi anlat sanırım sendede beyinde serototin eksikliği var..tabi şifa yaratandan ama ilaç tedavisi beyinde yeteri derece salgılanmayan hormonun dışarıdan takviyesidir..

depresyon çağın hastalığı,yani sürekli radyasyon içinde yaşıyoruz sokakta çoklu yeşillikler yok ağaç kalmadı her yer kimyasak istasyonlar gazla dumanlar..elektrik akımları bunlar bile ressmen beden ve betin düşmanı yediğimiz yiyceklerin içine neler katıyorlar

merak etme iyi olucaksın ama dediklerimi acilen yap

Alıntıları Göster
    Sağol hocam mesajınız çok iyi geldi demek ki cidden problemim var başkaları tarafından da görüldüyse. Ailem de benim son yıllarda normal olmadığımı düşünüyor. Sen çocukken böyle değildin falan demeye başladılar. Ve moral sağlayacaklarına moralimi daha da bozuyorlar senden adam olmaz diye. Bu tabi özgüvenimi düşürüyor, dışarıya çıkamıyorum bu sağlık problemleri yüzünden. Dışarıya çıkamadığım zaman da daha kötü oluyorum. Bu kısır döngü şeklinde ilerliyor. İnşallah düzgün bir hayatı rayına koyarım artık.

• quote:

Sağol hocam mesajınız çok iyi geldi demek ki cidden problemim var başkaları tarafından da görüldüyse. Ailem de benim son yıllarda normal olmadığımı düşünüyor. Sen çocukken böyle değildin falan demeye başladılar. Ve moral sağlayacaklarına moralimi daha da bozuyorlar senden adam olmaz diye. Bu tabi özgüvenimi düşürüyor, dışarıya çıkamıyorum bu sağlık problemleri yüzünden. Dışarıya çıkamadığım zaman da daha kötü oluyorum. Bu kısır döngü şeklinde ilerliyor. İnşallah düzgün bir hayatı rayına koyarım artık.

Alıntıları Göster
    herkes sınavda ya hakir ya fakir ya hasta olucaksın sen çok mutlu biri gösteremezsin ınstagramda öyle mutluyum öpücüklü fotolar atmakla millet iyi sanmıyoruz..

zaten toplumca kafayı yemiyen yok herkes diblerde senin hastalığın milyonlarca insanın keşke bende sen gibi olsam dediği şey ne dertler var..şu an nasılsın nasıl ruh halin var

• quote:

herkes sınavda ya hakir ya fakir ya hasta olucaksın sen çok mutlu biri gösteremezsin ınstagramda öyle mutluyum öpücüklü fotolar atmakla millet iyi sanmıyoruz..

zaten toplumca kafayı yemiyen yok herkes diblerde senin hastalığın milyonlarca insanın keşke bende sen gibi olsam dediği şey ne dertler var..şu an nasılsın nasıl ruh halin var

Alıntıları Göster
    Aynen hocam her insanın neresinde bir sorun varsa en büyük sorun kendisinde olduğunu sanıyor. Fiziki engeli bulunan birisi depresyonda bulunan birisine senin sorunun benimkinin yanında az diyor. Zihinsel engelli fiziksel engelliye bunu diyor. Fakirler benim daha fazla sorunum var diyor. Her koyun kendi bacağından asılıyor.

• quote:

Aynen hocam her insanın neresinde bir sorun varsa en büyük sorun kendisinde olduğunu sanıyor. Fiziki engeli bulunan birisi depresyonda bulunan birisine senin sorunun benimkinin yanında az diyor. Zihinsel engelli fiziksel engelliye bunu diyor. Fakirler benim daha fazla sorunum var diyor. Her koyun kendi bacağından asılıyor.

Alıntıları Göster
    herkesn derdi kendine kardeşim..kesinlikle ama aşılmıyacak değil bunu bil benim arkadaşın beyninde 3 tane kis var dayanılmaz baş ağrıları çektiği zaman oluyor ama bir mutluki kafaya sıfır takıyor şaşıyoruz

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    helal olsun.... sınav dünyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

helal olsun.... sınav dünyası
    kardeşim naber ya nasıl durumun nerelerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Erkekler ağlamaz.

Güçlü duracaksınız, şikayet etmeyeceksiniz, sorumluluk alacaksınız, çözüm üreteceksiniz, size zarar verse bile verdiğiniz karar kesin ve net olacak.

Erkek olmanın doğası ve gereği bu. Erkekler hayatı imkansız seviyede yaşamak için varlar.
    Maalsef hayat bir vurunca, mesela en yakınındaki biri hayatını kaybedince şaftın kayıyor, ne erkeklik kalıyor ne bi şey, içinden bi şeyler kopuyor, iliklerine kadar hissediyorsun acıyı...

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Maalsef hayat bir vurunca, mesela en yakınındaki biri hayatını kaybedince şaftın kayıyor, ne erkeklik kalıyor ne bi şey, içinden bi şeyler kopuyor, iliklerine kadar hissediyorsun acıyı...

Alıntıları Göster
    O zaman da kimsenin görmediği yerlerde zayıflığını açığa vuracaksın.

Benim babam öldüğünde adam 5 parçaya bölündü ben ne yaptım? Tek parça göz yaşımı döktüm. Onun yerine aile kendini parlarken her şeyi ben hallettim en ufak zayıflık göstermedim.

Acını yaşarsın yasını tutarsın ama bu el ayak çekildikten sonra kendi başına iken olur.

Zor zanaattir erkek olmak. Helede bu ülke de.

• Başınız saolsun, en büyük acıyı zaten yaşamışsınız, Allah herkese dayanma gücü versin, insanın dağlara çıkıp avazı çıktığı kadar bağırası geliyor, içindeki acıyı söndürmek için...

• selamivural kullanıcısına yanıt
    aynen senin gibi düşünüyorum. erkek olmak üzülmemek değildir. acını ertelemek değildir. zayıflık hiç değildir.

bu aralar dünyanın en ağır antidepresanını bırakıyorum ve depersonilizasyon dahil her şeyi yaşadım. ne yapayım şimdi güçlü mü durayım?

hangi güç?

eğer direnç sağlayacak bir şeyim yoksa nasıl o güç? nereden çıkacak?

beterin beteri var demenin anlamı nedir? niye insan olamıyoruz ki? erkek olmak nedir hayatta yaşanılan hiçbir şeye üzülmeyip güçlü durarak neyi inkar edeceğiz? herkesin bir gücü dayanma sınırı yok mudur?

niye aciz yaratıldığımızı kabul etmiyoruz? bazıları o kadar kemikleşmiş travmalar yaşarlarki çocukluklarında onların toparlanması neredeyse imkansızdır. Allah onların da sınavını görmektedir ben öyle düşünüyorum.

o yüzden genelleme yapmayalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.