Arkadaşlar öncelikle bu sıradan bir asosyallik konusu falan değil.
20 yaşındayım ama artık çok yoruldum.Hayatta hiç bir şey hayal ettiğim gibi gitmiyor daha doğrusu ettiğim gibi değilmiş.2 3 sene önceye kadar yani lise zamanlarımda normal bir işim olsun gidip geleyim,sevdiğim beni de seven bir kız olsun,üniversiteye gideyim yeni ortamlar gireyim gibi hayaller kurardım ama hiçbiri öyle olmuyor.
Sevdiğim bir kız vardı ama gözü yükseklerdeydi yaklaşamadım yanına ve günümüzde kızların nerdeyse tamamı para ortam peşinde yanında erkek arkadaşı olanlar bile başkalarına kesik atıyor.Üniversiteye gittim kimse kimsenin umrunda değil sınav zamanları herkes not için birbirine yağ çekiyor.İşe girdim üstlerinden yediğin azarlar,rant için mesai arkadaşını satan serefsizler ne ararsan.Bari bir araba alalım onunla oyalanıyım dedim çok şükür aldık ama benzin fiyatları ve trafikteki magandalar yüzünden arabadan da soğudum.Görüştüğüm bir kaç arkadaşım vardı onlarla da kopma noktasındayım.
İçimde sürekli sebebini bilmediğim bir sıkıntı var ve bir türlü içimden atamıyorum kendimi her konu eksik ve yetersiz görüyorum.Hayattan hiç bir beklentim kalmadı her şey çok boş geliyor.
Son 1 2 aydır okulada gitmiyorum dogru düzgün part time çalışıyorum iş zamanı dışında ki bütün zamanım evde geçiyor tıkıldım kaldım eve.Kendi paramı kazandığım ve burusm da olduğu için babamdan para dahi istemiyorum hatta birbirimizi görmüyoruz bile o da bu halime çok üzülüyo ama elinden bişey gelmiyo onunda.
Artık çok bunaldım psikoloğa gitmeyi düşünüyorum daha önce giden arkadaşlar varsa acaba bir faydasını gördüler mi yoksa klasik takma kafana hobi bul geçer bunlar falan mı diyecek
Buda gelir buda geçer ağlama..
Böyle şeyleri düşüneceğine haline şükretmelisin bence.. Evin var araban var hem okuyorsun hem çalışıyorsun.. Senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var.. Her zaman haline şükredip mutlu olmalısın
intihar et
Çalışma boşver o zaman, sokaklarda sürün daha iyi. Kimse sana bu sıkıntıları çektin diye madalya vermiyecek. Bir gün dört kolluyu sırtladıklarında yakınacaksın yaptığın boş işlere. Yada git çalış, daha iyi ol ama unutmaki ne yaptıysan hepsi boş. Hayat böyle...
Takma kafaya geçer yavaş yavaş
Valla artık takmıyorum yaa.. Mesela 2 gün önce Kız arkadadaşımdan ayrıldım, Kasımpaşa hesabı.. Fazla kafanı takma, demekle olmuyor ama. Boşver be dostum..
Trafikten de neden bu kadar çabuk soğudun anlamadım ..
******* e git açılırsın...
Pilot kalem dicektimde ciddi olak bi kere dedim o yüzden dolma kalem diyorum
araban var işin var bir çok insan bunlara bile sahip değil.
Anlayamadığım para sıkıntın yok gibi araban,işin vs var,ee ailenin bi sağlık problemide yok sende dahil,niye hayatı kendine zehir ediyorsun güzel kardeşim.Bak ne güzel birkaç arkadaşın varmış yol yakınken arayı fazla açma onlarla 30-40 tane arkadaşın varsın olmasın ama şu hayatta 2-3 tane kardeşin gibi güvenebileceğin dostun olsun.Senin yapman gereken işinden arta kalan zamanları evde değilde arkadaşlarınla geçirmen,yavaş yavaş bi arkadaş ortamı da oluşturursun kendine hiç olmazsa dışarı çıktığın zaman dertleşecek birini bulursun en azından.
TAKMA KAFAYA HERŞEYE ALIŞMAK ZORUNDASIN KARDEŞİM İNSAN OĞLU ÖLE BİR YARATILMIŞ Kİ NE SEVİNCİN NEDE ÜZÜNTÜN ÇOK ÜZÜN SÜRÜYOR GERİDE KALAN SADECE ANILAR
intihar et
Çaresizseniz ÇareSizsiniz !
Yanlış zamanda doğmuşuz 2000'ler bizlere göre değil
Arkadaşlar bende herşeye sahibim bu hayatta ama bir yerden sonra gerçekden insan çok sıkılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme