Kendimi bildim bileli ne olursa olsun hep dua ediyorum, umudumu kesmeyip bir şeylerin iyi olması için yardım istiyorum, ama buna rağmen hayatımda bir kere yüzüm gülmedi. Bir tane bile arkadaşım yok, yıllardır yapayalnız yaşıyorum, en temel ihtiyaçlardan biri olan konuşacak birine bile sahip değilim, bir kızı çok sevip ona umut bağlamıştım, onunla istediklerim gerçekleşirse başka bir şey istemiyorum diye, bunun için sayısız dua ettim fakat o da olmadı, sonuçta yine başa döndüm hayatımı bomboş geçiriyorum üzüntüden bütün gün uyuyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum, sadece sıradan bir insan gibi sevip sevilmek istememe rağmen ona bile sahip değilim, inançlı biri olsam da artık dayanacak gücüm kalmadı ve bunu hak edecek ne yaptım anlayamıyorum, ne kadar kötü insanlar çok rahat yaşarken ben artık ölmeyi istemeye başladım, her gün dua edip çabalıyorum ama inatla hiçbir şey yoluna girmiyorsa ben insan halimle daha ne yapabilirim? Her yıl bu sefer bir şeyler değişecek derken her şey daha da kötü oluyor, hayatımı değiştirmeye çabalıyorum, sporla ilgileniyorum, müzikle ilgileniyorum ama artık o kadar kötü duruma geldim ki bunlara da kafamı veremiyorum, mental olarak bitik durumdayım, en sonunda her şeyden elimi ayağımı çektim çünkü bir şey yapacak gücüm yok. |
Bildirim