Şimdi Ara

Neden bu kadar kötü bir hayat yaşıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli ne olursa olsun hep dua ediyorum, umudumu kesmeyip bir şeylerin iyi olması için yardım istiyorum, ama buna rağmen hayatımda bir kere yüzüm gülmedi.

Bir tane bile arkadaşım yok, yıllardır yapayalnız yaşıyorum, en temel ihtiyaçlardan biri olan konuşacak birine bile sahip değilim, bir kızı çok sevip ona umut bağlamıştım, onunla istediklerim gerçekleşirse başka bir şey istemiyorum diye, bunun için sayısız dua ettim fakat o da olmadı, sonuçta yine başa döndüm hayatımı bomboş geçiriyorum üzüntüden bütün gün uyuyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum, sadece sıradan bir insan gibi sevip sevilmek istememe rağmen ona bile sahip değilim, inançlı biri olsam da artık dayanacak gücüm kalmadı ve bunu hak edecek ne yaptım anlayamıyorum, ne kadar kötü insanlar çok rahat yaşarken ben artık ölmeyi istemeye başladım, her gün dua edip çabalıyorum ama inatla hiçbir şey yoluna girmiyorsa ben insan halimle daha ne yapabilirim?

Her yıl bu sefer bir şeyler değişecek derken her şey daha da kötü oluyor, hayatımı değiştirmeye çabalıyorum, sporla ilgileniyorum, müzikle ilgileniyorum ama artık o kadar kötü duruma geldim ki bunlara da kafamı veremiyorum, mental olarak bitik durumdayım, en sonunda her şeyden elimi ayağımı çektim çünkü bir şey yapacak gücüm yok.

• lan oğlum git artık kendine iş bul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belki de hayat çok kötü değildir, sen şükretmeyi bilmiyorsundur.

Halen açlık çeken insanlar varken Afrika'da, günde binlerce çocuk ailesinden çalınıp köle gibi satılırken Amerika'da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nofap 4 ay oldu 80kg bench 12 barfiks var nofap sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 22 Mayıs 2023; 15:53:53 >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Hocam 3.aydan sonra nofapin etkisini gördünüz mü fap beni çok kötü yapıyor artık bırakmam lazım

• StallionTR S kullanıcısına yanıt

Faydalı

4 ay nasıl dayandın hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sizinle aynıyım hocam. Bir ara int*harı bile düşünüyordum da sonra araya sınav girdi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FE463906 -- 24 Haziran 2023; 3:16:11 >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt

İşte ben buyum

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt

ama mercedesimizi ödeyen iş bu

Uzun zaman sonra güncelleme hala mutlu değilim

• Ne çok ağlıyorsunuz arkadaş ya

• Kendini anlamlı bir ise adaman lazım.

• işe gir hocam başka şansın yok hem çevre yaparsın üstüne cebine 3-5 kuruş para girince özgüven de gelmiş olur

• Sızlanma da dışarı çık gerçek hayatta bir işe yara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.