Şimdi Ara

Hayatı benim kadar berbat olan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yazıyı 2 saat önce avm'deyken yazdım.

Lanet olası sefil ailemde para olmadığından işe girmek zorunda kaldım. Önce bağdat caddesine iş görüşmesine gittim konuştuk sonra avm’ye geçirttiler. Belgeleri teslim ettiğimde başlayacağım işe. Bazen kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum. Acayip derecede çirkinim, 2 adamla konuştum bir tanesi işe almamak için saçma sapan kişisel sorular sordu, diğeri insaflı çıktı. Yazın 3 iş görüşmesine gittim hiçbiri almamıştı. Hiçbir kızın istemediği bir erkeğim ayrıca. İnsanlar bana iğrenerek bakıyor. Zekam yok gerizekalı olduğumu biliyorum, eğitim hayatımda hep daha çok çalıştım ama başarısız oldum. Dış görünüşün önemli olduğu bir bölümde okuyorum bitirdiğimde iş bulamam çok yüksek ihtimal. Cidden ben intihar etmeyip yaşamaya devam ettiysem herkes yaşamalı bence. Babam annem olacak 2 sefilin suçu tüm bunlar. Allah belalarını versin. Bugün iş görüşmesine gitmek için annemden para aldım 20 lira verdi onu da ödemelerim var falan diye akşamdan beri söylenerek verdi. Lanet olası yoksullar ya 45 yaşlarını geçtiler hala bir şey sahibi değiller ve çok çirkinler. Sabahtan beri hiçbir şey yemedim(yemek yoktu evde) şimdi yeni yedim ama başım ağrıyor. Şuan cebimde 4 lira kaldı. Her şeyde kaybetmiş bir insanım. Kimse benim yerimde olmak istemez. Annemle babamdan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim. Hadi 2 ezik birbirinizi bulmuşsunuz yaşayın geberin gidin sonra ne diye beni bu kalitesiz genlerinize+fakirliğinize mahkum ettiniz? Evde sürekli kavga etmeye başladılar bir de. Küçüklüğümden beri berbat bir hayatım oldu. İkisine bakınca midem bulanıyor. İnsanın midesini bulandıracak kadar çirkinler. Tanrım neden ben? Neden? Ne yaptım ben sana? Yaşamak istemezdim ki bu şartlarda. Lütfen fakirseniz çocuk yapmayın. Hele üstüne çirkinseniz yalnız kalın evlenmeyin bile. Çünkü hiçbir insan benimki gibi bir yaşamı hak etmiyor. Hiç kimse. İntiharı yıllardır düşünüyorum ama en çok yaklaştığım, artık ediyorum dediğim zaman, 3 ay önce 4 aydır hoşlandığım kızın beni istemediğini öğrendiğim andı. İşimi o gün kesin olarak bitirecektim ama vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E20DF54B6 -- 25 Eylül 2018; 21:23:3 >

• Eğer Tanrı varsa öldüğümde karşısına dikilip neden beni çirkin yarattığını ve fakir aileye verdiğini soracağım. Bana bunu yapmaya hakkı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E20DF54B6 -- 25 Eylül 2018; 21:23:45 >
  • Kardeşim bir sürü konuda aynı şeye yakınıp durmuşsun amacın nedir ne olsun istiyorsun anlamadım seni bi türlü ?
  • Tani : rahatlik batti hastaligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat her zaman yüzümüze gülmüyor . Bir insandan örnek verelim her zaman yanınızda olucam deyipte birgün arkasına dönüp bile bakmayan kişi oluverir . Bence sadece hayatın tadını çıkar elinden geleni yap .

• yazimin cok guzel benim yazdigimi millet bi kac sefer okuyup anliyor mucadeleci ol biraz ayrica ailene saygili ol terbiyesiz herif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amacı tatlı bir trol yapmak, işsizlikten toplum için önemli olan değer yargılarına atak edip tepki toplamak, birazcık burnu havada birazcık harbiden işsiz değerli kardesim, sana sesleniyorum belki sen gülerek, eğlenerek yazıyorsun çirkinim diyorsun ya hani; fakat bilmiyorsun dışarda güzel görünen insanların hangi hastalıklarla nelerle uğrastığını. Bir gün geliyor ve tek dilediğin sey saglıklı bir sekilde nefes almak oluyor. Canın sıkıldıysa git biraz hastane dolas, böbrek nakli bekleyen gencecik insanları gör mesela, karaciger kanseri olmuşları gör, etrafında sanırım dertsiz tasasız birçok insan var. Ailesinde tecavüz vakaları olanları gör sonra...

Hayat kimseye kolay değil, bir şekilde bu dünyada hepimiz sınanıyoruz, kimimiz parayla, kimimiz saglıkla.

Umarım bu yazdıklarımı idrak edecek olgunluğa tez vakitte erişirsin ve tek derdin bir kızın seni reddetmesi olur. Emin ol yazdıkların doğru olsaydı tüm çirkin erkekler sevgili bulamazdı. Bu olayın çirkinlikle yakışıklılıkla pek alakası yok aslında, aslolan şey senin nasıl hissettiğin ve dışarıya yaydığın enerji.

Eger ki yazdıklarında ciddiysen ve bunu anlamamışsam da bunun için kusuruma bakma. Sana önerebileceğim şey aşamadığın noktalarda psikolojik destek alabileceğin yerler var. Bu kanalları deneyip senin için problem olan şeylerin aslında olmadığını görebilme şansın halen var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Electro_Magnetic kullanıcısına yanıt
    ya jsfjsajfsjafksf kaç defa psikolog psikiyatriste gittim bir halta yaramadı ve ben kendimi baya yakışıklı görürdüm zaten ama sonra gerçeği anladım yine de bir kızla konuşurken çirkinliği düşünmem hatta rahat olurum bende bu kız diye ama sonuç değişmez
    neden dışarıda gördüğüm şey çirkin erkeklerin yalnız olduğu zaman
    çiftleri izliyorum erkeklerin hepsinin eli yüzü düzgün
    beni anca 2/10luk kızlar istiyor
  • Ailen bu yazdiklarini okusa keske yillar önce o lastik balonu kullansaydik derler. Fazla hollywood izliyorsun lanet olasi beyaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.