Şimdi Ara

Tek başına yaşayanlar var mı? Nasıl bir duygu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aramızda tek başına yaşayanlar var mı? varsa biraz nasıl bir duygu olduğunu anlatabilir mi?

Büyük ihtimalle ben de 1 ay sonra başka bir şehirde tek başıma yaşıyor olacağım.

Ailenizi özlüyor musunuz?

Tek başına yaşamak sizce bir avantaj mı yoksa insan daha mı kötü hissediyor?

Özellikle asosyaller ve pek arkadaşı olmayanlar açısından konuya değinilirse, daha güzel bir konu olacağını düşünüyorum.

Öte yandan parantez açılası bir konu da kız konusudur. Ben de bu forumda takılan pek çok arkadaş gibi kız bulma konusunda sorunlar yaşıyorum.

Bu açıdan tek yaşamanın insanda yalnızlık hissini arttırdığını ve dolayısıyla kızlarla tanışma konusunda kişinin daha çok özgüven kazandığını düşünüyorum ama bilmiyorum.

Özellikle çokta yakışıklı olmadığımızı hesaba kattığımızda kız konusunu halletmede, yalnız yaşamanın bir etkisi var mıdır?

Özet olarak yalnız yaşamaya dair tecrübe ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

• Var. Güzel bir duygu her şey senin sorumluluğunda.

Elbette özlüyorum her gün arıyorum veya onlar arıyor.

Avantaj bence çünkü senin evin senin kuralların. Yalnızlığa alışkın değilsen kötü hissedersin ama.

Konunun başı için diyeceklerim bunlar gerisi sana kalmış meksika erkeği.
  • TOPLUM İÇİNDE YALNIZIM SORULARI ALAYIM
  • Doğruların kaderidir yalnızlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size şaka gibi gelicek ama tek yaşamak gibisi yok net söylüyorum.Belki ilerde çok sıkıcı bi hal almaya başlar ama şuan mutluyum.İstedigim şekilde rahat rahat yaşıyorum sonuçta evimin patronu benim ailemi özlemiyor degilim özlüyorum tabi özellikle adam akıllı bi ev yemegini ama tek yaşamak cidden seni özgür hissettiriyor ve çok rahat.Kıymetini bil yalnızlıgın.

bu arada tam destek LGBT kardeslerime merak etme
  • 17 YAS VE 20 LI YASLARDA TEK BASINA YASAMAK GIBISI YOK DERSIN OH BE KARISAN YOK EDEN YOK HAYAT TOZ PEMBE, YA BIR 30 LU YASLARA GEL TEK KALMAKTAN KAFAYI YERSIN EVIN DUVARLARI ÜSTÜNE GELIR PISKOPATA BAGLAR TUHAFLASIRSIN KAFAYI BOZARSIN,BEKARLIK SULTANLIKTIR DERLER YOK ÖYLE BIR DÜNYA 30 LU YASLARA GELINCE BOS YATAGA BIR KADIN ISTERSIN BABA PARASIDA BIR NEBZEYE KADAR BAKAR SENI HA BENIM ISIM VAR ILLA TEK YASICAM DIYENLERIDE GÖRDÜK HEPSI IÇINE KAPANIK ,TEK KALMAK HIÇ IYI DEGIL, EVDEN DISARIYA 10 GÜN BILE ÇIKMADINMI KAFAYI YIYORSUN ÇIKINCADA SOKAKLAR GEZDIGIN YERLER ARKADASLARIN ES DOST BILE GARIP GELIYOR SANA I PASO RADYASYON ALTINA DURA DURA MALLASIYOR INSAN ,SANKI ETRAF KARANLIK GIBI GELIYOR INSANA, BIR TUHAF HISSEDIYORSUN KENDINI SANKI RÜYADASIN GIBI.. CIDDIYIM AKLINIZ VARSA SILIN ATIN KAFANIZDAN TEK YASAMAYI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 26 Ağustos 2015; 20:00:02 >
  • Aile mutlaka özleniyor tabiki ama kendi ayaklarının üzerinde durabilmen gibisi yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Aile mutlaka özleniyor tabiki ama kendi ayaklarının üzerinde durabilmen gibisi yoktur.
    quote:

Orijinalden alinti: Sinekli Bakkal

Aile mutlaka özleniyor tabiki ama kendi ayaklarinin üzerinde durabilmen gibisi yoktur.

Ya paşa o ayrı bir konu tek kalmak diyor eleman ayaklarının üstüne tabi durucan hayatı eline alıcan ekmeğine koşucan,paran var işin gayet iyi ama tek kal yaşa eee sonuç bunalım anti depresyon umarım anlıyorsundur beni sen bile kız arkadaşından ayrılınca içine darlık giriyor tek kalınırmı hayatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 26 Ağustos 2015; 20:03:25 >
  • İstediğim yerde sigara içebiliyorum,temizlik derdi yok,evde dal ..... açık gezebiliyorum ohhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

17 YAS VE 20 LI YASLARDA TEK BASINA YASAMAK GIBISI YOK DERSIN OH BE KARISAN YOK EDEN YOK HAYAT TOZ PEMBE, YA BIR 30 LU YASLARA GEL TEK KALMAKTAN KAFAYI YERSIN EVIN DUVARLARI ÜSTÜNE GELIR PISKOPATA BAGLAR TUHAFLASIRSIN KAFAYI BOZARSIN,BEKARLIK SULTANLIKTIR DERLER YOK ÖYLE BIR DÜNYA 30 LU YASLARA GELINCE BOS YATAGA BIR KADIN ISTERSIN BABA PARASIDA BIR NEBZEYE KADAR BAKAR SENI HA BENIM ISIM VAR ILLA TEK YASICAM DIYENLERIDE GÖRDÜK HEPSI IÇINE KAPANIK ,TEK KALMAK HIÇ IYI DEGIL, EVDEN DISARIYA 10 GÜN BILE ÇIKMADINMI KAFAYI YIYORSUN ÇIKINCADA SOKAKLAR GEZDIGIN YERLER ARKADASLARIN ES DOST BILE GARIP GELIYOR SANA I PASO RADYASYON ALTINA DURA DURA MALLASIYOR INSAN ,SANKI ETRAF KARANLIK GIBI GELIYOR INSANA, BIR TUHAF HISSEDIYORSUN KENDINI SANKI RÜYADASIN GIBI.. CIDDIYIM AKLINIZ VARSA SILIN ATIN KAFANIZDAN TEK YASAMAYI.

Hemen o CapsLk tuşunu kapat evlad

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

TOPLUM İÇİNDE YALNIZIM SORULARI ALAYIM

YAV HE HE CSB + BLOK

Spor formunu trollemene hayranım ya.Mesajlarını takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alinti: -NightFLY

bu tarz konulara zamaninda çok yazdim.
    ben gerçekten çok yalniz yasadim. en son uyku düzensizliginden dolayi antidepresan kullandim.
    7 sene gerçek anlamda yalniz yasadim. geceleri çigliklar atarak uyanmaya baslamistim.
    3 - 4 senedir yalniz yasamiyorum ama su an kalp çarpintisi, panik atak gibi sorunlar yasiyorum.
    yasamayan bilemez. yalnizlik dünyanin en kötü seylerinden biridir. tekrar yalniz kalmaktansa ölmeyi tercih ederim.

O panik atak bendede var nasyl oldu söylim karde?im,bende bel a?rysy var i?in garip fytyk yok ama bu a?ry 2 senede bir geliyor ve a?ry bir tarafymy dü?ürüyor sol kalçama vurdumu orasy yamuluyor doktor dinlenicen dedi iyi güzel a?ry 2 ay gitmedi tykyly kaldym eve eee malum pc ve 117 ekran televizyon ba?yna takyla takyla uyku düzenim gitti her?ey iyi güzel derken panik atak gibi bir?ey oldum ,sanki geliyor bana ya?yyorum ama ben de?ilim rüyada gibiyim aslynda her?eyi iyi ama piskolojik tamamen, sanki dü?üp bayylycam gibi oluyorum anla i?te, konu?uyorum bilincim yerinde am bir garip hissediyorum kendimi, bir ruh darly?y geliyor içim patlyyor dy?ary çykamadym paso evde paso evde birlen ani heyecan giriyor için patlyyor, balkona sigara içmeye gidiyorum sanki geliyor bana ba?ym dönüyor ,aslynda bir halt yok piskolojik old?unu biliyorum ,gece uyuyunca sabah kalkynca bir?ey yok ama 2 saat sonra tekrar alyyor seni bu illet, öyle bir?eyki ne tek kalynyr nede pc ba?yna çok durulur aynen haklysyn geçmi? olsun dostum..

• Gençlik baharında yalnız kalınırmı be kardeşim 1-2 gün kafa dinlemek için güzelde uzun vadeli Bayağı kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

bu tarz konulara zamanında çok yazdım.
    ben gerçekten çok yalnız yaşadım. en son uyku düzensizliğinden dolayı antidepresan kullandım.
    7 sene gerçek anlamda yalnız yaşadım. geceleri çığlıklar atarak uyanmaya başlamıştım.
    3 - 4 senedir yalnız yaşamıyorum ama şu an kalp çarpıntısı, panik atak gibi sorunlar yaşıyorum.
    yaşamayan bilemez. yalnızlık dünyanın en kötü şeylerinden biridir. tekrar yalnız kalmaktansa ölmeyi tercih ederim.

Aynı sorunları ben de yaşamaya başladım ama benim durumum biraz farklı. Ailemle yaşıyorum ama ailemden kopuğum yani ne onlar halimi hatrımı sorar ne de ben onları pek görmem ve çoğu zaman kavga ediyoruz daha bugün ettik. Resmen kovuyorlar beni ve bir daha dönmemem için bana 1 ay sonra para vereceklerini de söylediler. Ben senin yaşadıklarını anlıyorum ama ben de şu an aynı duruma sürükleniyorum, elimden gelen bir şey yok gibi ancak bir kız arkadaş felan bulabilirsem benim için daha iyi olacak ama sen de biliyorsun ki hiç güven olmuyor ve ilişkiler hep bitiyor sonra insan daha kötü hissediyor yaşım 20lerde

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

17 YAS VE 20 LI YASLARDA TEK BASINA YASAMAK GIBISI YOK DERSIN OH BE KARISAN YOK EDEN YOK HAYAT TOZ PEMBE, YA BIR 30 LU YASLARA GEL TEK KALMAKTAN KAFAYI YERSIN EVIN DUVARLARI ÜSTÜNE GELIR PISKOPATA BAGLAR TUHAFLASIRSIN KAFAYI BOZARSIN,BEKARLIK SULTANLIKTIR DERLER YOK ÖYLE BIR DÜNYA 30 LU YASLARA GELINCE BOS YATAGA BIR KADIN ISTERSIN BABA PARASIDA BIR NEBZEYE KADAR BAKAR SENI HA BENIM ISIM VAR ILLA TEK YASICAM DIYENLERIDE GÖRDÜK HEPSI IÇINE KAPANIK ,TEK KALMAK HIÇ IYI DEGIL, EVDEN DISARIYA 10 GÜN BILE ÇIKMADINMI KAFAYI YIYORSUN ÇIKINCADA SOKAKLAR GEZDIGIN YERLER ARKADASLARIN ES DOST BILE GARIP GELIYOR SANA I PASO RADYASYON ALTINA DURA DURA MALLASIYOR INSAN ,SANKI ETRAF KARANLIK GIBI GELIYOR INSANA, BIR TUHAF HISSEDIYORSUN KENDINI SANKI RÜYADASIN GIBI.. CIDDIYIM AKLINIZ VARSA SILIN ATIN KAFANIZDAN TEK YASAMAYI.

Hemen o CapsLk tuşunu kapat evlad

Şiii sus bakalım bi,başına geldimi görürüm seni yazma bana bi daha hadi uza

• quote:

quote:

ben gerçekten çok yalniz yasadim. en son uyku düzensizliginden dolayi antidepresan kullandim.
    7 sene gerçek anlamda yalniz yasadim. geceleri çigliklar atarak uyanmaya baslamistim.
    3 - 4 senedir yalniz yasamiyorum ama su an kalp çarpintisi, panik atak gibi sorunlar yasiyorum.
    yasamayan bilemez. yalnizlik dünyanin en kötü seylerinden biridir. tekrar yalniz kalmaktansa ölmeyi tercih ederim.

O panik atak bendede var nasyl oldu söylim karde?im,bende bel a?rysy var i?in garip fytyk yok ama bu a?ry 2 senede bir geliyor ve a?ry bir tarafymy dü?ürüyor sol kalçama vurdumu orasy yamuluyor doktor dinlenicen dedi iyi güzel a?ry 2 ay gitmedi tykyly kaldym eve eee malum pc ve 117 ekran televizyon ba?yna takyla takyla uyku düzenim gitti her?ey iyi güzel derken panik atak gibi bir?ey oldum ,sanki geliyor bana ya?yyorum ama ben de?ilim rüyada gibiyim aslynda her?eyi iyi ama piskolojik tamamen, sanki dü?üp bayylycam gibi oluyorum anla i?te, konu?uyorum bilincim yerinde am bir garip hissediyorum kendimi, bir ruh darly?y geliyor içim patlyyor dy?ary çykamadym paso evde paso evde birlen ani heyecan giriyor için patlyyor, balkona sigara içmeye gidiyorum sanki geliyor bana ba?ym dönüyor ,aslynda bir halt yok piskolojik old?unu biliyorum ,gece uyuyunca sabah kalkynca bir?ey yok ama 2 saat sonra tekrar alyyor seni bu illet, öyle bir?eyki ne tek kalynyr nede pc ba?yna çok durulur aynen haklysyn geçmi? olsun dostum..

panik atak bende de var son 2 yıldır ortaya çıktı ama yalnızlık panik atağı neden tetiklesin ki?

Ben panik ataklarımdan internette bulduğum çeşitli yöntemler sayesinde yendim ama aylar sonra tekrar hortluyor.

Belirtiler ise aynen sizin bahsettiğiniz gibi... kusacak gibi olmak, ani bir heyecan, bunalmak, ölüm hissi, gece uyurken aniden heyecanla uyanmak, kimi zaman titremek ve çarpıntı gibi genel olarak her panik atak hastasının yaşadığı şeyler aynısı...

Şu an panik atağımı yendim ama rahat değilim çünkü 1 sene önce de yenmiştim ama yine hortladı....

İşin kötü tarafı ben yalnız yaşamaya başlayınca daha kötü olmaktan korkuyorum yani tek başıma daha kötü hissedersem ne yaparım bilmiyorum..

arkadaş edinmek ayrı bir sorun, kız bulmak ayrı bir sorun ki bu konularda oldukça başarısız biriyimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

quote:

quote:

panik atak bende de var son 2 yıldır ortaya çıktı ama yalnızlık panik atağı neden tetiklesin ki?

Ben panik ataklarımdan internette bulduğum çeşitli yöntemler sayesinde yendim ama aylar sonra tekrar hortluyor.

Belirtiler ise aynen sizin bahsettiğiniz gibi... kusacak gibi olmak, ani bir heyecan, bunalmak, ölüm hissi, gece uyurken aniden heyecanla uyanmak, kimi zaman titremek ve çarpıntı gibi genel olarak her panik atak hastasının yaşadığı şeyler aynısı...

Şu an panik atağımı yendim ama rahat değilim çünkü 1 sene önce de yenmiştim ama yine hortladı....

İşin kötü tarafı ben yalnız yaşamaya başlayınca daha kötü olmaktan korkuyorum yani tek başıma daha kötü hissedersem ne yaparım bilmiyorum..

arkadaş edinmek ayrı bir sorun, kız bulmak ayrı bir sorun ki bu konularda oldukça başarısız biriyimdir.

Dostum selam seni tanıyorum uzun bir ara yoktun nasılsın..

Vallaha dostum sana şöyle izah edeyimde daha anlaşılır olsun,ya nasıl desem bu öyle birşeyki sanki rüyadasın gibi oluyorsun sanki gözlerin karanlık gibi görüyor alakası yok aslında ama kafanda sürekli düşünüyorsun bu ilelti atamıyorsun arkaya sürekli kadanda bu var,daha başka şeyler sıkıntılar düşünsen bu ilelt olmaz biliyormusun bu yüzden piskolojikmen etkiliyor, hani sende bilirsin gündüz gökyüzüne baktığın an gözüne karıncalar böyle tırtıklı çizgiler gelirya nereye bakarsan oraya gelirle bunu düşünür gözümde sorunmu var dersin ama unutursun öyle geçer gider iha işte bu zıkkımda böyle,ani bir heyecan geliyor nerdeyim şu anda gibi iama kendini kontrol edebiliyorsun hani geçicek birazdan diye kendini kontrol ediyorsun ve geçiyor, sonra uzun bir ara pc başına kalıp mutfağa yada ne bileyim balkona çıktığın zaman bir anlık üst dönmesi gibi yani sanki bir tuhaf hissediyorsun kendini, hep gece uyumak yarın olsa hiç birşeyim kalmasa diyorsun, bu zamana kadar yaşadıkların sana masal gibi geliyor, ölüm korkusu ani kalp çarpması titremek gibi şeyler oluyor,bunun sebebi uykusuzluk aşırı düşünce evham yani ,birde sürekli eğer pc başında isen radyasyon heleki pc'led tv gibi bir panele bağlıysa atıyorum 106 ekran boyutunda eve dura dura beyin kalmıyor dışarıda çıkmıyorsun dışardan bağın kopuyor bunalıma giriyorsun, ağlamak geliyor içinden hani derler ya bırak ağlasın açılır insan ha o tarz şeyler ,lanet birşey bu illet yaşamayan bilmez ama içine atmıyacaksın yanlız kalmıyacaksın sürekli aktif olman lazım dışarı çıkıcaksın evde dura dura kafayı yiyor insan, ben nerden biliyorum bunları belim ağırdı 2 ay evden çıkamadım belimi kafama çok taktım acaba ben iyi olucakmıyım çünkü çok ağrım vardı inan,ordan biliyorum, gece yatarken allaha şükür uykum gelince uyuyabiliyorum gündüz kalkınca sorun yok ama öğlenlere doğru alıyor bir gidiyor bir geliyor, akşam belli süre oluyor gidiyor ,yani geçiceğini biliyorum ama inançlı biriysenki ben inançlıyım okunucam tehsirli bir hocaya
    nazar vardır göz vardır şer vardır üstünde bilemezsin, birde hap felan kullanma adamı deli ediyor o haplar sürekli uyku uyku hiç iyi değil, atlatıcaz allahın izni ile dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

quote:

quote:

Dostum selam seni tanıyorum uzun bir ara yoktun nasılsın..

Vallaha dostum sana şöyle izah edeyimde daha anlaşılır olsun,ya nasıl desem bu öyle birşeyki sanki rüyadasın gibi oluyorsun sanki gözlerin karanlık gibi görüyor alakası yok aslında ama kafanda sürekli düşünüyorsun bu ilelti atamıyorsun arkaya sürekli kadanda bu var,daha başka şeyler sıkıntılar düşünsen bu ilelt olmaz biliyormusun bu yüzden piskolojikmen etkiliyor, hani sende bilirsin gündüz gökyüzüne baktığın an gözüne karıncalar böyle tırtıklı çizgiler gelirya nereye bakarsan oraya gelirle bunu düşünür gözümde sorunmu var dersin ama unutursun öyle geçer gider iha işte bu zıkkımda böyle,ani bir heyecan geliyor nerdeyim şu anda gibi iama kendini kontrol edebiliyorsun hani geçicek birazdan diye kendini kontrol ediyorsun ve geçiyor, sonra uzun bir ara pc başına kalıp mutfağa yada ne bileyim balkona çıktığın zaman bir anlık üst dönmesi gibi yani sanki bir tuhaf hissediyorsun kendini, hep gece uyumak yarın olsa hiç birşeyim kalmasa diyorsun, bu zamana kadar yaşadıkların sana masal gibi geliyor, ölüm korkusu ani kalp çarpması titremek gibi şeyler oluyor,bunun sebebi uykusuzluk aşırı düşünce evham yani ,birde sürekli eğer pc başında isen radyasyon heleki pc'led tv gibi bir panele bağlıysa atıyorum 106 ekran boyutunda eve dura dura beyin kalmıyor dışarıda çıkmıyorsun dışardan bağın kopuyor bunalıma giriyorsun, ağlamak geliyor içinden hani derler ya bırak ağlasın açılır insan ha o tarz şeyler ,lanet birşey bu illet yaşamayan bilmez ama içine atmıyacaksın yanlız kalmıyacaksın sürekli aktif olman lazım dışarı çıkıcaksın evde dura dura kafayı yiyor insan, ben nerden biliyorum bunları belim ağırdı 2 ay evden çıkamadım belimi kafama çok taktım acaba ben iyi olucakmıyım çünkü çok ağrım vardı inan,ordan biliyorum, gece yatarken allaha şükür uykum gelince uyuyabiliyorum gündüz kalkınca sorun yok ama öğlenlere doğru alıyor bir gidiyor bir geliyor, akşam belli süre oluyor gidiyor ,yani geçiceğini biliyorum ama inançlı biriysenki ben inançlıyım okunucam tehsirli bir hocaya
    nazar vardır göz vardır şer vardır üstünde bilemezsin, birde hap felan kullanma adamı deli ediyor o haplar sürekli uyku uyku hiç iyi değil, atlatıcaz allahın izni ile dostum

Evet malesef tek sosyalleştiğim platform olan bu forumdan beni 3 hafta banladılar o yüzden yoktum ve teşekkürler.

Yazdıklarını çok iyi anlıyorum aynı duygular bende de var zaten yanlış hatırlamıyorsam, bir doktorun söylediğine göre, panik atağın göstergesi olan 40 küsür etki varmış ama en çok görülen etkiler ise; ani heyecan, titreme, boğazda düğümlenme hissi, gereksiz bir ölüm korkusu bu etkiler hastaların pek çoğunda ortaya çıkan ortak belirtiler... İstersen sana panik atağımı yenmemi ve kendimi daha iyi hissetmemi sağlayan kurtulma yöntemini özel mesaj ile bana ulaşabilirsen sana da anlatabilirim... Ayrıca kesinlikle ben de ilaçlara karşıyım bir ara ben de depresyon ilacı kullanmıştım çünkü bir kaç yıl önce sevgilim olmuştu ve kızı gerçekten çok sevmiştim sonra beni aniden terk etti vs. vs. hikaye uzadı gitti. Tabiki şimdi aklım olsa asla ilaç felan kullanmam. Panik atak esnasında kişiyi saran gereksiz düşünceler yığını ile birlikte ortaya çıkan gereksiz heyecan, ölüm hissi gibi duygular insanı günden güne daha çok bunaltıyor ve de yalnızsa, yaşadıklarını paylaşacak kimsesi yoksa, o daha da zor işte!

Sürekli bilgisayar başında, asosyal olmak ile birlikte radyasyon etkilerinin de kesinlikle panik atak ve benzeri hastalıkları tetiklediği yada geliştirdiği konusuna katılıyorum. Ayrıca asitli içecekler başta kola olmak üzere, bunlarda panik atağı tetikleyebiliyor. Hatta biraz araştırma yaparsan, panik ataklılar için bile diyet programı oluşturan yerler görebilirsin. Burada yediğimiz içtiğimiz şeylerin de bir etkisi olduğu açık.

Burada en güzel çıkış yolu kişinin ailesinden geçiyor aslında ama benim gibi ailesi ile arası bozuk olanlar yada anne babası ayrı olup vefat etmiş olanlar için iş daha da zor oluyor. Bu nedenle diğer çıkış yolları ise sosyalleşeceğin bir iş bulmak. ben bunu geçen yaz başardım ve pek çok insanla tanıştım gerçekten insanın hayatı çok değişiyor ama sezonluk bir iş olduğu için yaz bitince o işte bitti dolayısıyla yine aynı boğucu hayatıma geri dönmüş oldum.

Bir diğer çıkış yolunu ise okul olarak görebiliriz.(üniversiteden bahsediyorum) burada kişilerle iletişim kurmak kimi zaman gereksiz bir heyecan ortaya çıkarsa da, en azından öğretmenler yada oradakiler seni dikkate alıyor ve seni dinliyor. Bu da bir nebze olsun yalnızlığını yatıştırıyor. Öte yandan bir iki arkadaş bile edinsen daha çok rahatlıyorsun hele ki bir kızla konuşmaya başlarsan işte o zaman gerçekten iyi hissediyorsun ama burada kızlara güven olunmadığının altını çizmek gerekir çünkü onlar sizi terk ettiği zaman (terk etmez demeyin, ediyorlar) psikolojik olarak daha çok yıkılıyorsun ve hatta sığınacak, derdini haykıracak bir tanıdığın yoksa, vah o zaman haline... yine internete bilgisayara mahkum kalır youtubea girer bir yandan dertli şarkılar dinlerken bir yandan chat sitelerinde dertleşecek insanlar ararsın... facete felan millete yazıp durursun ama kimse seni sallamaz seni sallayanlar ise sen dertli şarkıları dinleyip uyuya kaldığında sana yazmış olur.... böyle bir kısır döngüden gerçekten çıkış yolu olarak evlilik de düşünülebilir ancak günümüz şartlarında evlenecek birisini bulmak ayrı bir sorun işin ekonomik boyutu da ayrı bir sorun...

çok uzattım ama ben de çok doluyum. kısacası hayat zor evet ama hem panik ataklı birisi hem de yalnız olan birisi için daha da zor diyebiliriz.
    tüm bu dertlere kişinin yaşının ilerlemesi, buna rağmen sağlam bir iş bulamaması, eş bulamaması ve parasızlık gibi etkenler de eklenince işte asıl o zaman bunalım başlıyor...

Ayrıca benim panik ataklarımda genelde belirli saatlerde oluyordu... şöyle söyleyim genelde gece oluyordu ve şu son 2 ayda toplam 4 kere acile gittim ve her seferinde test felan yaptılar sonuç ise temiz diyorlar ama diyorum çarpıntı vs. oluyor diye onlar inatla temiz diyorlar bir sıkıntı yok diyorlar ki zaten çoğu panik atak hastası da atak durumunda acile gittiğinde aynı şeyi söylerler çünkü durum tamamen psikolojik...

• Var editlicem.İddaa ediyorum ki en mükemmel yanlız yaşama şekli benimkisi
  • Yemek ve ısınma sorunun olmadıktan sonra ve evde canının sıkılmayacağı elektronik aletler olduktan sonra sonra sıkıntı çekmezsin. Ara sıra ev yemeklerini özlersin ve yalnızlığın kötü belirtileriyle karşılaşırsın ama olgunluk açısından yapacağın en iyi şeylerden biriside budur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.