ÇALIŞMAK KADAR İGRENC BİR ŞEY VAR MI?
-
-
şükretmeyi öğrenmezsen daha kötüsü de olacak. garanti.
biz de güle oynaya çalışmıyoruz, ki hatalıyız, ama işe gelip eve geitmek için ayda 2-3 bin lira yakıt parasını gözden çıkarıyorum, kaz gelecek yerden tavuk esirgemek mi mantıklı ?
ileride iyi paralar kazanmaya başladığın zaman biraz daha anlarsın çalışmanın güzelliğini. ama yine dersiniz evde yatsam da biri maaş verse diye, gençlik öyle bişey maalesef.
Tamam siz şükretmeyin çalışmayın , bekleyin. Bir örgüt varmış çalışmak istemiyorum, yattığım yerden para gelsin diyen gençlere servet dağıtıyormuş. Size de denk gelirse yaşadınız,yoksa açlıktan mortingen. En iyisi bu sizin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Mart 2022; 15:49:13 > -
Adalet sektöründe çalışsam kafayı yerdim lan. Bi kızla konuşuyodum hukuk okuyodu, hafif kırıktı ve sinir hastasıydı. Wow much doge
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En güzeli ingilizce öğretmenliği yiyenim, her şey hazır zaten sadece next next yapıyon lol. Sonra telefonda takıl. Zihinsel olarak yorulmuyosun.
Yıllardır insanlara verdiğiniz tek cevap şükretmeyi bilin oldu. Sükür ede ede bir hal olduk artık bu şükürü bir bizim mi etmemiz lazım? Herşey pahalanmış almış başını gitmiş millet geçim sıkıntısına düşmüş hala şükür edin diyorsunuz.
-
Haklısın Hamza çalışmak güzel birşey olsaydı para vermezlerdi , üstelik Türkiye'de emek çok değersiz , hayat pahalı buda çalışmaktan daha çok nefret ettiriyor insanı
Maaşla çalışmak üst düzey birisi değilsen modern kölelik
Maksimum tr insanı işte şükür denen saçma laftan başka bir bildikleri yok
Şükür değil isyan ediyorum inadına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef bunlar şey gibi "batının iyi yönlerini alalım"
tamamen algıda seçicilik. yav kardeşim batı isyan ediyor her bişeye tamam ama en azından çalışıyorlar. biz direkt çalışmayı reddediyoruz, eleştiriyoruz sonra oturduğumuz yerden kazanç istiyoruz. önce bi çalış, eline bişeyler geçsin, elindekiyle yetin, mutlu ol, şükür et sonrasına bakarsın. hep olumsuz hep olumsuz. hayır bu güne kadar olumsuz olduğunuz elinize ne geçti arkadaşlar ? biraz da pozitif olmaya çalışın, bayıldığınız avrupa ve amerikan vatandaşları böyle yapıyor.
-
Anasını satayım boş yapmayın ya. 2 saatlik uykuyla gece gündüz demeden sürekli çalışıyorum 25 yaşında bir gencim sürekli direksiyon sallıyorum mal yükle malı teslim et onu yap bunu yap çoğu zaman eve bile gelmiyorum bu mu çalışmak madem buysa al kardeşim çalışıyorum işte ne boş boş konuşuyorsunuz siz hala? Yok gençler çalışmayı redediyor bilmem ne? Kim ediyor kardeşim? En basiti git hepsiburada depoya %99.9 çalışanların hepsi genç 20-25 arasında 18-19 yaşında olan bile var kim çalışmıyor? Geçin bu işleri. Sizde iyice telefonunu göster bakayım diyen dayılara döndünüz. Simdi ki bahaneniz de bu oldu..
-
Kardeş nerde çalışıyorsun ve kaç TL maaş alıyorsun ?
Çok tembel insanlar ingilizce öğretmenleri. Koca ülkenin ingilizce seviyesi yerlerde 8 sene okulda eğitim almamıza rağmen
-
6 gün çalışıyoz canımız cıkıyor oda bir şey elde edemiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 11 Mart 2022; 13:39:49 > -
Stj avukatım abi para gelecek hafta patron ne verirse max 1500 verir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende biraz önce İstanbul Kartal adliyesindeydim, nerdesiniz ?
Var çalışmamak
-
İşsiz kalmak çok kötü, insanı intihara sürükler...
-
Kardes yanlis anlama da, orta cagdaki kurek mahkumlari bile bu kadar sikayet etmemistir calismaktan kosullarindan vs. Bence biraz pozitif bakmaya calis yolun cok basindasin hayat boyle sikayet ederek gecmez sana yazik.
Anasını satayım boş yapmayın ya. 2 saatlik uykuyla gece gündüz demeden sürekli çalışıyorum 25 yaşında bir gencim sürekli direksiyon sallıyorum mal yükle malı teslim et onu yap bunu yap çoğu zaman eve bile gelmiyorum bu mu çalışmak madem buysa al kardeşim çalışıyorum işte ne boş boş konuşuyorsunuz siz hala? Yok gençler çalışmayı redediyor bilmem ne? Kim ediyor kardeşim? En basiti git hepsiburada depoya %99.9 çalışanların hepsi genç 20-25 arasında 18-19 yaşında olan bile var kim çalışmıyor? Geçin bu işleri. Sizde iyice telefonunu göster bakayım diyen dayılara döndünüz. Simdi ki bahaneniz de bu oldu.. |
Maksimum tr insanı işte şükür denen saçma laftan başka bir bildikleri yok
Şükür değil isyan ediyorum inadına |
Yıllardır insanlara verdiğiniz tek cevap şükretmeyi bilin oldu. Sükür ede ede bir hal olduk artık bu şükürü bir bizim mi etmemiz lazım? Herşey pahalanmış almış başını gitmiş millet geçim sıkıntısına düşmüş hala şükür edin diyorsunuz. |
Belli oluyor zaten bıktığın. Senin kadar da abuk sabuk konuşanını görmedim açıkçası. İnsanlara karşı konuşma şeklin bile düzgün değil ki. |
Çok tembel insanlar ingilizce öğretmenleri. Koca ülkenin ingilizce seviyesi yerlerde 8 sene okulda eğitim almamıza rağmen |
bedavadan basit is bulmuşsun halen yakınıyon la mesai saatlerinde bile konu dışında olduğuna göre hicbir sey yaptığın yok yata yata maaş alıyorsun
|
konuşma len her şeyden bıktım |
Benzer içerikler
- ayı yağı kullananların yorumları
- suka ne demek
- eve yeni gelen muhabbet kuşu nasıl davranır
- en iyi ödev siteleri ücretsiz
- dövme askerliğe engel mi
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X