Şimdi Ara

Bu youtube ortamı kadar leş bir yer yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum okul 1 haftadır tatilde, işsizlikten youtube'a sardım. ekin soyak, orkut ışıtmak, enes batur, burak oyunda, polina chursanova, tostçu erol gibi bilimum youtuberinceleme fırsatım oldu. Abi çok samimiyetsiz, gereksiz ve yapay değil mi bunlar? insanlar niye izliyor bunları. enes batur denen çocuğun 3m abonesi var. bir insan neden başkasının oynadığı oyunu açıp izler anlamıyorum. hayattan soğuttular.

• dogru katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 21 Ocak 2017; 3:48:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü ülkenin zeka düzeyi ile eşit olan şeyler daha çok rağbet görüyor. Aşağılamaksa evet aşağılamak.

• Bir koyun iki koyun uc koyun ....

• Zamanında da çok dedik , diyen de oldu ama itin g**üne soktular . Yavas yavaş bu hale geldi . Uzunca anlatılcak şeyi var youtube türkiyenin . 2014'ün başında başladi bot mevzularıyla . 2014'ün sonu mediakraftın ve diğer rantçılarin çoğalmasiyla youtube türkiyenin fişini çektiler . Daha çok şey var ama en özet hali bu son 2-3 senede katlettiler youtube'u .

Onun öncesi çok kaliteliydi , tek sorunu minecraft çeken veletlerin olmasiydı . Şimdi mumla arıyorum o zamanları keşke veletler olsa tek de onlarla başa çıkıliyor . Ama bu tarz senin de saydiğin yapmacik kanallarla başa çıkılmiyor.

• İnsanların tercihlerini irdelemekten vazgeçin. Önemli olan kendi tercihlerinizdir.
  • Yabancı fitness kanalları dışında hiç bir kanalı takip etmiyorum. Bahsedilen youtuberların hiçbirini tanımıyorum. Mutluyum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Minecraftçı bebeler bunlardan daha samimiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koyun fln diyosunda ülkenin genç nufusu fazla. Coluk cocuk izliyor o videoları. Engelle gitsin. Kıskanmayın herifler köşeyi döndü parayı buldu. Hem burdakiler onlardan daha fazla pc başında oturdular ama köşeyi onlar döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

Koyun fln diyosunda ülkenin genç nufusu fazla. Coluk cocuk izliyor o videoları. Engelle gitsin. Kıskanmayın herifler köşeyi döndü parayı buldu. Hem burdakiler onlardan daha fazla pc başında oturdular ama köşeyi onlar döndü

sıkıntı yok kardeşim para bizde de var
  • Tostçu Erol çıktı bir de.Hergün insanların nasıl gitgide gerizekalılaştığına şahit oluyoruz.Tost lan tost! Hepimiz yaparız yeriz bitti gitti.Gereksiz herifleri ünlü yapıyolar.Tavsiyem kardeşiniz çocuğunuz varsa youtube dan uzak tutun

• bu tarz gereksizler benimde karşıma çıkıyor ama hiç tıklayıpda izlemiyorum. sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Tostçu Erol çıktı bir de.Hergün insanların nasıl gitgide gerizekalılaştığına şahit oluyoruz.Tost lan tost! Hepimiz yaparız yeriz bitti gitti.Gereksiz herifleri ünlü yapıyolar.Tavsiyem kardeşiniz çocuğunuz varsa youtube dan uzak tutun

la birde antep'e gelirseniz mutlaka bekliyoruz diyor. ulan antep'e gidersem tost mu yerim yav çok itici geldi bana
  • Otopark.com (nadiren)

Carviser (genelde)

Ruhi Çenet

Uras Benlioğlu (kanalın adını hatırlayamadım)

Paint Terk (:D)

Oyun Portal

Sorgulayan İnsan

Yemek yemek

ExplosmEntertainment

Sadece bunları takip ediyorum.

• Son günlerde tostçu erol çıktı birde trendde dikkatini çeken varmı bu adamı kim bu kadar reklam yaptı la bir anda ünlü oldu adam bir haftada 200 bin abone kasmış
  • Ee?

TV bile olsa kanal değiştirme imkanın varken, Youtube denen ortamda kendin aratıp tıklayıp izliyorsunuz.

Zorla mı önünüze açıp koyuyorlar, tıklamayın siz de hayret bişeysiniz.

Dediğin adamları anca arada buradan duyuyorum onun haricinde bilmem etmem. Demek ki siz de aratıp izliyorsunuz arkadaş...

• Bende arada denk geliyorum özellikle konsept şu oluyor bir konu seçiyor onla ilgili videoları açıp izliyor.Kendince durumlara yorum yapıyor.

Konular popüler olunca izleyende otomatikman çok oluyor sanırım.

Garip garip tipler 100k 200k aboneleri felan var bunların hepsi para mı kazanıyor şimdi diyorum? ve sıfır emek olduğunu düşünüyorum :)
  • Bunları 15 yaş altı büyümüşte küçülmüş ukala zamanın çoçukları izliyo ben zaten çogunu engelledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Koyun fln diyosunda ülkenin genç nufusu fazla. Coluk cocuk izliyor o videoları. Engelle gitsin. Kıskanmayın herifler köşeyi döndü parayı buldu. Hem burdakiler onlardan daha fazla pc başında oturdular ama köşeyi onlar döndü

onlar kadar kolay kazanıyomusun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

onlar kadar kolay kazanıyomusun ?

annem babam kazanıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.