maaş yok omg |
ÇALIŞMAK KADAR İGRENC BİR ŞEY VAR MI? (3. sayfa)
-
-
Onu bize değil sisteme söyle. Ayrıca ingilizce okulda değil evde öğrenilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asgari alsan bile yeter omg aile evinde yasıyon zaten ne giderin var ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayet etmeyi bırak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dişini yaptirdin mi hamzaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pasif gelir lazım
-
O bile yokomg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pasif derken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vardı az bir şey
-
En güzeli sevdiğin işte çalışmak çalışmasan boşluktan ölmek istiyorsun çalışsan hakkını alamıyorsun ama sevdiğin işi yaptığın zaman sana çalışmak gibi gelmiyor bunu yapanlarda 10 da 1
-
Hocam birde konu açamıyorum konu dışında şöyle bir hata veriyor sebebi nedir ? Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi.Sadece yöneticiler görebilir.
-
4 sene hukuk okumuş sınıfın yarısı KIZ OMG
staja başlamış iş yerinde sıkı pantolan kadın avukatlarla çalışıyo hala iğrenç diyo OMGGG
Hamza hocam üni yıllarınız nasıldı peki. Tavsiye verirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abaza mıyız hocam biz
Sen bizi anlayamamissin :(
evde kendi kendine gramer çalışarak mı ? yoksa sınıf ortamında öğrencileri ingilizce konuşmaya cesaretlendirerek mi ? İnsanlar mecburi olarak evde öğreniyor . İngilizce okulda değil evde öğrenilir yargısını kabul ediyorsan zaten okuldaki İngilizce öğretmenlerine boşuna maaş veriliyor demektir ve öğrencilerin zamanının bile isteye çalındığının kanıtıdır.
-
sabah kalkıyom masaya oturuyom 6 da kalkıyom yemek yiyom masaya oturuyom pcde dolaşıyom.
uzun süredir kız görmedim ben napim hocam bence iyi yine senin durumun.
çalışmak berbat ama kız mız görmüyon mu yaw?
Türkiyede çalışmak kötü dünya standartları ortalamanın üstünde olan ülkelerde çalışanların hedefledigi cogu seyi başarabilecegi aşikar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X