Aga çıldiracam
Görünürde hayatta pek problemim yok.Daha öncede konu açmıştım.25 yaşındayım.Arabam var.Tapusu benim olan ev var.Mesleğim var.Diş hekimiyim.Temmuzda düğünüm var.Sürekli dusunuyorum.Aklımda hep iş var.Hastaların memnuniyet durumu var.Maddi kaygı var.Acayip bir gelecek kaygısı,anksiyete çekiyorum.Nasıl geçecek bu
Gelecek kaygısı
Aylık 20k üstü para kazaniyorum.Dededen kalma ev var.Arabam var.Nişanlıyım.Yazın düğünüm var.25 yaşındayım.Anadolunun küçük bir şehrinde diş hekimiyim.Ama gelecek kaygım var hâla
Lütfen yardım edin çok bunaldım
Beyler her sabah mide bulantisiyla öksürükle uyanmaktan bıktım.Tüm gün geleceği geçmişi düşünmekten gençliğimi,mutlu olmam gereken anları kaçırıyorum.İnternetten araştirdim anksiyete deniyormuş.Gelecek kaygısı, iş stresi,insanların hakkimda ne dusundugunu artik takmamak istiyorum.Çok bunaldım.Bu sıkıntıları ne nişanlıma ne aileme yansıtabiliyorum.Çok kötüyüm çok.Bu kaygı nasil gececek.
Konuya gelebilir misiniz?
Hayırlı günler arkadaşlar.Temmuz ayında düğünüm var.Yaşım 24.Diş hekimiyim.Ortak bir muayenehane işletiyorum.İçimi dökmek istediğim mesele dugun masraflarimizin yuzde 90 inini ailemiz karsiliyor karsilayacak.Şu an işlerim çok iyi degil kış oldugu icin de Ama bu durum stres yapiyor ben de.Kendimi ise yaramaz hissediyorum.Stres yaptim.Her sey o kadar pahali ki Şukur borcumuz olmayacak ailemiz sayesinde ama onlara da yuk oluyormus gibi hissediyorum.Adamlar okuttu etti meslek sahibi yapti.Kendimi işe yaramaz hissediyorum
Kız istemeye gidiyorum
Kız istemeye gidiyorum beyler bu akşam Heyecan,mutluluk,stres garip duygular içindeyim.Şans temennilerinizi ve dualarınızı bekliyorumm 😂
Sizce hangi iş?
Haftada 5 gün.Sabah 9 aksam 7 7.30. Yol parası bana ait değil 12 k maaş mı ? Haftada 6 gün sabah 9 aksam 17.30 yol parası bana ait 12 k maaş mı?
Ömrüm cumayi beklemekle geciyir
Hamza benimde psikolojimi bozdun hamza cunartesi pazar gelse de yatsam diye geciyor tum haftam
Hayattan tad alamıyorum
Aga hayattan tad alamıyorum.Yaşım 24.Mesleğim,işim,ciddi ilişkim,üstüme ev,araba var.Ama tad alamiyorum.Niye boyle oluyor. Namaz kılan da birisiyim ama geçmiyor
Hangisi ?
Haftada 5 gün çalışıp 10k maaş mı?
Haftada 6 gün calisip 12k maaş mı?
Kira ödemem yok.Araba var.Siz olsanız hangisini seçersiniz?
Nasıl Sizce?
Haftada 5 gün Çalışma,Cumartesi pazar tatil
Aylık 8-9k maaş
Sabah kahvaltisi,öğle yemeği,yol masrafım yok.
Kucuk bir anadolu sehrinde yasiyorum.Kiram yok
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 838
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.868 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 465 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar