Haftada 5 gün Çalışma,Cumartesi pazar tatil Aylık 8-9k maaş Sabah kahvaltisi,öğle yemeği,yol masrafım yok. Kucuk bir anadolu sehrinde yasiyorum.Kiram yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl Sizce?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yaş 24
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaş az sanki
6 aydir calisiyorum hocam.Yazin 10k olcak bi aksilik olmazsa.Şu an için cumartesi calisirsam maasim artar fakat haftasonu calismamak buyuk luks gibime geliyor
Haftasonu çalışmamak lüks olmamalı evden çalışmak lukstur , altına son model araba verilmesi lukstur , yurt dışı seyahatleri lukstur ama haftasonu çalışmamak olması gereken zaten .
Aylık 10 bin TL maaşla bu devirde zor gibime geliyor . Araba almak istesen 400-500 binden başlıyor zaten . Yakıt fiyatları malum , gıda fiyatları uçmuş . Yinede sen bilirsin .
Arabam var hocam .Sizin meslek ne?Yaş kaç?
Onlar bende saklı kalsın :)
😂👍
güzel güzel haftasonu tatili bu ülkede lüx maaşa değinmiyorum bile, toplumun çoğundan şanslısın hocam. Ben de kısa zamandır haftasonu 2 gün tatile kavuştum büyük nimet, maaş olarakta senin aldığın seviyeye çıkabilirsem çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavalyedelikanlısı -- 20 Şubat 2022; 20:52:3 > -
Birde forumda bazı tipler yazarlar, "Okumayın, okumak boş iş" diye
Alın size okumanın faydaları.
Ek not : şimdi bazı tipler gene cevap vericekler bana, yok 8-9k az, yok iyi bir işte çalışman seni diğer insanlardan üstün yapmaz vs.
adam dişçi (Hekim) , nickinden belli ve eğer hekimsen bu toplumda saygı görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Şubat 2022; 20:54:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu nick ne hocam jskssk
İllaki bir iş yorgunluğu oluyor insanla olduğu için işim
Çok bir masrafın olmayacak desene. 3k yesen geri kalanla taksitle eğlencene göre konsol tv pc falan hobilerini karşılarsın rahatlıkla gayet güzel hatta 24 yaş için şahane bir maaş
-
Şimdilik öyle hocam
Benimde maaş 7 bin olacak zam gelirse
Ama cumartesi var offf
Hocam senin yazilari konulari gorunce icim darlaniyor
Bu hayat beni çok yordu , çok üzdü , çok ağlattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah yardımcın olsun ve hepimizin yardımcısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
işinin iyi olduğunun farkında ego tatmini için açmış millet iyi diyecek falan kendini tatmin edecek sonra :d biliyo buradakilerin çoğunun işsiz olduğunu
|
Benzer içerikler
- uzun saçtan kısa saça geçiş erkek
- gözde ışık çakması yorumları
- kılçıksız balık
- viski kokar mı
- oxxo nasıl okunur
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X