Şimdi Ara

sizce sistemim nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus p4s533DDr
    İntel 1.6 512kc
    256ddr ram (266 mhz)
    Ati radeon 8500le
    apache modem
    audigy ses kartı
    sizce neler değiştirilmeli?

• yuh hiçbir şey değişmemeli
  • Anakart olarak Abit BD7II almanı öneririm.
  • pusu önerdğin şeye bak adam durup dururken niye anakartını değiştirsin alla allah
    gayet güzel sistem hatta süper
  • valla ben de aynen öyle dedim nick hatası herhalde
  • pusu ve hitman e katılıyorum bak kasayı değiştir sıkıldıysan bi değişiklik olur veya bi arkadaşımız boyamıştı kasayı sende yapabilirsin :))
  • calavera'nın öyle demesi normaldir çünkü o anakarta aşık ve her intelcinin sahip olmasını istiyor ayrıca gayet iyi de bir anakart olduğu söylenegeliyor abit bd7'nin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ram yeterlimi
  • valla bunu ancak sen bilebilirsin ve de bütçen.bence yeterli
  • eğer almadıysan boardu değiştirmeni öneririm. çünkü hem intel chipsetli değil hemde ilerde oc düşünürsen ki 1.6a oc için yapılmış bi işlemci abit BD7II çok güzel oc özellikleri sunuyor. pci hızını sabitleme filan. ben ki oc delisiyim sana bu boardu öneririm.
  • Benim sistemin hakkinda tek oneride bulunacagim nokta mainboard secimin...
    Intel pentium IV icin bir cok DDR chipset var(Sis645DX/650, Intel 845D/E/G/GL, ViaP4X266/333/400 vs.) ancak su an icin Sis645DX'den daha iyi performans veren bir cok DDR alternatifin var. Belki sen sistemini altigin donemde durum boyle degildi ama yeni aldiysan iyi bir chipset tercihi yaptigini dusunmuyorum...
  • o sizin dediğiniz anakart benimkinden ucuz ve ne farkı var benimkisi daha iyi değilmi asau yani birde oc ne demek
  • Abit senin aldığın kartı yerde süründürür.
    sebepler;
    1- intel chipseti ile intel intel uyumu
    2- çok zengin oc seçenekleri ki bu asusta o kadar fazla değildir
    3-taş gibi sağlam olması
    4-150 mhz den sonra sis gibi batırmaması ve 200mhz fsb de bile çalışabilmesi

tabi bunlar benim için çok önemli özellikler çünkü tabiri caizse tam bi oc delisi oldum çıktım son zamanlarda. başlarda bende P4s533 almayı düşünüodum fakat verdiğin parayı asus adının fiatı da kapsıyor. ki abit board çok daha iyi bi board. ben alacağım tüm parçaları almadan önce ıcığına kadar incelerim ve bu boardun kitapçığını daha almadan hatmetmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.