Şimdi Ara

SİZCE DURUMUM NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 12 ye geçeceğim en son tyt sınıf belirme sınavınde 102.25 net yaptım (Sınava toplam 102 kişi girdi fen-anadolu karışık. Bunların 48 i fen liseli ve ben 6. oldum .)
    size yazın ne yaptığımı anlatacağım . Yaz tatlimi 2 ye böldüm.
    ilk kısım okulun kapandiğı tarih - 9 ağustos arası
    bu tarihler arasında fizik için yks karekökten 9-10-11 kısmını çözdüm
    biyolojide ygs fen bilimlerinde 9-10 kısmını çözdüm (sonda sistemler ve bitki biyolojisi var onları çözmedim )
    kimyada sadece tepkimelerde hız-denge kçç ve asit baz çalıştım
    matematikte karekök tyt nin %50-60 ını çözdüm ve okyanus master kitabının da %40-50 sini çözdüm. limit türev çalıstım integralde de alan hesabına kadar çalıştım. Bunlara çalıştıktan sonra kolay-orta seviye soruları çözebiliyordum.
    Bu tarihler arasinda her gün 20 paragraf çözdüm
    biraz da cografya din felsefe konu anlatımı yaptım.geo dan çok bisey yapmadım toplasan 10-15 test anca çözdüm
    Şimdi tatilin 2. kısmını anlatayım
    13 ağustosta okulumuz basladı direk 12 derslerinden basladılar.önce fizikten yayın denizi ayt kitabıyla başladim bu kitapta mekanik kısmını bitirdim okulda
    çembersel hareket kepler yasaları ve basit harmonik hareket işledik bunları da çözüyorum ama çok super degilim sorularım var 1 kitaptan daha çözsersem oturur diye tahmin ediyorum. belki cumartesi pazar karekok yks kitabından çözerim
    kimyada organik kimyaya başladik ama daha başları oldugu icin soru çözmuyorum hâla konu anlatım calisiyorum
    biyolojide bitki biyolojisi bitirdik yayın denizi tyt-ayt kitabindan bitki biyolojisini çözdüm bu arada tyt kısmında ekoloji ve kalıtım hariç cözdüm ve sistemlerin hepsini çözdüm (43 test ) cumartesi pazar da karekök yks biyolojiden bitki biyolojisinin hepsini çözmeyi planlıyorum
    matematikte limit türev bitti artık daha zor seviye sorular çözüyorum bilgi sarmal ayt matta limit türevin hepsini çözdüm bir de fonksiyonları çözdüm apotemi türev fasikülünde adım tesleri ve adım güclendirme testlerini çözüyorum su anda maks min problemlerinde 1 test kaldı bir de bu grafik cizimi ve asimptotlar kaldı cumartesi pazar bunları çözmeyi düsunüyorum daha sonrada karekok ayt den türevi bitirmeyi ve limitte çözmedigim 4-5 testi çözmeyi düsünüyorum
    bu sürecte tyt kimya çalışmadim 11 deyken bi tyt kitabi bitirmiştim tyt kimya için
    sizce çalışmam iyi mi ? hedef ilk 1-2k İnşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

• hocam yazdıklarına göre iyi şeyler yapacaga benziyorsun bir mezun olarak yazın çalışmadım savsakladım kaybettim ama saen yazı iyi değerlendirmişsin netin de iyi durumun da :D güveniyorum sana hadi hayırlısı olsun hakkında
  • çok tesekkur ederim çok sağolun Insallah hedeflerimize ulaşırız

• up

• Hedef nere

• çok teşekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Boyum sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aylinsum A kullanıcısına yanıt
    şu an odtü itü bilkent bogazici nin bilgisayar mühendislikleri İnşallah , siz ?

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Benim karışık hayalim istanbulda bursumla çapada veya acibademde okumakdi ama istanbula benim ailem gondermez kalabalik buyuk sehir . Ve kazanmasida zor . Bu 2sinden sonra ege ve eskisehiride cok begeniyorum ama sanirim kendi sehrimde tıp yeter bana dkcjdkkdkdkd

sizin memleket neresi ankara mı ?

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Hayır ankaradan tasindik biz ya ankarada olsam hacettepe felanda cok guzel tabiii

• hedefin için şu anda gayet iyisin
    evet anladım umarım gönlünüzce olur

• enose E kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim yorumunuz için

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.