Şimdi Ara

Bıyıklı Matematik Video Ders Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TYT’ye Selim Hoca’yla çalışmaya karar verdim. Bu video ders notları tam olarak nedir?
    Ben videoları izlerken konu anlatım kısmının ve yapamadığım soruların fotoğrafını çekiyorum. Bu durumda video ders notlarını almama gerek var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bıyıklı Matematik Video Ders Notları

Bıyıklı Matematik, Türkiye'de matematik eğitiminde önemli bir isimdir. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için kapsamlı ve anlaşılır video ders notları sunar.

AYT ve TYT için Notlar

Bıyıklı Matematik, hem AYT (Alan Yeterlilik Testi) hem de TYT (Temel Yeterlilik Testi) için video ders notları hazırlamıştır. Bu notlar, lise müfredatının tüm konularını kapsar.

PDF Biçiminde İndirilebilir

Bıyıklı Matematik video ders notları, PDF biçiminde indirilebilir. Bu sayede öğrenciler notları çevrimdışı olarak görüntüleyebilir ve inceleyebilirler. İndirmek için Bıyıklı Matematik'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TYT ve AYT PDF İndirme

TYT video ders notlarını indirmek için "[Bıyıklı Matematik TYT PDF]" ve AYT video ders notlarını indirmek için "[Bıyıklı Matematik AYT PDF]" anahtar kelimelerini kullanabilirsiniz.

Kolay Anlaşılabilir Dersler

Bıyıklı Matematik'in video ders notları, karmaşık matematik konularını anlaşılır bir şekilde açıklamaktadır. Öğrenciler, konuları ayrıntılı bir şekilde kavrayabilir ve sınavlarda başarı elde edebilirler.

Öğrenci Dostu

Bıyıklı Matematik video ders notları, öğrenci dostudur. Kolay gezinilebilir bir arayüz sunar ve öğrencilerin soruları ve geri bildirimleri için iletişim bilgileri sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pdfleri mevcut videoların açıklama kısmında
  • Up
  • Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    Pdf ve video Ders notları aynı mı
  • Up
  • Up
  • Evet
  • Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar soru sorduğum için kusura bakma. Stresliyim birar. Bu pdf ler ve video Ders notları videolara ek bilgi içeriyor mu? Bide tüm kitap videolarda anlatıldı mı ?
  • EK BİLGİ İÇERMİYOR.
    TÜM KİTAP VİDEODA VAR. ( en azından öyle olmasını umuyorum)
  • Hocam öncelikle bu platform birbirimize yardım edelim diye var. Sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Tyt için selim hoca geçen sene benim hocam kanalı için çektiği videoları koymuş. Bu sene direk ayt videoları çektiği için ayt ders notunu çıkardı. Tyt videoları geçen senenin olduğu için onların pdflerini videların açıklama kısmına koymuş.
  • Saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.