Şimdi Ara

Komiser Yard. , Komiser, Başkomiser maaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne kadar alıyorlar biliyor musunuz? internetten baktım ama çok düşük geldi acaba ek ücret vs. mi alıyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 50 55 arası alir. Memurlar maastan hesaplatabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz polis 60 alıyor diye biliyorum.Bunlsr rütbeli 10kda öyle eklersen 70.+ görev yaptığın yere göre terör parası cartı curtu da var

• adamkararsız kullanıcısına yanıt
    Hocam komiser yardımcıları sahada mı görev alır biliyor musunuz acaba? yoksa masabaşı memur gibi mi çalışır? sanırım ikisi de oluyor ama hangisi çoğunlukta

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    ikisi gibi de çoğunluğu bilmiyorum.komiser yardımcısı gereksiz bi unvan bana göre ben hiç takmam mesela ama aktif çalışan personel mecburi olarak komserim komserim diye dolaşıyor

• 70 üstü aliyorlar

• tanıdığınız var mı hocalarım? ben iç güvenlik faküktesine başvurdum kabul edildi. spor ve sözlü mülakata gideceğim. hazırlık+4 sene sonra komiser yardımcısı olarak atanılıyor bu sene ilk defa lise mezunları alınacak. komiser yardımcısının normal polis memurundan çok farkı var mıdır? zor mudur polislik? eğer buraya gitmezsem mezuna kalacağım ve tıp ya da diş kazanacağıma inanıyorum ne dersiniz komiser yardımcısı olarak atanıp sonra yükselip emniyet amiri, emniyet müdürü falan mı olsam. hiç polis tanıdığım yok sorularımı mazur görün

hocam tıp diş kazanacağınıza inancınız varsa sakın ola bu mesleği tercih etmeyin.maaşı diğer memurlara göre iyi ama ne gecesi var ne gündüzü.mesai yaparsınız nöbet tutarsınız beş kuruş almazsınız.ailemde çokça emniyet personeli var, yapılacak iş değil.amir olduktan sonra işler güzel oluyor tabi ki ama oraya gelene kadar çekilen çile çok fazla.kendinize güveniyorsanız sakın ha seçmeyin.

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Yok artık 🤣

Başvurular başladı mı okula

Bir de yatay geçişle alım var mı şuan bilginiz var mı

• Ek gelirleri var baya

• adamkararsız kullanıcısına yanıt
    Hocam komiser yardımcısı amir olmuyor mu zaten? ben direkt komiser yardımcısı olarak başlayacağım (yoksa kastettiğiniz amir başkomiserin bir üstü olan emniyet amiri mi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 31 Temmuz 2024; 21:12:44 >
  • parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt
    hocam başvurular 2 gün önce bitti ve bugün açıklandı. yatay geçiş yok bildiğim kadarıyla(%99 yok )

• Ben 20 yıllık polis memuruyum ,maasim yaklasik 57 bin TL,yeni baslayan komser yardimcisi da yaklasik 55- 56 arasi maas alir

• berati80 B kullanıcısına yanıt

Temmuz zamlı miktar mı hocam bu

• parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt

Evet temmuz zamli maasi ,48 bin civarıydı temmuz oncesi yaklasik 9 bin tl zal geldi

kastettiğim başkomiserin üstü olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.