Bunu almayı düşünüyoruz sizce nasıl ?
Bir film arıyorum, bakabilir misiniz ?
Filmden hatırladığım sahne şu, bir geminin kamara gibi,kapalı bir alanında bir grup erkek tartışıyor mahsur kalmışlar. Turuncu bir kıyafet vardı gibi anımsıyorum. Türk filmiydi. Instada çok reelste dönmüştü bir ara. acaba hatırlayan çıkar mı ?
Aracı teslim aldım, kaskoya soruyorum cevap veremiyorlar belli olmuyorlar diyorlar. Daha önce tecrübe eden var mı ? Aracınızı teslim aldıktan ne kadar sonra tramer işledi ?
Araçtaki hasar buydu
bu da tamir aşamalaeı
Ne kadar tramer çıkacak bilmiyorum, dosya kapanmasını bekliyorum. Değer kaybı başvurusu yaptım şimdiden.
22 BİN DEĞER KAYBI ALDIM
Araç boyandı ton farkı var mı ?
Tamponda sanki var gibi, ben pek anlamadım. Bagaj da boyalı.
Allah kimseyi sanayiye,servise düşürmesin.
Valla yetkili servisi de, yetkisiz de ustası da aynı. Sıfır arabama geldiler arkadan çarptılar, 5-6 günde bitecek hasar için 1 ay olacak 1 hafta sonra bekliyorum. Lanet olsun böyle düzene, suçsuzsun yine ceza çekiyorsun. Çok doldum öyle yazayım dedim. Yetkilisi de arkadaşın turbosu bozuk 2 aydır bekliyor.
Aracımı kaça satmalıyı CLİO 5
Arkadaslar selam, geçirdiğim ufak kazadan sonra aracımın tamiri bitmek üzere ben de direkt satmayı düşünüyorum ancak fiyat kaç olur bilmiyorum.
Tramer 13.000 TL
Araç 2023 model 2024 Çıkışlı CLIO 5 FAZ 2 1.0 Otomatik kilometresi ise, 13 binde. Paket evolution,
Değişen parçalar;
Sağ arka stop
ARKA TAMPON DARBE EMİCİ
Boyalı lokal parçalar:
Arka bagaj kapağı
stepne havuzu ufak bi çekme var
Mevcut hasar:
Marşpiyelde 10cm hafif bir göçük, kaldırıma sürtmeden.
Tampon plastik yazmıyorum, ama onarıldı.
Kaza fotoğrafı da bu;
Sizce kaça satabilirim kaç eder ?
Ekran anlık gidip geliyor hangi parçadan olabilir ?
Selam arkadaşlar, yeni bir sistem topladım. Sistem genel olarak çok iyi ancak çözemediğim bir problem var.
Sistem özellikleri aşağıdaki gibi,
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 64-bit
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Bellek (RAM): 32,0GB Dual-Channel
Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WIFI (MS-7E26) (AM5)
Grafik Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER
Depolama: 953GB KINGSTON SKC3000S1024G
PSU: XIGMATEK MINOTOUR SERİSİ 750W
Sorun ise şu, Mesela masaüstüne müzik dinliyor surf yaparken ekran anlık 1-2 saniyeliğine gidiyor, tak geri geliyor.
Monitör bu süreçte no display moduna geçmiyor, müzik durmuyor. Sadece gelen görüntü 1-2 saniyeliğine siyaha dönüyor.
Ekran kartı problemli değil çünkü sıfır ve, bundan önce de ekran kartım 1 haftalık sıfırdı onda da aynı problem mevcuttu. Yani sıfır kutudan çıkan 2 ekran kartında da aynı problemi yarattı. Herhangi bir driver uyarısı falan da vermiyor. Sadece anlık ekran gidip geliyor. Monitör sağlam, kablo sağlam.
Tutanak tutuldu devamı yok ?
Arkadaslar abiler selam, ayın 14ünde kaza yaptım, 15 inde aracı anlaşmalı servise bıraktım. ALLİANZ üzerinde 17sinde dosya açılmış, hala hiçbir ilerleme yok. Bu kadar uzun sürmesi normal mi ? İnternete bakıyorum 3 iş günü içerisinde sonuçlanır yazıyor. Sbm de yok, kasko da da bir şey yok ne yapmalıyım ?
Arkadan çarptılar ne yapayım ? Clio Hilux | DonanımHaber Forum » Sayfa 2 (donanimhaber.com)
Selamlar, Böyle bir konu açmıştım.
Yetkili servise götürdüm ortalama 150-180k arası bir hasar kaydı çıkar dediler. Bagaj kapağı stop, iç havuz çektirilecek her şey değişim aslında.
Birde ordaki usta farklı bir özel servis adı verdi, beraber iş yapıyolarmış. Orası da bagaj kapağını sadece boyayla düzeltiriz dedi. 50-60 arası bir tramer çıkar dedi. Tamponu onaracak, veya değişecek bana bıraktı, bagajı onaracak, iç saç yine çektirilecek. Arabayı ben satma düşüncesideyim tamir sonrası.
180k tramerle satmak çok zor olur gibi geliyor bana, o yüzden özel servise bugün bırakacağım. Sizce yanlış mı düşünüyorum ?
Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2 |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.543
İkinci El Bölümü Mesajları: 115
Konularının görüntülenme sayısı: 872.532 (Bu ay: 11.932)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.641 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar