Bildirim
Clio 5 hararet normal mi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanmıyorum hocam. Sanki ilk 2 çizginin yanması gerekiyor gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Clio menüleriden motor suyu sıcaklığı bilgisi var mı bilmiyorum ama varsa bir kontrol edin. Bu mevsimde normal değil. Ben yazın en sıcak 45 derecesinde bile 108in üstünü görmedim. Dik yokuşlarda bu pek normal değil
konudan bağımsız gördüğüm en saçma hararet göstergesi, ya da ben cahilim hiçbir şey anlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şöyle anlam kazanır galiba soldan sağa artıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12.6 litre yaktırdıysan aşırı zorlamışsın demekki. Ama yine de bu havada hararet yapmaması gerek.
2025 yılına girdik halen böyle hayati uyarılarda sadece görsel uyarı yapılıyor. En umursamaz adamın bile fark edeceği şekilde sesli vs bir uyarı sisteminin olması gerekir ki adam başından önlem alsın. İş işten geçtikten sonra haberin oluyor. Kim sürekli ekrana bakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 12 Ocak 2025; 0:49:57 >
Aracı sürerken de ekrana bakarsın ya…
Bir zahmet bak en azından
Öyle bir dünya yok.
Sesli uyarı yoksa sıkıntı. 2005 stilo’mda bile sesli uyarı vardı. Görseli de pek başarılı sayılmaz. İlk defa birinin tarifine ihtiyaç duyacağım bir hararet göstergesi gördüm. Havadan ve yokuştan bağımsız aracın hararet yapmaması gerekir. İstersen ağustos ayı en dik yokuş olsun
Aracı servise götürdüm umarım bir sorun yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X