Şimdi Ara

Fiesta 1.4 TDCI durup dururken hava yapma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı geçen hafta salı günü 10bin km bakımına götürdüm. Bu güne kadar hiç bir sorunum yoktu. Bakımda hava, yağ ve yakıt filtresi değişti ve yağ yenilendi başka bir değişim yapılmadı.

Ertesi gün sabah aracım calışmadı. Önce akü sandım servis geldi hava yaptığı için çalışmamış havasını alıp gittiler. Dün sabaha kadar aracı sorunsuz kullandım. Dün sabah işe giderken yine çalışmadı yine hava yapmış. Havası alındı servise gittik. Vak vak denilen mazot filtre hortumu değiştirdiler denemek için. Bu sabah yine çalışmadı kendim havasını alıp gittim servise.

Yakıt filtresi değişene kadar sorun olmadığını söyleyip yakıt filtresini değiştirttim. Şimdilik geldim. Başka bir yerinde sorun olabilir mi. Durup dururken neden hava yapar bu araba.

Bakalım akşam eve gelirken ve yarın sabah çalışacak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yine olmadı beyler. Calismadi yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum benim de başıma gelmişti, uyumlu olmayan ya da yan sanayi mazot filtresi yüzünden olmuştu. uyumlu mazot filtresi takınca düzelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayteking

aynı durum benim de başıma gelmişti, uyumlu olmayan ya da yan sanayi mazot filtresi yüzünden olmuştu. uyumlu mazot filtresi takınca düzelmişti.

Uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız peki hocam ya da orjinali kaç paradır

• Enjektöre baktır. Orda da bir lastik aksam var demişti usta onu değiştirdi ve sorun çözüldü bende. 50 lira vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellerefon

Enjektöre baktır. Orda da bir lastik aksam var demişti usta onu değiştirdi ve sorun çözüldü bende. 50 lira vermiştim.

Bakımdan ertesi gün yapması beni direk mazot filtresine yöneltiyor hocam. Yağ ve hava filtresi değişmişti bir de bakımda ama onların hava yapma ile alakası yok bildiğim kadarıyla.

Bugün orijinalden çıkma mazot filtresi taktik bakalım ne olacak

• Hayırlısı artık gene yaparsa enjektör plastik parçası (enjektör memesi?)değişmesi lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    hiçbir fikrim yok, abim yaptırmıştı.

• Merhaba, yağ bakımı ve mazot filtresi değişiminden sonra bende de yaptı. Havası alınınca düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.