Şimdi Ara

Allah kimseyi sanayiye,servise düşürmesin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla yetkili servisi de, yetkisiz de ustası da aynı. Sıfır arabama geldiler arkadan çarptılar, 5-6 günde bitecek hasar için 1 ay olacak 1 hafta sonra bekliyorum. Lanet olsun böyle düzene, suçsuzsun yine ceza çekiyorsun. Çok doldum öyle yazayım dedim. Yetkilisi de arkadaşın turbosu bozuk 2 aydır bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 11 Ağustos 2024; 15:55:32 >

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Kaporta hasarı uzun sürebilir hocam. Yedek parça temini yeni araçlarda sıkıntılı bir süreç olmaya başladı. Nedeni gümrük limitleri. Eskiden limit yoktu istediği parçayı tak getiriyorlardı. Şimdi konteyner dolmasını bekliyorlar gümrük müşaviri falan dahil oluyor olaya uzun oluyor süreç.

Herkes konuşur akparti zorlaştırır
  • Gidiyorsunuz ikame araç çekiyorsunuz kendi aracınız modellerinde bir kiralama şirketinden. Araç tamir süresince karşı taraf suçlu ise bunu karşılamak zorunda. Kendinizi sıkıntıya sokmaya gerek yok. Sanayi böyle bir yer ona göre önlem almaya kuralları hakkını hukukunu bilmeye özen gösterilmeli. Turbosu bozulan araç da garantiden değişiyorsa garanti ikame araç vermek zorunda.Vermezse yine araç kiralanıp firmaya yerleştirilebilir bu fatura.Tek sıkıntı turbo arızası garantiye girmiyor ve kazada suçlu sizseniz.O zaman Allah yar ve yardımcınız olsun.Mayıs ayında kaza yaptım büyük bir kaza da değil heralde ekimde teslim alacağım. Sanayi inanılmaz bir yer.

• byburaq67 B kullanıcısına yanıt

Hocam karşı taraf sıkıntı bi tip o yüzden bulaşmak istemedim o yüzden %100 hatalı karşı taraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 11 Ağustos 2024; 17:43:17 >
  • Benim aracada arkadan carptilar, serviste komple tampon degisti, 5 gune aldim, 1 ay abarti bence baska sorun var

• chinawhite C kullanıcısına yanıt

hocam bende boya işi + düzeltme var

• byburaq67 B kullanıcısına yanıt

Siz bu dediklerinizi yapabildiniz mi?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Sag on camurluk ayni arac icin goçuk olustu, serviste gene 8-9 gunde boya ve gocuk duzeltme halloldu

1 ay olan iste baska sorun vardir servis icinde

Ankara bora honda idi servisim, sattim gerci arabayi 3 gun once

• mow_ kullanıcısına yanıt

Yapabildiniz mi demek bir beceri ister. Bunda bir beceriye gerek yok istersen yaparsın. Aracını kiralarsın fatura edersin durumu karşıya izah edersin.İster parasını verir sana ister de mahkemeye avukatlara para kazandırıp verir. Her halükarda veriyor parayı en son maaşından kesilir haciz gelir yine alırsın. Ha benim olayda zaten adam ekmeğinin peşinde bir insandı. İnsanlık halidir hata yapılabilir adam hem garipti hem de iyi niyetliydi. Ben bu işe girişmedim. Ama sinir bozucu bir insan çıksaydı alırdım. Bu senin hakkın bu arada. Annen hastadır araç ihtiyacın vardır çocugunun bişeyi vardır vs. Başkasının hatası yüzünden sen araçsız kalırsan bunu talep etmek suç değil hata yapan bedelini öder. Ama imkan dahilinde kimseye böyle birşey yapmama taraftarıyım ama durum ne gösterir bilinmez. Turbo arızasına gelecek olursak o servisten söke söke alırım ikame aracı alamazsam da araç kiralar alırım.

• Aylarca beklemek mi daha acı, yoksa dolandırılmak mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.