Şimdi Ara

Arka park sensörlü araca ön park sensörü takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
11.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fabrikasyon olarak aracımda ses ikazlı arka park sensörü var.
    Ön tarafa da park sensörü taktırmak istiyorum. Arka sensörün orjinalliğini bozmak istemiyorum ama mümkünse ön sensöründe arka sensör sistemi üzerinden çalışmasını istiyorum. Yani aynı ton ses ikazı olacak. Bu mümkün mü?

Eğer mümkün değilse, ayrı bir sistem olarak, yeni bir sesli ön park sensörü takmak istiyorum. Çalıştırma şekli olarak, "arka-park-sensör kapatma düğmesini" iptal ederek o düğmeyi "ön-park sensör açma düğmesi" olarak yaptırabilirmiyim?

Biraz karmaşık oldu ama yardımcı olursanız sevinirim.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    novinovi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Hocam konunun üstünden 3.yıl gibi bir süre geçmiş farkındamısın.?

Evet farkındayım , yılların geçmesinin bir anlamı yok, sorun aynı sorun...
    Ayrıca herkes aynı konuyu on kere açtığı icin foruma çöplüğe dondü
    quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

O netice korkusundan ondekilere yaklasamadigimdan otmuyordu ama.

1 yıldır Cenmax 6305 takılı.

Sorun yok. Piyasadaki en iyi ön sensör bu.

Ve FRENDEN TETİK alır.

Alıntıları Göster
    4 yıl geçmiş konuyu açalı.. ben hala ön park sensörü takmadım...
  • Evet bu konuda bende bilgiye açım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Selamlar, aracım Astra clasic III.
    Ön tarafa da park sensörü taktırmak istiyorum. Arka sensörün orjinalliğini bozmak istemiyorum ama mümkünse ön sensöründe arka sensör sistemi üzerinden çalışmasını istiyorum. Yani aynı ton ses ikazı olacak. Bu mümkün mü?

Eğer mümkün değilse, ayrı bir sistem olarak, yeni bir sesli ön park sensörü takmak istiyorum. Çalıştırma şekli olarak, "arka-park-sensör kapatma düğmesini" iptal ederek o düğmeyi "ön-park sensör açma düğmesi" olarak yaptırabilirmiyim?

mümkün şöyleki park sensörü artı ve eksi ile enerji alır
    çalışma bilgisi ise geri vites lambasından alır

sizin yapacağınız yeni takılacak sisteme artı ve eksi vermek ve geri vitesteki lambadan paralel ek almak

araçta orjinal olduğu için uğraştırıcı olacaktır bir oto elektrikçisi işinizi fazlasıyla görür.

yada mekanınız istanbulda ise Leventte yim gelin ben yardımcı olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Selamlar, aracım Astra clasic III.

mümkün şöyleki park sensörü artı ve eksi ile enerji alır
    çalışma bilgisi ise geri vites lambasından alır

sizin yapacağınız yeni takılacak sisteme artı ve eksi vermek ve geri vitesteki lambadan paralel ek almak

araçta orjinal olduğu için uğraştırıcı olacaktır bir oto elektrikçisi işinizi fazlasıyla görür.

yada mekanınız istanbulda ise Leventte yim gelin ben yardımcı olayım
    iyide ön park sensörü çalışma emrini geri vitesten alacaksa ne anladık? benmi yanlış anladım

bana ön ön giderken lazım o sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

iyide ön park sensörü çalışma emrini geri vitesten alacaksa ne anladık? benmi yanlış anladım

Alıntıları Göster
    bende bundan önceki aracımda ön park sensörü araştırmıştım..Şöyleki 8 adet algılayıcısı olan ön - arka park sensörleri vardı, 200 TL civarı..zannedersem bu takım, sizin dediğniz gibi arkada vardı öne de bir şeyler uydurarak ölabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama belki bir bilen arkadaş vardır ve o yardımcı olabilir. .Birde bu dediğimi düşünün siz, set halinde ön ve arka park sensörü satılıyor onlardan alın, tabi fiyatları size uyarsa..şu an aracımda var ve büyük bir rahatlık..tavsiye ederim..

• quote:

Alıntıları Göster
    park lambalarına bağlarsınız ön park sensörünü. İçeriye de bir düğme takarsınız olur biter.
    bazı markalarda ön park sensörü 15km/h saate kadar çalışıyor. ileri giderken 15km/h ı geçince park sensörü devredışı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

park lambalarına bağlarsınız ön park sensörünü. İçeriye de bir düğme takarsınız olur biter.
    bazı markalarda ön park sensörü 15km/h saate kadar çalışıyor. ileri giderken 15km/h ı geçince park sensörü devredışı kalıyor.

Alıntıları Göster
    Bana da 10cm e kadar ölçüm verebilen park sensörü lazım. Millet yazmış 30cm e kadar ölçüyo diye. O pek de işime yaramaz. İğne deliğine araç park ediyoruz yeri geliyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park sensörü tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Park sensörü tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ön için yanlış yazmışım pardon ön sürekli devrede kalacak yani artı ve eksi besleme olacak ve çalışma ucu sürekli artı ile köprülü taki yaklaşma mesafesinde ses veya görüntü her ne ise uyarı verecek, arka ise geri vites ışığından

bu şekilde güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

ön için yanlış yazmışım pardon ön sürekli devrede kalacak yani artı ve eksi besleme olacak ve çalışma ucu sürekli artı ile köprülü taki yaklaşma mesafesinde ses veya görüntü her ne ise uyarı verecek, arka ise geri vites ışığından

bu şekilde güncel.

Alıntıları Göster
    BMW gibi araçlarda var.

Aslında bir BMW servisine sorabilirsiniz. Onlar ekranlı oluyor.

Fiyatı ne olur bilemem tabii.

• Bende aynı şeyden sikayetciyim. Aracımın önüne park sensörü takmak istiyorum ancak arkada ki gelen ses ile aynı olmalı :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizhy kullanıcısına yanıt
  • quote:

Evet farkındayım , yılların geçmesinin bir anlamı yok, sorun aynı sorun...
    Ayrıca herkes aynı konuyu on kere açtığı icin foruma çöplüğe dondü

• bizhy kullanıcısına yanıt
    İyide hocam aynı konu varsa birleştirin lütfen dersin yöneticilerde gerekeni yapar.Neyse umarım cevaplayan olur sende aydınlanırsın.
  • quote:

İyide hocam aynı konu varsa birleştirin lütfen dersin yöneticilerde gerekeni yapar.Neyse umarım cevaplayan olur sende aydınlanırsın.
    Ben şöyle söyliyim, ben hala yaptıramadım. bir oto elektrikçiye götürdüm aracı olmaz dedi. aracın beyni bozulurmuş. yani aracın kendi elektroniğini üzerinden ekleme çıkarma yaparsak problem olurmuş. ha ayrı bir hat olarak çekip, içeriye de bir düğme takabiliniyor ama. onda bir sorun yok.
  • quote:

Ben şöyle söyliyim, ben hala yaptıramadım. bir oto elektrikçiye götürdüm aracı olmaz dedi. aracın beyni bozulurmuş. yani aracın kendi elektroniğini üzerinden ekleme çıkarma yaparsak problem olurmuş. ha ayrı bir hat olarak çekip, içeriye de bir düğme takabiliniyor ama. onda bir sorun yok.

Alıntıları Göster
    Sensörün fazını devamlı çalışan bi kablodan alabilir.Ön park sensörü trafikte falan sürekli ötmemesi için düğmeye bağlanıyor.Yani park ederken ön sensörü açıyorsun sonra park ediyorsun.Ama aynı sensör ekranına bağlanabildiği hakkında bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Sensörün fazını devamlı çalışan bi kablodan alabilir.Ön park sensörü trafikte falan sürekli ötmemesi için düğmeye bağlanıyor.Yani park ederken ön sensörü açıyorsun sonra park ediyorsun.Ama aynı sensör ekranına bağlanabildiği hakkında bilmiyorum

Mercedes c180 kullandım bir günlüğüne, onda on park sensörü sürekli aktifti diye hatırlıyorum, yanlışım mı var ?

Bende 300c var 2009 model. Bunlarda on park sensörü 2010 dan itibaren konuldu, arac büyük oldugu icin on park sensörüne ihtiyac duyuyorum , acaba orjinalini bulsam ebaydan monte ettirsem olur mu , yoksa yazılımın değişmesi gerekir mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Mercedes c180 kullandım bir günlüğüne, onda on park sensörü sürekli aktifti diye hatırlıyorum, yanlışım mı var ?

Bende 300c var 2009 model. Bunlarda on park sensörü 2010 dan itibaren konuldu, arac büyük oldugu icin on park sensörüne ihtiyac duyuyorum , acaba orjinalini bulsam ebaydan monte ettirsem olur mu , yoksa yazılımın değişmesi gerekir mı

Doğru hocam bende 2013 focusta aynısını gördüm ön park sensörü devamlı çalışıyordu.
    300c için bişey diyemeyeceğim malesef sonradan taktıranlar arka sensörü ekranlı ön sensörü ekransoz olarak taktırıyomuş. Kör noktaları sesli ikaz ve ufak ledli çubuk üzerinde gösteriyor. Benim bildiğim sonradan yapılan sensörler bu şekilde

• Arkadaşlar ben Getz e yaptım kablosuz 2 adet park sensörü aldım ve arka park sensörü nü geri vites lambasına bağladım . Önü ise vites körüğünü çıkararak 1. Vitesin istikametine bir anahtar koydum. 1. Vitese taktığımda anahtar elektriği besleyerek ön park sensörü nü devreye sokuyor. Aynı marka olduğundan tek ekranla hem ön hemde arka sensörleri ekranda takip edebiliyoruz. Aracı satmamış olsaydım fotoğrafını atardim.
    Ford fiesta almayi düşünüyorum 2004 model eğer alırsam aynı sistemi yapıp resimleyecegim. Saygılarımla.

• GÖKHAN36 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle ayarlayınca trafikte sürekli ötmüyormu.

• Konu bilgi kirliliğine dönmüş.

Ön park sensörleri frenden enerji alır ve 5-6 saniye boyunca devrede kalır.
    Bu da park etmek için yeterli olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.