Şimdi Ara

ÖN TAMPONA PARK SENSÖRÜ NASIL OLUR ? MARKA ÖNERİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
15.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Citroen c4 aracımın ön tamponuna park sensörü taktırmayı düşünüyorum.Sizce tamponu deldirmeye değer mi ? İŞ görür mü ?

marka olarakta bunu düşünüyorum.Sizce nasıl ? BU ön tampona uyar mı ? Yorumlara bakılırsa herkes memnun.Varsa sizinde tavsiyelerinizi almak isterim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 14 Ağustos 2011; 15:08:46 >

• HArbiden oruç bazılarının başlarına vurmuş.Aracımı dar yerlere parkederken ciziklere karsı korumak istiyorum.Suç mu ? Yakın zamanda sonax ta nano uygulama yaptıracağım.Onun için taktıracağım.

Zaten bu forumda herkes mükemmel şoför.2 metrelik yere 2.5 metrelik arabalarını parkedecek kadar olağanüstü şoförler.

Söz veriyorum kapılara , bagaj kapağına , ön kaputa da taktıracağım.Acarken vurmasın diye
  • hocam ön tarafa takılırmı ya eğer ön tarafındanda korkuyorsan hiç binme. ama arkaya kesinlikle takılmalı sensör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

hocam ön tarafa takılırmı ya eğer ön tarafındanda korkuyorsan hiç binme. ama arkaya kesinlikle takılmalı sensör.

Ön değil de dar yerlerden geçerken aracın geçip geçmeyeceğini falan kestiremiyorum bazen ben, onun için bi sensör var mı? Yoksa ön sensörler mi bu işi görüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

hocam ön tarafa takılırmı ya eğer ön tarafındanda korkuyorsan hiç binme. ama arkaya kesinlikle takılmalı sensör.

Ne alakası var korkmakla ? Binme ne demek ? Dar yerlere park ederken lazım oluyor.Sürttükten sonra parasını sen vereceksen taktırmıyorum söz.
  • Yanlara da taktırın bari takım olur
  • Korkmakla alakası yok Mercolarda var. eski c de bile vardı ön tarafta sensör. Küçük bir ekran var . Sağa sola yaklaştıkca çizgiler hareket ediyor.
  • HArbiden oruç bazılarının başlarına vurmuş.Aracımı dar yerlere parkederken ciziklere karsı korumak istiyorum.Suç mu ? Yakın zamanda sonax ta nano uygulama yaptıracağım.Onun için taktıracağım.

Zaten bu forumda herkes mükemmel şoför.2 metrelik yere 2.5 metrelik arabalarını parkedecek kadar olağanüstü şoförler.

Söz veriyorum kapılara , bagaj kapağına , ön kaputa da taktıracağım.Acarken vurmasın diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sensör heryere takılır,kapıya bile...Ben aracımı çok iyi tanısam da ruh halime göre mesafeyi değişken olarak görüyorum dalgınlıklıkla.
  • Bence değmez be hocam
  • kullananlar yorum yazsa ben de merak ediyorum kullanışlı mı diye?
  • ön ve arka tampon,taktırmışken ikisine birden taktırıver...
  • Evet arkadaşlar olur ya da olmaz ddiye nedenleriyle yazarsanız , sensör tavsiyesi verirseniz çok sevinirim.

Ön tampona sensör takacaksan hic binme , her yere takın gibi yorum atanlar SİZ DAHA İYİ ŞOFÖRSÜNÜZ.MÜKEMMELSİNİZ HEPİNİZ.F1 DE PİLOT OLABİLECEK DERECEDESİNİZ.

Hadi şimdi güle güle size.

@okuryazargezer

arkada var hocam.Şimdi öne taktırmayıo düşünüyorum.Çünkü bu hafta nano uygulama yaptıracağım.artık çizilmesin aracım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 14 Ağustos 2011; 15:49:22 >
  • up
  • Ön gereksiz geliyor bana fakat istiyorsanız taktırın
  • amma gittiniz adamın üzerine ya ön arka park sensörlü araçlar var zaten onlardan alsanız öndeki sensörü söktürürsünüz heralde iyi şöförüz diye

arkadaşım rahat etmek istiyorsan taktır bakma yorumlara pek anlamadığım için sensör işinden yardımcı olamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 14 Ağustos 2011; 16:29:14 >
  • Ürün geri vitese takınca aktif oluyor öne montaj ettirirseniz sistem nasıl aktif hale geçicek bir bilginiz var mı?

Orjinal ön sensörü olan araçlarda sensörler sürekli açık mı oluyor nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

amma gittiniz adamın üzerine ya ön arka park sensörlü araçlar var zaten onlardan alsanız öndeki sensörü söktürürsünüz heralde iyi şöförüz diye

arkadaşım rahat etmek istiyorsan taktır bakma yorumlara pek anlamadığım için sensör işinden yardımcı olamayacağım

Taktıracağım hocam.Aracı sonax a vereceğim için mecburum taktırmaya.

@canvarol

OKuduğum kadarıyla 1.vitese geçirince aktif oluyormuş.Ama nasıl yapılacak onu bilmiyorum.O yüzden park sensörü tavsiyesi istiyorum bilenlerden.

Orj ön park sensörlü araçlarda bildiğim kadarıyla belli bir hızın altına indiğinde ve frene basıldığında görsel olarak aktif oluyor.Hİç ses çıkarmıyor.En azından güncel kasa mercedeslerde böyle.

• cyclone tak bu tarz şeylerde en güvenilir en kaliteli markalardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

cyclone tak bu tarz şeylerde en güvenilir en kaliteli markalardan biri

Aslında konuşan park sensörü istemiyorum.Tam oalrak istediğim ses açıp kapatma tuşu olan bir sensör.60-70 tl arası birşey düşünüyorum.

• Normalde arka park sensörü, vites geriye takılınca arkadaki stop lambasından gelen elektrikle çalışır. Fakat ön park sensörü olan araçlarda switch - düğme - anahtar vardır. Eğer ki ön park sensörü düşünüyorsanız böyle bir swicthe ihtiyacınız olacak. Bunu bir oto elektrikçide hallettirebilirsiniz. Diğer yandan ön park sensörü bence güzel birşey. Sonuç olarak her zaman değil ama bazen o kadar dalgın olabiliyor ki insan saçma sapan hatalar yapabiliyor. O dalgınlıkla es kaza çarpabilir ya da sürtebilirsiniz. Üstelik park problemleri aşikar. Bazen sizin arabanızın boyundan çok az uzun bir alana park etmeniz gerekebilir ve emin olun ki o an çok faydalı olacaktır. Ön park sensörü elzem değildir ama olmasının da kimseye zararı yoktur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.